|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Вів 09 кві, 2019 21:18
orest написав:Хлопці, що ж ви робите? Дві тисячі сторінок по колу одне і те ж. Ви тут днюєте і ночуєте, наговорили вже один одному стільки... А вони, з великою долею імовірності, за кілька місяців переділять потоки, щось повернуть-втратять, і продовжать гребсти бабло на рівному місці (може трохи менше сліпий траст з ахметкою і пінчуком, трохи більше беня з аваковим). Прості люди з того нічого не отримають (якщо не рахувати збільшення податків в тій чи іншій формі на довший період часу). Але люди впродовж цього трагіфарсу так розсваряться і віддаляться, що ще довго не зможуть оговтатися і обєднатися для якогось ефективного руху (чого, до речі, вони і добиваються) і обидва табори прикладають для цього максимум зусиль. Дніпровські колись таки мали вернути втрачені позиції, адже вони найстаріші, найсистемніші професійні паразити. І при них ми вже жили, нічим не краще ніж при данєцькіх чи вінницьких. Звичайно, є якась мізерна доля імовірності, що ПІСЛЯ ПАРЛАМЕНТСЬКИХ (а не президентських) в країні щось поміняється. Але, якщо навіть так, то абсолютний розвал і так мало ефективного суспільства - надто дорога ціна. Якщо навіть тут далеко не бідні, зайняті, не погано освітчені, інформовані люди цього не розуміють, то що тоді говорити про реципієнтів телевізора чи членів пріорату мордокниги... Сумно, млять (с)...
Пакуємо валізи і валимо за океан? 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2244 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 09 кві, 2019 21:24
Я прпвильно понял, что ПАП после того, как "почув кожного" запускает агитацию по тв " диктатура путина, или свобода европы?" Пздц блд.
При этом я не один из последних, который вагаеться в сторону папа. Но вот такая тупая агитация ломает меня ставить галку за папа
Востаннє редагувалось hume в Вів 09 кві, 2019 21:25, всього редагувалось 2 разів.
-
hume
-
-
- Подякував: 944 раз.
- Подякували: 1890 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 09 кві, 2019 21:24
Sommer написав: ЛАД написав:Вы так активно защищаете украинский язык. Что же Вы сами пишете по-русски?
Щоб ви зрозуміли. Есть у меня такая маленькая вежливая привычка - писать человеку на его же языке.
Bullshit! Saw dozens of times you answered in Russian to Ukrainian-speaking companions! PS: temporarily switched to En just to challenge and find if you really follow your own declarations or not (as usual) 
-
Радіо
-
-
- Подякував: 3336 раз.
- Подякували: 7219 раз.
-
-
Профіль
-
-
16
8
1
4
Додано: Вів 09 кві, 2019 21:30
zРадио написав: Sommer написав: ЛАД написав:Вы так активно защищаете украинский язык. Что же Вы сами пишете по-русски?
Щоб ви зрозуміли. Есть у меня такая маленькая вежливая привычка - писать человеку на его же языке.
Bullshit! Saw dozens of times you answered in Russian to Ukrainian-speaking companions! PS: temporarily switched to En just to challenge and find if you really follow your own declarations or not (as usual) 
I'm not saying I'm ideal (or polite all the time) so... Необов'язково весь час писати українською на форумi, так що можу відповідати як хочу. Або ти мене хочеш примусити спiлкуватися тільки українською? Dream on.  PS и я очень рад, что ты конспектируешь все мои посты. 
-
Sommer
-
-
- Подякував: 428 раз.
- Подякували: 541 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 09 кві, 2019 21:35
-
Радіо
-
-
- Подякував: 3336 раз.
- Подякували: 7219 раз.
-
-
Профіль
-
-
16
8
1
4
Додано: Вів 09 кві, 2019 21:40
Що заскучав? Я краще футбол подивлюся,ніж брехунам кістки перемивами. Та успокойся не голосую я. Але беню не потерплю і царька скинемо як і в 2014. Аlександр написав: Аlександр написав: orest написав:Сумно, млять (с)...
Дык, порохофилы несколько страниц назад за бутылкой побежали, скоро нальют. Посмотрим, что на этот раз 
Ethereum написав:Зеленомойский,скільки тобі заплатили? Чи може пообещали работку подкинуть после пабеды?
Хош меня в вашу секту, вернее сетку заманить? 
-
Ethereum
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 127 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 09 кві, 2019 21:45
Очкарик написав: zРадио написав:... это был толстый троллинг ...
иначе надо по-спартански: инвалидов, стариков, неудачных детей со скалы.
Или по-Муждабаевски - кто голосует не за Порро - расстрел
-
Вкладчик1234
-
- Форумчанин року
-
- Заблокований
- Подякував: 9350 раз.
- Подякували: 4482 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
3
Додано: Вів 09 кві, 2019 21:45
Ethereum написав:Але беню не потерплю і царька скинемо як і в 2014.
Вуйко Бєня Дніпро захистив і в опалі. Татарин Донецьк просрав і друзякує з кондитером. Ведмедчук ганяє на літаку до Москви за часів кондитера...Так хто патріот?  Щоб там мені не казали, але посилати солдат на війну, не оголосивши війну війною, це аморально. Як можна дивитися в очі солдатам, яких посилаєш на смерть? Держава - це символи: прапор, гимн, армія, мова, віра. Це святе. Спекулювати на тому і одночасно плювати на святині...Це ганьба і безчестя для кожної порядної людини. Правильно казав вуйко Бєня, що кондитер - аморальний тип.
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Сер 10 кві, 2019 02:18, всього редагувалось 1 раз.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2244 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 09 кві, 2019 21:53
Ethereum написав:Що заскучав? Я краще футбол подивлюся,ніж брехунам кістки перемивами.
Так что, завтра про футбол Ethereum написав:Та успокойся не голосую я.
Мне все равно, будешь голосовать ты или нет. Ethereum написав:Але беню не потерплю і царька скинемо як і в 2014.
Да уж, царьку совсем недолго осталось, скоро 21 число 
-
Аlександр
-
-
- Заблокований
- Подякував: 124 раз.
- Подякували: 276 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 09 кві, 2019 21:58
Да, конечно, ведь всех русскоязычных умерщвляют в львовском метро. Это же всем известно (с)
-
Sommer
-
-
- Подякував: 428 раз.
- Подякували: 541 раз.
-
-
Профіль
-
-
|