ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
  #<1 ... 15251526152715281529 ... 1738>
Повідомлення Додано: Вів 14 тра, 2019 23:10

orest написав:Сьогодні ОВДП розмістили на 3 млрд грн, віддавати чуть більше двох. Перепозичили ніби нічого страшного. А курс рвонув. Є думка що це навмисно зробили, щоб завтра вигідно злити валюту для оплати. Але мені підозрілим виглядає, що на днях НБУ видав рефінанс кільком банкам рівно на 3 млрд грн.
Якось перед виборами у нас уже була ситуація, коли раптово "нерезиденти" закінчилися і тоді ОВДП викупляли банки і юрики. Це тривало два тижні, але валюта під це не злмвалася (вкладалися існуючі грн ресурси). Тоді курс також підскочив.
Буде цікаво, якщо в сьогоднішньому атракціоні "нерезидентів" і фізиків не виявиться. Тоді буде гостро стояти питання тривалості "менопаузи"... Адже обєми МБ не рекордні, а НБУ другу сесію участі не приймає, для нього нічого немає. Тобто, пропозиція дуже недуже. Це вяжеться з падінням сум відшкодування ПДВ останнім часом. Експорт, мабуть, трішки падає. Чи це результат торгової війни США з ЄС-Китаєм і наш метал нікому не потрібний, чи надто вичавили в листопаді-грудні для врятування ситуації в січні-лютому, чи таки так суттєво росте тінь в той час коли один уже не президент а другий ще не...
???

... у пана атамана нема золотого запасу...
Значить надрукують і віддадуть. Але друкувати почали в квітні, тому серпень може настати в червні, чи то пак, навіть раніше вже на днях...
...Але це не я сказав... я лише спробував розвинути вашу думку... :shock:
10/9/9

Подякував: 123 раз.
Подякували: 172 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 тра, 2019 07:06

10/9/9 написав:

... у пана атамана нема золотого запасу...
Значить надрукують і віддадуть. Але друкувати почали в квітні, тому серпень може настати в червні, чи то пак, навіть раніше вже на днях...
...Але це не я сказав... я лише спробував розвинути вашу думку... :shock:[/quote]

За даними НБУ, в січні-квітні Мінфін витратив на погашення та сплату за облігаціями внутрішньої держпозики 131,5 млрд грн (у т.ч. 116,6 млрд грн - на погашення паперів і 14,9 млрд грн - на сплату відсотків).

У січні-квітні Мінфін розмістив ОВДП на 91,4 млрд грн, 1,46 млрд дол та 41 млн євро (середньозважена дохідність паперів становила відповідно 18,8%, 6,4% та 4,5%).

Нагадаємо, на початку травня Мінфін заявив, що накопичив 90,7 млрд грн, та констатував, що "повністю готовий до планового проходження пікового боргового навантаження травня" (цитата).

Раніше Мінфін оцінював боргові виплати в травні на суму 77,8 млрд грн.

на май денег накопили, отдадут долг без вопросов...теперь надо копить на сентябрь...

расслабьтесь люди, скоро лето
к нам наше лето обязательно придет(С)
prodigy

Подякував: 3315 раз.
Подякували: 3335 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Сер 15 тра, 2019 10:21

prodigy написав:расслабьтесь люди, скоро лето
к нам наше лето обязательно придет(С)

Та нє,
спочатку буде класичне:
"Всё уже украдено до нас" ("Операция "Ы" и другие приключения Шурика").
Вантажівки з золотими батончиками (або зниклі без вісті "нерезиденти").
А потім вже літо.
10/9/9

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 тра, 2019 10:28

Схоже, сьогодні гарні шанси закрити голосування на 26,40+
p.s.
росте міжбанк, такими темпами і 26,5х не за горами.
10/9/9

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 тра, 2019 11:02

10/9/9 написав:Схоже, сьогодні гарні шанси закрити голосування на 26,40+
p.s.
росте міжбанк, такими темпами і 26,5х не за горами.

