Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 17361737173817391740 ... 7544>
Повідомлення Додано: Чет 04 кві, 2019 17:40

freeze написав:Черняк Хортица
......

Если судить по его биографии https://politeka.net/person/637973-evgenij-chernyak-vodka-rejderstvo-i-igra-v-politiku/, то я бы не сильно доверял его словам.
ЛАД
2

Подякував: 5340 раз.
Подякували: 4854 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 04 кві, 2019 17:42

Faceless написав:
  Imp написав:Признайтесь честно: Вы читали официальную программу Зеленского (не буклетную версию)? Если да, то что именно из программы Вы считаете невыполнимым или плохим?

Я читал. Не о чем говорить, никакой конкретики.

Ну и у пороха никакой - моваивира.
У Гриценко конкретики - хоть отбавляй. Вы голосовали за Гриценко?
rjkz

Подякував: 8629 раз.
Подякували: 5433 раз.

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Чет 04 кві, 2019 17:44

pesikot написав:
  Imp написав:Дальше "регрессивная шкала" так же "снижает" нагрузку как и первые 2 ступеньки.

Вы бодро перекрутили и привели расчёты для высоких белых ЗП, зарабатывающих столько в месяц - очень мало.
Для остального большинства уменьшение ЕСВ с 34% до 22%. При этом, это снижение для работодателей, так как именно они платят ЕСВ с ФОП

1. Я не перекрутил. Вы нагло врёте. Я подал информацию точно.
2. Мало или много - это лирика. Они есть и у них налоговая нагрузка возрастет. Точка.
3. Снова: кто это платит - это лирика. Налоговая нагрузка в принципе ВОЗРАСТАЕТ. Точка.

Если спрыгнуть на пару ступенек вниз, а потом пойти снова вверх, то это никак нельзя назвать снижением и курсом на снижение. Это разовый прыжок вниз и снова курс на повышение.
А у Пети в программе фраза "Продолжить снижение налоговой нагрузки".

П.С. Закон еще не принят, но курс задан еще в конце 18-го, когда еще не так стремно было. Сейчас законопроект лежит не отклоненный и ждет результатов выборов, что как бы намекает на "снижение нагрузки":
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webp ... 3511=63936
Imp
2

Подякував: 232 раз.
Подякували: 1225 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Чет 04 кві, 2019 17:44

Evgeniy Gonchar
Только что ·
Смієтесь чи обурюєтесь тому, що кандидати в президенти будуть здавати медичні аналізи?

Мушу вас заспокоїти, це нормальна практика, зокрема в Сполучених Штатах Америки, де президенти щорічно проходять такі обстеження. Медичні огляди не обов'язкові, але президенти, як правило, їх регулярно проходять і випускають звіт про те, що вони "придатні для виконання обов'язків", першим президентом, який почав це робити був Джордж Буш.

Нещодавно Дональд Трамп пройшов свій другий медичний огляд на посаді президента, який виконувала команда з 11 лікарів. Обстеження проводив його лікар Dr. Sean Conley офіцер військово-морських сил, а саме обстеження проводилось у військово-медичному центрі, а не в роздягальні стадіону.

Інформація про стан здоров'я Дональда Трампа також публікувалась у 2015 та 2016 роках, коли він був кандидатом в президенти.

Саме здоров'я президента доволі часто підлягає обговоренню у американського суспільства, більше того активно обговорюється його психічний стан. Тому Дональд Трамп проходив додаткове обстеження його когнітивних функцій, але це було звісно його рішення.

За посиланням нижче перелік лікарів президентів США, де майже всі пов'язані з армією (www.bit.ly/2YOAX6Q).

Крім того, на вікі є окрема стаття про здоров'я Дональда Трампа, де обговорюється зокрема його психічне здоров'я.(www.bit.ly/2UeNT7p)

На фотографії звіт про здоров'я Дональда Трампа.

Шановні Петро Порошенко та Владимир Зеленский, може варто завтра здавати не лише зразки сечі, але підійти до обстеження більш ретельно і запросити принаймні психіатра та кардіолога? Крім того, ви можете нарешті підписати декларації з сімейними лікарями, якщо ви цього ще не зробили.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
Evgeny
1
Форумчанин року

Подякував: 3750 раз.
Подякували: 11991 раз.

