|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 29 тра, 2019 09:47
Бусурманином можете називати - то майже правда - плаваю у власному басенйні із видом на мінарет Мечеті. А ось слово "Бреше" таким брехуном, як ви, шановний, якого я вже не раз ловив на брехні, користуйтеся дуже обережно. І так бідкаєтеся на безгрошів"ї, і ще так і не розкрили оту брехливу оборутку із тим ніби-то Договором про вдалий продаж однушки у Львові (Договір за 7 березня) за ціною ніжче ринкової, щоби купити щось за ціною вище ринкової. Вдала така оборутка, яку виконали до речі і не ви - брехунець наш славний - а я ж знаю - ваш приятель. Львів не любить брехунів. Бізнес не любить брехунів. Гроші не люблять брехунів. Якщо трускавку десь під Пустомитами у баби Галі можна знайти по 30 гривень кіло, то це не означає, що вона продається у Львові за 30 гривень. На живіть на небесах. Ще рано. Я написав дійсні ціни Львова на момент написання тексту. Вас тоді взагалі не було у Львові й близько. Король Данило Галицький відрубував особисто не тільки язики, а й дещо інше - навчився у бусурманів. Робіть висновки, бо так до пенсії в 1450 гривень і залишитеся - як в ці дні - ні з чим.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4002 раз.
- Подякували: 1446 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Сер 29 тра, 2019 10:33
Козак-характерник написав:П.С. Онлі індивідуальний котел. Не користуєшся - нічого не платиш. Ні абонки, ні за опалення поза межами квартири. А взагалі при такому способі опаленні справедливіше всі додаткові витрати закласти в тариф. Принаймні, тоді зберігається можливість індивідуальної регуляції, задля економії. Нехай і тариф кінський. Або ставити загальний лічильник на будинок і ділити всі витрати по нормах: метражу конкретної квартири+місця загального користування на всіх пропорційно кількості квартир. Бо кожний регулює тепло в своїй квартирі індивідуально, а котельня працює все одно на колгосп, як цілий організм. Опція регулювання зберігається в такому випадку лише як опція комфорту(одному жарко, іншому зимно, кожний температуру в квартирі під себе робить), а не опція економії.
Сейчас так, но газ активно продвигает фишку - платить за трубу и абонку собираются брать по типу впаренного вам счетчика, если G4 то побольше, если G2,5 или G1, то поменьше, хотя трубы везде одинаковые на входе в счетчик... Изначально в 2005 всем ставили G4 и с них хотят брать теперь по максимуму. Так что не все так однозначно с ИО, разве что на 100% на электрику переходить и газ отключать/пломбировать трубу.
-
ol_zy
-
-
- Подякував: 449 раз.
- Подякували: 788 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 тра, 2019 10:45
Ethereum А можно без оскорблений и обвинений во вранье без доказательств? Есть фото с ценами плиз публикуйте и разоблачайте, но действительно в маркетах на этой неделе клубника около 60 грн была картошка 20, а рядом и по 50 лежит (честно не понял цен в ашане, грязная молодая 50, а мытая (без слова молодая, но она именно молодая была) по 26. Была ли 2 недели назад клубника по 200 не знаю - не смотрел тут есть сомнения, но всякое может быть. И если будете разоблачать, то уточняйте откуда были взяты цены и там проверьте. А если не согласны с его ценами, то просто так и напишите, а там-то по такой цене и не фиг переплачивать, тогда сразу понятно, что по 200 - это кто-то лоханулся что там купил, но при этом никто никого не обманывал. Да Акурт часто приводит цены в Турции и часто они выше чем в Украине, но его устраивает, а нам есть с чем сравнить.
-
ol_zy
-
-
- Подякував: 449 раз.
- Подякували: 788 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 тра, 2019 11:51
ol_zy написав:Ethereum А можно без оскорблений и обвинений во вранье без доказательств? Есть фото с ценами плиз публикуйте и разоблачайте, но действительно в маркетах на этой неделе клубника около 60 грн была картошка 20, а рядом и по 50 лежит (честно не понял цен в ашане, грязная молодая 50, а мытая (без слова молодая, но она именно молодая была) по 26. Была ли 2 недели назад клубника по 200 не знаю - не смотрел тут есть сомнения, но всякое может быть. И если будете разоблачать, то уточняйте откуда были взяты цены и там проверьте. А если не согласны с его ценами, то просто так и напишите, а там-то по такой цене и не фиг переплачивать, тогда сразу понятно, что по 200 - это кто-то лоханулся что там купил, но при этом никто никого не обманывал. Да Акурт часто приводит цены в Турции и часто они выше чем в Украине, но его устраивает, а нам есть с чем сравнить.
А може вам ключі від квартири дати де гроші лежать. Ми ж розвінчуємо папередників ,брехунів. Давайте це і робити. Брехня 1. Людина розказує про ціни 1200-1600$ за житлодля народу. Це ж про елітку. Брех5я 2. Людина розказує про трускавки по 50? Де Ви таку ціну бачили в минулі 2-3 дніна базарі?? Може в Києві така ціна,але не у Львові. Ціль проста: нехай брехуни тулять москалям все це,а не нам. Львів не любить брехунів - це говорить мені рагуль з Анталії,чи звідки він?
-
Ethereum
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 127 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 29 тра, 2019 12:25
ol_zy написав:Сейчас так, но газ активно продвигает фишку - платить за трубу и абонку собираются брать... Так что не все так однозначно с ИО, разве что на 100% на электрику переходить и газ отключать/пломбировать трубу.
При економічній доцільності можна перейти і на електрику. Треба рахувати в конкретному, індивідуальному випадку. Тут питання скоріше не в розмірі оплати, а справедливому її розподілі між колгоспниками. Немає бажання платити за сусіда поруч. В індивідуальному домогосподарстві такої проблеми немає, а тут проблема присутня. Колгосп - малоефективна форма господарювання. Як гармонізувати в колгоспі шкурно-егоїстичні інтереси і альтруїзм? Завжди знайдеться в колективі хитрожопий Кулібін, що може щось підкрутити, відмотати...  А іншим оплачувати порівну його кайф, пропорційно долі пайщиків-концесіонерів.  Тобто постачальники вирішили всі втрати поза межами індивідуального господарства, перекласти на общину, всіх пов'язати круговою порукою. Ви там, мовляв, розберіться між собою самостійно, хто і що кому винний, хто і що краде, а ми умиваємо руки. Колективна, а не індивідуальна відповідальність, чого не повинно бути. Договір повинен бути індивідуальним, якщо на колективний немає волі сторін. І відповідальність індивідуальною. І головне - прозорість! Я хочу зрозуміти за що я плачу, чому саме така ціна і чи не плачу я за сусіда напроти.  А питання контролю, не враховані збитки постачальника, це його головний біль. Нехай працюють краще, а не перекладають відповідальність на колективного споживача. Геть комуну!  Комуняку на гіляку! 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2244 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 тра, 2019 12:58
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 тра, 2019 14:40
ol_zy написав:
Сейчас так, но газ активно продвигает фишку - платить за трубу и абонку собираются брать по типу впаренного вам счетчика, если G4 то побольше, если G2,5 или G1, то поменьше, хотя трубы везде одинаковые на входе в счетчик... Изначально в 2005 всем ставили G4 и с них хотят брать теперь по максимуму. Так что не все так однозначно с ИО, разве что на 100% на электрику переходить и газ отключать/пломбировать трубу.
Оце питання від ol_zy воно не тільки актуальне, воно не тільки викликає протест. Воно наводить на такі інтересні думки про те, як хтось та десь хитрий прибрав до рук кілометри газогонів та навіщо. 1. Рік 1967. Мати сидить рахує ті нещасні копійки від зарплати в 85 рублів та радиться із рідною сестрою - операційною медичною сестрою - чи проводити газ - будуть тягнути труби по вулиці. Сиділи - рядили, рахувалі ті копійки та вирішили, що треба тягнути - центр міста - скільки ж можна вугіллям топити ( ой, я потягав я ті відра). Оплачено було: траншеї, газогін по вулиці, копання ями посеред вулиці, труби - виведення у двір, під"єднання, встановлення, перевірка на герметичність. Потім оплачений котел АГВ-80, проведення труб по будинку, чавунні батареї. Потім оплатили влаштування зовнішньої витяжки - бо була "не така" газовщикам та "пожежникам". Дали проєкт витяжки - колонна із цегли зовні будинка повинна бути. Цеглу крали в теплицях по 20 штук ( купити цеглу неможливо було ніде і ніяк) та я тягнув на санчатах додому взимку в мороз. Навозив 130 штук. Потім прийшов дядько та за гроші побудував ту колонну. Потім приходив той пожежник та сажотрус, і все витягували гроші за те, що ніби то сажотрус там щось чистить (з 1967 року - жодного разу). Потім - через роки - встановили лічильник - я бігав те оформляв - проекти та встановлення. Черги. Гроші і гроші. Приїхали таку дурню зробили - просто сміх за тим проєктом: лічилник був встановлений ТІЛЬКИ на трубі, що йшла на колонку на газову пічку, а на АГВ - труба пійшла ДО ЛІЧИЛЬНИКА. ПЕРЕРОБЛЯЛИ за свій рахунок (от дурні, правда?). Дурні бо чесні. Потім змінили АГВ на Вайлант - знову проблема - газовщик приходив перед кожним Новим роком та загрожував відключити, бо незаконно поміняли котел. Знову проєкт, узгодження, гроші... гроші... гроші... Не встигли заспокоїтися - знімайте лічильник на перевірку - знову гроші - встановили лічильник знову. І тепер за все оце - за всі ці муки, труби, батареї, витяжки, пожежників, газовщиків, лічильники - ціла стая із протягнутими руками: ГРОШІ, ГРОШІ, ГРОШІ... Дайте гроші... нормальні/ненормальні умови, температура газу не така, коефіцієнт 1,10... Дайте... дайте... дайте... 