БІГ Енергія - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 6364656667 ... 91>

ОЦЕНИТЕ обслуживание в этом Банке (или его филиале) и ОБОСНУЙТЕ свою оценку.

БІГ Енергія - БАНКРОТ 1.7 5 49
1 - ОЧЕНЬ ПЛОХО. Нахамили и т.п.
65%
32
2 - ПЛОХО. Некомпетентно.
14%
7
3 - УДОВЛЕТВОРИТЕЛЬНО. Хотелось бы лучше.
12%
6
4 - НОРМАЛЬНО. Как и должно быть.
6%
3
5 - ОТЛИЧНО. Очень понравилось.
2%
1
Всього голосів : 49
Повідомлення Додано: Сер 07 жов, 2009 13:06

я хочу уточнить, у нас есть вклад в этом дурацком банке Биг-энергия, в Киеве. Я молчу как выдаются %, он сейчас закончился и в грн. и в евро. Посоветуйте, что дальше делать? продлевать? я уже с юристами говорила, выиграть суд можно, но денег не получить все равно. Как поступают остальные намученные вкладчики?
lenchyk

Повідомлення Додано: Сер 07 жов, 2009 16:50

ДЛЯ БЕРМУДА --- ЯКЩО ЗАЙТИ НА СТОРІНКУ http://www.bank.gov.ua/ ТО МИ ПОБАЧИМО , ЩО ЗА АДРЕСОЮ: http://www.bank.gov.ua/Inf_mat/Pres_ser ... ch_adm.pdf ЗНАХОДИТЬСЯ ТАКА ІНФОРМАЦІЯ Оновлено! Інформація про банки з тимчасовою адміністрацією ..., ОСКІЛЬКИ РАНІШЕ ЗА ДАНИМ ПОСИЛАННЯМ НАВОДИЛАСЬ ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПРОДОВЖЕННЯ МОРАТОРІЮ, ТО ЗАРАЗ ТАКОЇ ІНФОРМАЦІЇ ПРО ВИЩЕЗГАДАНИЙ БАНК НЕМАЄ . ЗНАЧИТЬ ВОНИ ОНОВИЛИ ІНФОРМАЦІЮ ПРО БАНКИ З ТУ.
lubo_lew

Повідомлення Додано: Сер 07 жов, 2009 22:21

lenchyk
С пополнением в наши горе ряды, у меня например вклады лежат еще с зимы до введения моратория переоформлять не собираюсь!!!!, % тоже полностью забрать еще не удалось пишу жалобы каждую неделю в банк, НБУ, президенту, в различные партии, обращался в суд и т.д. Вам совет почитайте нашу ветку про этот грёбanый банк и решайте сами бороться с yродами или делать им подарки.
_vlad_

Повідомлення Додано: Чет 08 жов, 2009 09:51

ось знову інформація на сайті нбу оновилась - постанова про продовження мораторію знову в силі. Ось тут варто звертатися до Генеральної прокуратури . Згідно статті 85 Закону ПРО БАНКИ І БД МОРАТОРІЙ ВПРОВАДЖУЄТЬСЯ НА 3 МІСЯЦІ - ЧОМУ нбу ПРОДОВЖУЄ МОРАТОРІЙ НА 6 МІСЯЦІВ, ПРИ ЦЬОМУ НЕ ДОТРИМУЄТЬСЯ ВИМОГ СТАТТІ 85 ЗАКОНУ ПРО БАНКИ І БД. МОЖЛИВО ЦЕ ПЕРЕВИЩЕННЯ ТА ЗЛОВЖИВАННЯ СЛУЖБОВИМ СТАНОВИЩЕМ :?: ДАЛІ , ЯК ТУТ ВЖЕ ПИСАЛОСЯ , МОРАТОРІЙ НЕ ПОШИРУЄТЬСЯ НА ДОГОВОРИ ПО ДЕПОЗИТАХ (ДИВ. ТЕПЕР АКТУАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ НА САЙТІ нбу http://www.bank.gov.ua/Publication/Pres ... ch_adm.pdf ,) .
ЩЕ НА САЙТІ бігу за адресою http://www.bigenergy.com.ua/ua/probank/ ... 253002899/ міститься наступна інформація :
Шановні клієнти!
ВИТЯГ З ПОСТАНОВИ ПРАВЛІННЯ НБУ №540
від 10 вересня 2009 р
Про продовження мораторію на задоволення вимог кредиторів Відкритого акціонерного товариства Банк «БІГ Енергія».
Керуючись статтями 15, 55 Закону України «Про Національний банк України», статтями 2, 85 Закону України «Про банки і банківську діяльність» та пунктом 2 Прикінцевих положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо особливостей проведення заходів з фінансового оздоровлення банків», Правління Національного банку України постановляє:

Продовжити мораторій на задоволення вимог кредиторів Відкритого акціонерного товариства Банк «БІГ Енергія» шляхом уведення мораторію на задоволення вимог кредиторів строком на шість місяців – з 16.09.2009 до 15.03.2010 р.

Виплати по поточних пенсійних рахунках, за зарплатними проектами, погашення депозитів, строк дії яких закінчився, та відсотків за депозитами здійснюється у межах діючих лімітів, встановлених Тимчасовою адміністрацією.

Нові ліміти виплат вкладникам будуть оприлюднені після погодження з Національним банком України.

Тимчасовий адміністратор ВАТ Банк «БІГ Енергія» Ю.Л. Васільченко

Хтось знає , які ліміти виплат по депозитах - де вони є офіційно оприлюднені і чому така інформація приховується від вкладників.
Тож шановні представники громадських організацій по захисту вкладників - працюйте
:!: :!: :!:
lubo_lew

Повідомлення Додано: Чет 08 жов, 2009 10:17

lenchyk
Не продовжуйте ні в якому разі. Подавайте в суд.
bermooood

Повідомлення Додано: Чет 08 жов, 2009 10:27

lubo_lew
Будь-ласка, відправте текст-шаблон Ваших скарг в прокуратуру , нбу , мвс, убез.
Мене власне цікавлять норми законів на які ви спираєтеся.
Бо на мої листи відмовка тупа іде.
Дослівно перекатувати не буду :)
Мій мейл - bermooood(пес)gmail.com

Давайте мінятися досвідом.
bermooood

Повідомлення Додано: Чет 08 жов, 2009 11:02

ОСЬ ПРИБЛИЗНІ ТЕЗИ ДЛЯ ТАКОГО ЗВЕРНЕННЯ - (ДИВ . ДАЛІ)
АЛЕ ВИ ПОМІТИЛИ , ЯК ОПЕРАТИВНО ВОНИ ПОМІНЯЛИ СВОЇ ПОМИЛКИ- ДО РЕЧІ , ТЕ ЩО БУЛО РОЗМІЩЕНО РАНІШЕ НА САЙТІ НБУ ІНФОРМАЦІЯ БУЛА ПРОСТО НЕ ДОСТОВІРНОЮ ТЕЖ Є ПОРУШЕННЯМ ЗАКОНОДАВСТВА УКРАЇНИ - ПОШИРЕННЯ НЕДОСТОВІРНОЇ ІНФОРМАЦІЇ І Т.Д.

постанова 540 суперечить діючому законодавству України
Стаття 85. Мораторій закону про банки і б.д.

Національний банк України під час здійснення тимчасової
адміністрації має право повністю або частково на строк не більше
ніж три місяці ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів
банку.

Національний банк України розміщує в день прийняття рішення
про введення мораторію інформацію про це на своєму офіційному
веб-сайті та протягом трьох днів у газеті "Урядовий кур'єр" або
"Голос України".

Про які 6 місяців можна тут говорити - треба звертатися в компетентні органи і оскаржувати дії НБУ.
По перше постанова прийнята 10 вересня 2009 року , а опублікована на сайті лише 15 вересня 2009 року, по друге максимальний термін мораторію 3 місяці
:!: :!: :!:
lubo_lew

Повідомлення Додано: Чет 08 жов, 2009 12:33

ЩОСЬ ПРИБЛИЗНО ТАКОГО ПЛАНУ МОЖНА НАПИСАТИ В ГЕНЕРАЛЬНУ ПРОКУРАТУРУ , ПАРАЛЕЛЬНО МОЖНА АНАЛОГІЧНОГО ЗМІСТУ СКАРГУ ПИСАТИ І НА НБУ ПРО ПОРУШЕННЯ СТ. 85 ЗАКОНУ ПРО БАНКИ І БД

Прокурору м._____________
Громадяниа (повне ПІБ)
(Повна адреса)
(Телефон)
Клієнта банку ____________

Скарга

На незаконні дії , шахрайство , перевищення службових повноважень та службові злочини працівників банку ________________ , що знаходиться за адресою _____________ , на чолі з Директором філії (або начальником відділення філії ) ____________.