Профіль

52
27
2
2
Повідомлення Додано: Чет 04 кві, 2019 17:47

Re: Політичні дискусії

Спробую дати свою оцінку ситуації.
В 1 турі на вибори не ходив,в 2 турі теж не йду,тому спробую дати виважений коментар.
Що маємо після 1 туру?Зеленський - 30%,Порошенко - 16%.
Тобто хтось із цих двох буде нашим президентом з 2019 по 2024 рік.
У кожного є свої плюси і мінуси.Зараз деякі політики і лідери громадських думок будуть визначатись - за кого голосувати і закликати своїх виборців.
Є вже й ті,хто визначився.
Зокрема - Саакашвілі закликає голосувати за Зе,Гриценко закликає точно не голосувати за ПОПа,Смєшко закликає не голосувати за ПОПа,Думаю,що сьогодні ввечері буде позиція Дмитра Гордона.Деякі співаки і громадські діячі вже звернулись голосувати або за Зе,або за ПОПа.
Мій особистий антирейтинг між обома кандидатами - Зе - 49%,ПОП-51%.
Я дякую ПОПу за всі ті досягнення,які стались за 5 років його президенства.Про них писав Будівельник.В той же час багато чого з обіцяного або не вдалось взагалі,або вдалось лише частково,хоча було ж 5 років.ПОП за результатами 5 років отримав справедливу оцінку.
16% це втричі менше,аніж в 2014 році,коли він переміг в 1 турі.
І в той же час 16% це втричі більше,ніж отримав Ющенко після першого терміну правління.
Мій прогноз на 2 тур,виходячи з реалій цієї хвилини - Зеленський додасть більше,ніж Порошенко.
Ситуацію можуть виправити дебати.
А раз у Зе більше шансів стати президентом,про що говорять і соцопитування і ставки букмекерів,то будемо від нього чекати представлення команди і відповіді на ключові питання.
tea
Прогнозист курсу

Подякував: 711 раз.
Подякували: 2309 раз.

Профіль

4
4
Повідомлення Додано: Чет 04 кві, 2019 17:48

rjkz написав:Подкину идею - Зе пиходит на дебаты в белой вязанной шапочке. :mrgreen:

Подкину более интересную идею. Зе команде получить от Маркаровой согласие остаться на должности. Тут игра стоит свечь. Профи работавший в Рошене дал согласие противнику... Ах, мечты-мечты... )
Данилюк вместо Климкина, Смолий+Маркарова и у нас прикрыто крыло внешняя политика+экономика :) дальше игра в безопасность, но тут всё секретно и из открытых источников найти невозможно...
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 кві, 2019 17:49

Був би П'єтя не хробак, то ще у 2014 військовий стан оголосив. І ніяких виборів не було б. До речі вибори не законні. Фактично йде війна, а під час війни вибори заборонені Конституцією. Крім того голосувати не можуть мешканці окупованих територій. Про яку легітимність може йти мова? Спершу звільнити території, відновити законність, а потім вже вибори потрібно було б проводити. Нічого, суд розбереться, хто державу зруйнував. 8) Персонально. По прізвищам. Хто увесь цей балаган влаштував і клоуна на арену вивів. Позорище. Ось, що означає, коли кесар не кесар, а слизняк.
Козак-характерник
2

Подякував: 2241 раз.
Подякували: 2359 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 кві, 2019 17:50

kingkongovets написав:......
а не учитесь как раз вы - забыли чем закончился реванш яныка в 2010м?

О, а расскажите-ка, пожалуйста, чем?

забыли как ваш кандидат кривлялся перед кацапами когда у нас лилась кровь благодаря им?

Это когда? И чей это "ваш"?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 04 кві, 2019 17:57

Позитивчик написав:
  budivelnik написав:
  Alex2006 написав: те точно за Пороха голосовать не будут :) Не помогут никакие методы пропаганды, даже не надейтесь. Ваши главные страхи сбудутся - наконец-то начнутся реальные посадки коррупционеров, в том числе вашего шефа :)
Якщо в перших 100 днів не відбудеться жодної посадки- Ви особисто готові посипати голову попелом і будете разом зі мною голосувати на Парламентських за якусь не віртуальну силу?
Дамо 1 рік, а там вже все стане зрозуміло
Що за дискрімінація? Вимоги до Порошенка-посадити всіх і вся до другого туру , тобто за 20 днів..
Я запропонував в 5 разів більше...А ви погоджуєтесь на 18 разів більше...
То може Порошенкові дамо рік?
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 04 кві, 2019 17:59

tea написав:
  ЛАД написав:.............
+ поставил, но пп. 3в и 3г стоит убрать. Они не ко времени и способствуют разобщению общества. Кроме того, многократно говорилось - церковь отделена от государства, и президент этим вопросом заниматься не должен.

Пункт по мові важливий.В Конституції записано,що в нас одна державна мова.Розбрат починається,коли певні кандидати починають дискутувати про дві державні мови.
Ну й про московський партіархат.Це не церква.Це відділ ФСБ в рясах в Україні.Куди завозили зброю і бойовиків в 2014 році?В Святогірську лавру.
Питань по іншим релігіям немає,бо там церква відділена від держави.Ані мусульмани з мечетями,ані євреї з синагогами не втручаються в справи України так,як це робив і робить московський патріархат.

О языке.
В этот раз от кандидатов такого не слышал. Возможно, прозевал? Подскажите.

О церкви.
"Куди завозили зброю і бойовиків в 2014 році?В Святогірську лавру." - это конкретное преступление конкретных людей, а не организации. За это надо наказывать согласно закону, но именно виновников. УПЦ МП как организация никаких таких решений не принимала.
Кроме того, УПЦ МП в результате не запрещена, а только вынуждена будет переименоваться.
И последнее.
Это лишний раз дёргает людей, а кого-то и озлобляет. Рознь ещё и по церковным вопросам абсолютно не нужна.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 17361737173817391740 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему