| 

|   | ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD) | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.

Додано: Суб 15 чер, 2019 14:09 

Vitl на 1500 15/06/19

Одесса	26,4
 киев	26,4
 днепр	26,45
 харьков	26,48
 Винница	26,45
 Черновцы	26,38
 Запорожье	26,48
 Хмельницкий	26,45
 Львов	26,4

средний 26,43222

поздравляю Mayag c первым местом!!!(26,40)

2место stas-rst (26,38)
 3место: Долярчик и Electron (оба по 26,50)

prodigy

Повідомлень: 12785З нами з: 03.12.13Подякував: 3361 раз.Подякували: 3354 раз. 

Профіль

1

4

2

Додано: Суб 15 чер, 2019 14:38 

Зменшу градус, на наступну дату прогнозую 26,78. 

10/9/9

Повідомлень: 666З нами з: 10.09.09Подякував: 123 раз.Подякували: 172 раз. 

Профіль

Додано: Суб 15 чер, 2019 16:37 

prodigy написав:Vitl на 1500 15/06/19 Одесса	26,4 киев	26,4 днепр	26,45 харьков	26,48 Винница	26,45 Черновцы	26,38 Запорожье	26,48 Хмельницкий	26,45 Львов	26,4 средний 26,43222 поздравляю Mayag c первым местом!!!(26,40) 2место stas-rst (26,38) 3место: Долярчик и Electron (оба по 26,50)
 Спасибо , что снял данные. Поздравляю победителей.Первое место оправдалось то. что от дна далеко не уйдём. А вот Долярчик и Электрон тоже в падение гривны не уверовали, а первый так вообще прогнозы шмаляет по две штуки заранее   

Vitl

Повідомлень: 14115З нами з: 04.05.10Подякував: 853 раз.Подякували: 1900 раз. 

Профіль

1

Додано: Суб 15 чер, 2019 21:13 viewtopic.php?p=4678176#p4678176 На кінець місяця, думаю, трохи виростемо на відшкодуваннях ПДВ. Але, мабуть, не вище 26,6. Багато чого пояснював в кількох останніх дописах на гілці ДС. Обіцяні дії на митницях виявилися великим пшиком, як і більшість того "нового", що зараз відбувається в країні. Але стоїть питання аграріїв. Жнива почали. Вадатурським енд ко захочеться отримати більше грн за валюту від перших контрактів, протиходом буде готівкова валюта, яку почнуть (али) отримувати менші і значно менші колеги по цеху... П.С. Я вже якось писав, що далеко не поділяю погляди більшості тут на історію, мову, майбутнє і шляхи... Але терпів і мовчав, оскільки зібралася не погана компанія для предметної розмови. Станом на зараз ні компанії, не в образу, ні предметної розмови. А основна маса спаму зараз перейшла межу розумного і про зубожіння масове також (а більше 50 тис дегенератів не склали ЗНО з рідної мови) і тд... Тому, я трохи відпочину від вас, а ви від мене. А там побачимо... П.П.С. Вітаю з перемогою збірної на U-20 (фантастичні дітиська) і завтрашнім великим святом. 

orest

10

Форумчанин року Повідомлень: 4097З нами з: 10.03.14Подякував: 7423 раз.Подякували: 6816 раз. 

Профіль

8

20

1

22

Додано: Суб 15 чер, 2019 21:23 Поздоровляємо переможців V етапу!І місце - Mayag з похибкою трохи більше 3 копійок
 ІІ місце - stas_rst з похибкою трохи більше 5 копійок
 ІІІ місце поділяють Долярчик та Electron з похибкою трохи менше 7 копійок

Також вітаємо Долярчик з виходом на перше місце в абсолютному рейтингу!

Нагадую, прогнози на останній етап треба дати до кінця понеділка

Faceless

Модератор Повідомлень: 36868З нами з: 24.01.12Подякував: 1499 раз.Подякували: 8262 раз. 

Профіль

4

9

3

Додано: Суб 15 чер, 2019 21:25 

после выходных немного вверх, а потом снова праздники. значит на конец мес. - 26,73  

Игорь Алексеевич

ЗаблокованийПовідомлень: 8635З нами з: 13.09.09Подякував: 113 раз.Подякували: 866 раз. 

Профіль

1

Додано: Нед 16 чер, 2019 06:48 Приветствую!Поздравляю призеров и победителя)))
 Прогноз на конец месяца 26,7 - небольшой подскок связываю с появлением гривны (НДС)

SAndriy1

Повідомлень: 1050З нами з: 17.01.15Подякував: 414 раз.Подякували: 453 раз. 