З (дата ) я є клієнтом вище вказаного банку , про що маю на руках договір №______ від (дата) . копія договору додається.
У відповідності до умов договору в банку мені був відкритий рахунок № _________ у гривні(дол.. або євро) . Згідно до умов договору я маю право отримувати відсотки по депозиту щомісячно (див. п.1.3 та п.2.4.3).
Але , починаючи з (дата) відсотки по депозиту Банк перестав оплачувати. (Дата) я звернувся з заявою до Директора філії (або начальника відділення філії ) з проханням дотримуватися умов договору та виплатити належні мені відсотки. Проте по сьогоднішній день відсотки мені не виплачені, хоча на сайті банку за адресою www.___________ подана інформація , що відсотки по депозитах виплачуються.
Тим самим , виходячи з діючого законодавства України та договірних умов Договору, спираючись на статті Цивільного кодексу України:
Стаття 1066 «Договір банківського рахунку» п.2 –Банк має право використовувати грошові кошти на рахунку клієнта , гарантуючи його право безперешкодно розпоряджатися цими коштами .
п.3 – Банк не має права визначати та контролювати напрями використання грошових коштів клієнта та встановлювати інші , не передбачені договором або законом , обмеження його права розпоряджатися грошовими коштами на власний розсуд.»
Стаття 1074 «Обмеження права розпоряджатися рахунком».
п.1 Обмеження прав клієнта щодо розпоряджання грошовими коштами , що знаходяться на його рахунку , не допускається , крім випадків обмеження права розпоряджатися рахунком за рішенням суду у випадках, встановлених законом».

Вважаю, що працівники банку на чолі з Директором філії (або начальником відділення філії ) ____________ здійснюють службовий злочин , перевищують свої службові повноваження , незаконно заморозивши мої кошти на рахунках банку, грубо порушують діюче законодавство , незаконно відмовляють в видачі моїх грошових засобів, займаються шахрайством, нахабно обдурюють мене , спотворюють реальну інформацію, порушують моє право вільно розпоряджатися своїми грошима , зазіхають на приватну власність, захищену Конституцією України( Стаття 41. «п.1 кожен має право володіти, користуватися і розпоряджатися своєю власністю, результатами своєї інтелектуальної, творчої діяльності» та п.4 «ніхто не може бути протиправно позбавлений права власності. Право приватної власності є непорушним». )

Прошу:
У відповідності до чинного законодавства України та в межах своїх повноважень :
1.Зобов`язати банк _______ виплатити належні мені кошти з рахунку №_________ в сумі __________ грн..
2. Забезпечити реалізацію законності та відновити порушені мої права.
3. Притягнути Директора філії (або начальника відділення філії __________) до кримінальної відповідальності в зв’язку з неналежним виконанням своїх службових обов’язків та грубим порушенням норм діючого законодавства у відповідності до ст..191 КК(Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем , Ст. 222 КК. Шахрайство з фінансовими ресурсами ).

Додатки:

1.Копія договору;
2.Копія звернення до Директора філії (або начальника відділення філії __________);
3.Копія квитанції про останню виплату відсотків;
4.Копія відповіді Директора філії (або начальника відділення філії __________).

Дата Підпис (ПІБ)

висилайте інші зразки звернення до компетентних органів
lubo_lew

Повідомлення Додано: П'ят 09 жов, 2009 10:07

6 октября в НБУ состоялась встреча представителей регулятора с инвесторами банка , «БИГ Энергия», на которой последние подтвердили свою готовность вкладывать средства в проблемное финучреждение и предоставили документы, подтверждающие их платежеспособность. Инвесторы также обязались начать заводить деньги в банки до 16 октября.
, Инвестором , банка «БИГ Энергия» являются отечественные компании.,
la-zar47

Повідомлення Додано: П'ят 09 жов, 2009 10:22

la-zar47
да действительно такая иформация проскакивает будем следить как все будет на самом деле ведь осталась неделя там четко прописано ...Инвесторы также обязались начать заводить деньги в банки до 16 октября. правда в это очень слабо верится скорее всего это очередная затяжка времени
_vlad_

#<1 ... 6364656667 ... 91>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє