Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Ethereum написав:Попробую передбачити події наперед. Головнокомандуючий летить в Кремль на переговори. Все йде важко ,але про газ домовляються. Головнокомандуючий вертається в Київ ,але сісти не може,адже аеропорт оточений Атошниками. Сідає десь у Харкові,в"їхати в Київ не може - його чекає і Євросила і Автомайдан. Ну і так далі. Сценарій реальний. Відповідальні всі ці що віддають голоси Зе. НеПорохобот і не підтримую. Але сценарію Раші теж не хочу.
Ethereum написав:Попробую передбачити події наперед. Головнокомандуючий летить в Кремль на переговори. Все йде важко ,але про газ домовляються. Головнокомандуючий вертається в Київ ,але сісти не може,адже аеропорт оточений Атошниками. Сідає десь у Харкові,в"їхати в Київ не може - його чекає і Євросила і Автомайдан. Ну і так далі. Сценарій реальний. Відповідальні всі ці що віддають голоси Зе. НеПорохобот і не підтримую. Але сценарію Раші теж не хочу.
ти які вєщєства приймаєш?
А як твоя недвига в Польщі? Все купуєш в гданську?
ти які вєщєства приймаєш?
А як твоя недвига в Польщі? Все купуєш в гданську?
]Попробую передбачити події наперед. Головнокомандуючий летить в Кремль на переговори. Все йде важко ,але про газ домовляються. Головнокомандуючий вертається в Київ ,але сісти не може,адже аеропорт оточений Атошниками. Сідає десь у Харкові,в"їхати в Київ не може - його чекає і Євросила і Автомайдан. Ну і так далі. Сценарій реальний. Відповідальні всі ці що віддають голоси Зе. НеПорохобот і не підтримую. Але сценарію Раші теж не хочу.[/quote] ти які вєщєства приймаєш?[/quote]
А як твоя недвига в Польщі? Все купуєш в гданську? [/quote] все ще маю плани окружить Київ гастінкамі[/quote]
А це класна ідея,там дійсно ціни на аренду високі. На жаль в Польщі ціни на 50% вищі зараз ніж були в 2012 рік,коли звідти поїхав.