Профіль

2

1

Додано: Нед 16 чер, 2019 09:29 

orest написав: ... П.С. Я вже якось писав, що далеко не поділяю погляди більшості тут на історію, мову, майбутнє і шляхи... Але терпів і мовчав, оскільки зібралася не погана компанія для предметної розмови. Станом на зараз ні компанії, не в образу, ні предметної розмови. А основна маса спаму зараз перейшла межу розумного і про зубожіння масове також (а більше 50 тис дегенератів не склали ЗНО з рідної мови) і тд...Тому, я трохи відпочину від вас, а ви від мене. А там побачимо... П.П.С. Вітаю з перемогою збірної на U-20 (фантастичні дітиська) і завтрашнім великим святом.
 Напрасно Вы. Считаю, что вопросы истории желательно вообще поменьше обсуждать. Не приводит ни к чему хорошему - слишком разные взгляды. Зубожiння, конечно, преувеличивать не стоит, но и от процветания мы весьма далеки. А вот "майбутнє і шляхи" вопрос интересный и актуальный. Вы, к сожалению, мало высказывались об этом. Или я прозевал. Было бы интересно прочитать. По курсам сейчас относительно длительное затишье. Колебания на 20-30 коп. особо не волнуют, а резкие кратковременные подскоки тоже быстро гаснут. Поэтому нет сильного интереса к теме. Через месяц-полтора, думаю, будет интереснее. Надеюсь, появятся пропавшие Очкарик и др. 

ЛАД

2
         Повідомлень: 37135З нами з: 31.08.10Подякував: 5371 раз.Подякували: 4870 раз. 

Профіль

2

2

6

Додано: Нед 16 чер, 2019 09:57 

26.35 на конец месяца
 Военных положений не будет, это 100%, выплат особых нет, лето, ранняя жара, думаю июнь-июль и будет то самое дно курса.

Дальше в августе скорее всего как обычно вверх, день Сурка.

Была теоретическая надежда на то, что мировые лидеры и новый президент будут иметь намерения сделать какой-то прорыв по Донбассу, что могло бы кардинально поменять ситуацию на валютном рыке в недалеком будущем.
 Но картинка вырисовывается такая, что те же яйца только в профиль, это относится не только к Зеленскому, но и к Трампу, которого судя по всему подвешенная ситуация в Украине явно устраивает, это возможность в начавшейся американской избирательной компании опять бодро отметать обвинения в связи с Россией, плюс решать кое-какие экономические интересы США в Европе на рыке газа и тд.

Интересно еще как будут развиваться наши отношения с США в ближайшее время дальше, потому что Зеленский явно не понял толстый намёк Трампа-Джулиани, что Зеленскому надо помочь Трампу разобраться с нехорошими делами Байдена. Так что букетно-телефонный период отношений между США и Украиной может закончится очень быстро.

freeze

4
        Форумчанин року Повідомлень: 19529З нами з: 02.07.14Подякував: 4794 раз.Подякували: 7757 раз. 

Профіль

9

23

5

1

Додано: Нед 16 чер, 2019 10:18  Faceless написав: Поздоровляємо переможців V етапу! І місце - Mayag  з похибкою трохи більше 3 копійок ІІ місце - stas_rst  з похибкою трохи більше 5 копійок ІІІ місце поділяють Долярчик  та Electron  з похибкою трохи менше 7 копійокТакож вітаємо [b]Долярчик  з виходом на п[size=150]ерше місце  в абсолютному рейтингу![/size][/b] Нагадую, прогнози на останній етап треба дати до кінця понеділка
 .....аааааааааааа.......- я кричу!!!!!         - хто б міг подумати, що моя тактика/стратегія давати зразу 2 прогнози на кожен місяць - принесе мені ПЕРШЕ МІСЦЕ!!!  .... аааааааа.... - я таки кричу!!!   

Долярчик

ЗаблокованийПовідомлень: 9491З нами з: 19.10.15Подякував: 593 раз.Подякували: 633 раз. 

Профіль

|  | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей 
      Модератори:
      Ірина_ , Модератор 

| Схожі теми |  

| 
         | 5 | 31821 |  |  
      | 
         | 2 | 15124 |  |  
      | 
         | 7 | 18322 |  |  | 

| 

Топвідповідей

Топкористувачів