Уже который раз у меня победу вырывают за день-два до итогов :) Очень часто.Но для хороших людей не жалко.И сам доволен, что угадал тренд.
Vitl

Подякував: 853 раз.
Подякували: 1900 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 15 тра, 2019 11:31

stas_rst написав:Vitl про капці там ні слова

Да там большая часть надписей именно про такое

Зображення
Vitl

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 15 тра, 2019 12:05

Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2019 ГОД (UAH/USD)

Vitl написав:
  stas_rst написав:Vitl про капці там ні слова

Да там большая часть надписей именно про такое

Зображення
Та і фіг з ним :) у мене "з'їв паску до свят". То було перед Великоднем актуалізація злочину :)
stas_rst

Подякував: 847 раз.
Подякували: 426 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 15 тра, 2019 12:27

stas_rst

Вот видишь, и пошутить мы можем.Я другого не пойму.Если я написал, что за сотни миллиардов гривен затрат и любой другой президент создал бы и укрепил армию, то чем в этих словах я обидел наших бойцов. :?: За что они должны были меня бить и ломать, как ты написал.Я не проявлял к ним неуважения, более того, как и все понимаю, что за их счёт мы смотрим в мирное небо вдали от линии разграничения.Так почему ж ты идёшь на такую грубость, если что то не так как тебе хочется или кажется.
А по поводу кто начал войну, то всё просто(сложно).Нужно построить хронологический порядок событий, чтобы понять почему и что произошло.Тогда всё становится на свои места.То, что назвали терроризмом(те кому это удобно), собственно есть ответ на неконституционные действия других, и удивляться нечему.Вопрос очень сложный.С одной стороны признавать смену власти никто не был обязан, т к тогда всё можно было решить выборами.С другой, отделение территории, также неконституционно.Оно решается не местным референдумом, а всеукраинским.Поэтому в целом наша позиция остаётся более законной и правильной.Но мы должны понимать, что спровоцировали противоположную сторону к действию.
Не особо я желал объясняться с тобой, но есть привычка хотя бы пытаться довести до конца что то подвисшее.Всем извиняюсь, это всё равно удалят, не место, да и не претендую на 100% правоту, просто мнение.
Vitl

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 15 тра, 2019 12:33

Рост курса совсем не получается назвать скачком или чем то подобным.Попытки пойти повыше не увенчались успехом.Отскок в реальный район 26,40. что на 10-15 копеек дороже минимумов.
ПС ради интереса проверим ТА.Получилось двойное дно - это паттерн, по которому должен быть сильный отскок.Посмотрим...
Vitl

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 15 тра, 2019 12:59

Vitl ми закрили тему :) від себе коротко - моя реакція була сам знаєш на яку фразу (про початок подій). Траст мі, знаю в силу середовища спілкування, - у 14-му, окрім Криму, було реальне вторгнення через нульовку (кордон) російських батальйонно- і ротно-тактичних груп (БТГр и РТГр) російського угруповання військ, сконцентрованого у прикордонних з Україною районах Ростовської області. Плюс обстріли на глибину проникнення артилерії до 40 км + по квадратах відпрацьовували градами з-за кордону. Загугли початок фінсько-радянського конфлікту 1940 + німецько-польського у 1939. Усе по аналогії.
Тут уже не полеміка, тут ми були на межі нового кордону мінімум по Дніпру. Проект "Русский мир" не підтримало населення інших областей, Харків, Дніпро і Одесу втримали і слава Б-гу. Ти сам писав - ми по різному любимо Україну. Але у кожного своє інформаційне середовище і життєві стереотипи.
Пишемо про курси. Я буду по можливості давати інсайт по внутрішній політиці, якщо це корисно економічно більш підкованим форумчанам. Так буде краще. Успіхів усім!
П.С. якщо офф-топ затруть, то так і буде.
Ми не сперечаємось, ми просто усі вчимося ламати двосторонні стереотипи (с).
stas_rst

Подякував: 847 раз.
Подякували: 426 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 15251526152715281529 ... 1738>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей