Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
ОфПреду 1. С какого перепугу в МАБе закрыть валютный ощадный можно только до 15:45? 2. Почему в отделении при закрытии валютного ощадного говорят что при закрытии могут выдать только через кассу (с обязательной продажей мелочи по курсу в гривне) и не могут закрыть прямо на текущий хотя я лично его открывал именно с текущего?
kreuz написав:Щоб купити євриків за бакси треба обидві картки мати? Бо в мене щось бакси з пакетної картки на поточний в євро обміняти не дає, пропонує лише через гривні. Які взагалі можливі комбінації з поточним? Чи ніякі, лише між картками?
kreuz, доброго дня. Прямий обмін долар-євро не можливий. Через гривню можна робити обмін: з картки на картку, з картки на поточний рахунок, з поточного рахунку на картку.
У конкурентів є напряму, коли Альфа планує доганяти?
Господа! Открыл долларовую допку к гривневому "погорельцу". В акцепте указан пакет услуг "Комфорт" без ФГВФЛ Вопрос, будет ли плата 10 грн в месяц за пакет? Вроде ж допка - не должно быть, но настораживает отсутствие в акцепте приписки к "Комфорту" ФГВФЛ Может просто девочка 5 букв не допечатала... Кто открывал? Как на практике? Так вот, пока лопатил тарифы с ФГВФЛ и без ФГВФЛ, обнаружил, что с 24.05.19 СМСочки "погорельцам" 8 грн стоить будут: https://alfabank.ua/upload/tarrifs_comfort_fgvfl_24.05.19.pdf Возьмите на заметку Если это не обсуждалось ранее
kreuz написав:Щоб купити євриків за бакси треба обидві картки мати? Бо в мене щось бакси з пакетної картки на поточний в євро обміняти не дає, пропонує лише через гривні. Які взагалі можливі комбінації з поточним? Чи ніякі, лише між картками?
kreuz, доброго дня. Прямий обмін долар-євро не можливий. Через гривню можна робити обмін: з картки на картку, з картки на поточний рахунок, з поточного рахунку на картку.
У конкурентів є напряму, коли Альфа планує доганяти?
platan_av написав:Кто имеет опыт использования пакетной карты ультра за границей, имеет ли смысл?
Маю досвід з платинум блек, вони схожі за виключенням 10 і 30к ліміт на безкоштовне зняття закордоном. Платити цими картками не раджу, є відсоток за конвертацію валют. А от якщо знімати кеш в банкоматі - то картка стає вигідною