|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Сер 10 кві, 2019 18:16
Аlександр написав: Sommer написав:Но зато Зе со своих заработанных (в РФ, кстати) миллионов столько потратил... столько потратил... На виллу в Италии, упс.
Как же так? Как же так? Не на ворованные, а заработанные деньги виллу купил 
Как вам будет угодно: А Зе со своих ворованных денег купил виллу в Италии. Ворованных - потому что налогов с этих денег он не заплатил ни копейки.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 10 кві, 2019 18:16
Аlександр написав: Faceless написав:Аlександр написав:А я-то причем? Вы же у нас в ПЦУ.
Каждый день узнаю что-то новое, спасибо
Если до сих пор не в ПЦУ, то тогда все еще в УПЦ что-ли А как же выполнение поставленной задачи 
Я агент под прикрытием, для диверсий
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 10 кві, 2019 18:19
baran написав: budivelnik написав:Хотів би виставити умоову від Порохофіла - сьогоднішній владі. Пропонуюі Порошенку з Парубієм і Гройсманом щоб вони внесли в Раду узгоджений проект Закону по якому особи які приймають критично важливі рішення для Держави а саме Голова ВР Президент Премєр Секретар РНБО Зобовязані щомісячно здавати аналізи для перевірки на наявність наркотичних речовин і результати цих аналізів повинні публікуватись в Урядовому Курьєрі... Як на мене прихильники Зеленського просто зобовязані висунути цю умову до свого Кандидата
я это имел ввиду
Булоб не коректно з мого боку висувати умову тому за кого я не голосую.. Тому я пропоную9прошу-раджу) тим кого я підтримую прийняти рішення , яке захистить Україну в майбутньому від наркоманів при владі З іншого боку - Ви як мій опонент і прихильник іншого кандидата також зацікавленні у відсутності можливостей наркоманам приходити до влади.. Тому я здивований що Ви не хочете підтримати пропозицію яка не залежно від того хто переможе- створить кращі умови для України і Українців.... Чи все таки Вам головне Зеленський , а наркоша він чи ні , і можливість приходу до влади після Порошенка-Зеленського - наркоші вас також не хвилює?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 10 кві, 2019 18:20
19yuriy91 написав:неееее, это не йому не попали Петрові гроші. он их не для себя просил. а вот как Петро с свинарчуками помогают армии - уже знаем.
Якби кожному давали, хто просить... Петро і Свинарчуки - це сила, як змушує всіх зомбаків, проти своєї волі, ставити галочку за Зе. Може, не треба шукати причину своєму вибору, точніше, - шукати йому виправдання? Всі, хто тут, на форумі, топив проти По, робив це і до Свинарчуків.
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 кві, 2019 18:25
airmax78 написав:А Зе со своих ворованных денег купил виллу в Италии. Ворованных - потому что налогов с этих денег он не заплатил ни копейки.
В смысле, с гастрольных концертов по Украине налоги не заплатил? Faceless написав:Я агент под прикрытием, для диверсий
Ну да, ну да, разве что на ветках форума  А то, что под прикрытием, все и так лет 5 уж знают. Прикрытие у вас под аватаркой засветилось 
-
Аlександр
-
-
- Заблокований
- Подякував: 124 раз.
- Подякували: 276 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 кві, 2019 18:26
Аlександр написав: Sommer написав:Но зато Зе со своих заработанных (в РФ, кстати) миллионов столько потратил... столько потратил... На виллу в Италии, упс.
І скільки грошей витратив Зе- на українську армію, на покалічених чоловіків, на вдов і малих дітей? Чекаю відповідей від шанувальників актора!
-
Frant
-
-
- Подякував: 1768 раз.
- Подякували: 2581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 кві, 2019 18:28
baran написав:airmax78 Как вам будет угодно: А Зе со своих ворованных денег купил виллу в Италии. Ворованных - потому что налогов с этих денег он не заплатил ни копейки.
ах-ха-ха возможно ресурс, где вы это пишете, тоже платит налоги на Кипре  всякое ведь может быть
Почекайте -почекайте Ми вибираємо чергового хитровимаханого Чи чесного настільки що клейма ставити ніде Чи взагалі наркошу , який на відміну від бувших хитровимаханих як керувати не вміє , але краде так само... Так 1 В чому тоді прикол? 2 Це ви прикалуєтесь чи над вами прикалуються?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 10 кві, 2019 18:35
Неявка Зе на сдачу анализов в Олимпийском говорит о том, что есть что скрывать!Зе сам закинул идею, и сам её проигнорировал.Сдача анализов в клинике друга, россиянина,балотировавшегося в госдуму рф, с результатами анализов задним числом - практически расставляет все точки над "і". А игнорирование выхода в онлайн на разговор с людьми, сми - можно рассматривать как боязнь! Какую? Да хоть боязнь , вдруг кто волосы заполучит на анализы!
-
IDAN
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 63 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 кві, 2019 18:37
Frant написав: Аlександр написав: Sommer написав:Но зато Зе со своих заработанных (в РФ, кстати) миллионов столько потратил... столько потратил... На виллу в Италии, упс.
І скільки грошей витратив Зе- на українську армію, на покалічених чоловіків, на вдов і малих дітей? Чекаю відповідей від шанувальників актора!
Багато витратив, багато. Тільки мабуть витрати йшли з іншого боку, на іхтамнетiв і рузкомірцев.
-
Sommer
-
-
- Подякував: 428 раз.
- Подякували: 541 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 кві, 2019 18:38
budivelnik написав: baran написав:airmax78 Как вам будет угодно: А Зе со своих ворованных денег купил виллу в Италии. Ворованных - потому что налогов с этих денег он не заплатил ни копейки.
ах-ха-ха возможно ресурс, где вы это пишете, тоже платит налоги на Кипре  всякое ведь может быть
Почекайте -почекайте Ми вибираємо чергового хитровимаханого Чи чесного настільки що клейма ставити ніде Чи взагалі наркошу , який на відміну від бувших хитровимаханих як керувати не вміє , але краде так само... Так 1 В чому тоді прикол? 2 Це ви прикалуєтесь чи над вами прикалуються?
никаких приколов. идеальным бывает только газ и только в теории, ну если в расчёт не брать 90-60-90 мы выбираем президента, и кого мы не выберем --- промахнёмся. Весь вопрос кто будет неправ, а печаль в том, что прав не будет никто
-
baran
-
-
- Подякував: 94 раз.
- Подякували: 865 раз.
-
-
Профіль
-
-
|