2. Не все так погано. Треба розуміти, що в країні є купа дуже досвідчених та вумних людей. Вони приходять на роботу о 9-00, п"ють каву, курять цигарку та придумують і придумують інновації та " діджилізатакацації". Зранку до вечора - мозковий штурм - як з вас витягнути гроші.Сестра працювала в одній фірмі "Роги та копита" - "дочка" імперії - там таких "дочок" - думаю десятки, якщо не сотні, головним бухгалтером: о 9-00 прийшла на роботу, із "мозкового центра" з Києва о 9-15 команда: взяти кредит на 3 000 000 доларів США. Взяла. О 9-30 перша вводна: 1 000 000 доларів США перекинути туди то й туди то, і купити повітря першого гатунку. О 9-45 нова вводна: о 9-55 купити повітря другого гатунку на 2 000 000 доларів США. Купили. Команда: чекати нову вводну. О 12-00 - нова вводна - продати повітря другого гатунку, куплене на 2 000 000 доларів за 300 доларів. Продали. Прийшов найнятий директор - такий собі п"яничка на зарплаті - попідписував документи на 1 000 000 доларів, потім на 2 000 000 доларів, поім з"ів два варених яйця та шмат хліба - ще підписав на 300 доларів. Не встиг піти - приходить тільки папірці підписувати - нова вводна - отримати на рахунок +2 700 000 доларів. Повітря все списати. В разі питань із списуванням - звернутися у Мозковий центр. О 15-15 повернути взятий в 9-15 кредит на 3 000 000 доларів та йти додому. До завтра. Щось та буде!
Востаннє редагувалось akurt в Сер 29 тра, 2019 14:50, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Сер 29 тра, 2019 14:47
akurt написав:Оце питання від ol_zy воно не тільки актуальне, воно не тільки викликає протест. Воно наводить на такі інтересні думки про те, як хтось та десь хитрий прибрав до рук кілометри газогонів та навіщо.
Наш скорбный труд не пропадет: Из искры возгорится пламя, И просвещенный наш народ Сберется под святое знамя! Эта строка стала известной в качестве эпиграфа к заголовку ленинской подпольной газеты «Искра» (печаталась за границей в 1900—1903 гг.). Иносказательно: о вере в успех, победу своего дела, несмотря на его трудное начало (шутл.-ирон.).
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 тра, 2019 14:54
akurt написав:Воно наводить на такі інтересні думки про те, як хтось та десь хитрий прибрав до рук кілометри газогонів та навіщо. 1. Рік 1967. Мати сидить рахує ті нещасні копійки від зарплати в 85 рублів та радиться із рідною сестрою - операційною медичною сестрою - чи проводити газ - будуть тягнути труби по вулиці. Сиділи - рядили, рахувалі ті копійки та вирішили, що треба тягнути - центр міста - скільки ж можна вугіллям топити (ой, я потягав я ті відра). Оплачено було: траншеї, газогін по вулиці, копання ями посеред вулиці, труби - виведення у двір, під"єднання, встановлення, перевірка на герметичність. Потім оплачений котел АГВ-80, проведення труб по будинку, чавунні батареї. Потім оплатили влаштування зовнішньої витяжки - бо була "на така газовщикам" та "пожежникам". Дали проєкт витяжки - колонна із цегли зовні будинка повинна бути. Цеглу крали в теплицях по 20 штук (купити цеглу неможливо було ніде і ніяк) та я тягнув на санчатах додому взимку в мороз. Потім приходив той пожежник та сажотрус, і все витягували гроші за те, що ніби то сажотрус там щось чистить (з 1967 року - жодного разу). Потім - через роки - встановили лічильник - я бігав те оформляв - проекти та встановлення. Черги. Гроші і гроші. Приїхали таку дурню зробили - просто сміх за тим проєктом: лічилник був встановлений ТІЛЬКИ на трубі, що йшла на колонку на газову пічку, а на АГВ - труба пійшла ДО ЛІЧИЛЬНИКА. ПЕРЕРОБЛЯЛИ за свій рахунок (от дурні, правда?). Дурні бо чесні. Потім змінили АГВ на Вайлант - знову проблема - газовщик приходив перед кожним Новим роком та загрожував відключити, бо незаконно поміняли котел. Знову проєкт, узгодження, гроші... гроші... гроші...
теж саме було по селах уже незалежної України: люди скидались абсолютно на все аби газифікувати хати у селі, самі копали ті рови, а шваль з усяких контор приходила та за людські гроші акти приймання виписувала... а тепер інша шваль ті труби собі привласнила і вимагає кошти...
Востаннє редагувалось jump в Сер 29 тра, 2019 14:55, всього редагувалось 1 раз.
-
jump
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 1319 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 тра, 2019 14:54
jump! +100500!
"— ... Это весьма необычно... — Нет, необычно, это когда я нашел человеческую ступню в духовке, а это просто из ряда вон выходящее." ("Фарго", сезон 1 серия 1)
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
4