Ну Вы и выдали трактат!
|
|
prodigy
Ты много сегодня написал.много интересного и полезного.С 60% написанного я согласен и доволен. что на наших страницах появились эти слова. чтобы др люди их прочли.Но несмотря на положительное, чувствуется попытка протолкнуть свои личные взгляды.А как ты знаешь, не все с ними согласны.Реакция по Оресту и твоя и Лада собственно та, на кот я рассчитывал.Я также как и все читаю его, но не принимаю как призыв к действию.Просто он добавляет мысли к размышлению.Т о ценность гораздо ниже , чем он о себе возомнил.тем более пренебрегая нашим сообществом.Я не выступаю прямо против него, но и заявляю ему, что держать его никто не умоляет, нет причин . Что у нас получается по курсу...Жаль, что вторник мы не можем дождаться для прогноза.Овгз и суммы сейчас играют важную роль.Остальные многие факторы всё таки включатся ближе, после выборов.Сложно прогнозировать. т к в последние дни мы наблюдаем резкие смены тренда.То вверх к 27 то вниз опять к пресловутому дну 26,40.Нет чёткого движения.И нбу своими действиями не подсказывает.Недавно было, что нбу достаточно дорого выкупал, что сложилось впечатление тренда вверх.Ан нет, очень быстро это перевернулось.
Vitl
Витл, остынь немного. Лучше подскажи, когда подгорающий Биток отправят в холодильник на какое-то время? ПС Кстати поздравляю: ми (ця гілка) здолали позначку 2 000 000 переглядів. Востаннє редагувалось Alex2007 в Нед 16 чер, 2019 21:16, всього редагувалось 1 раз.
Я, как самый толерантный форумчанин, Судьба битка будет решаться на уровне 9600-9800.Или отскок вниз(коррекция глубиной вплоть до 6), или поход дальше 11-13-16... Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2019 ГОД (UAH/USD)Чесно, дуже здивований. Я не назвав жодного ніку, говорячи про компанію і підкреслював, що нікого не збираюся ображати і не хотів. Я просто мав на увазі, що колись тут були Снупік, Ексайт, Тихон, Кроп, ше кілька яскравих ніків, які зайшли на кілька місяців і пропали, але писали розумні і цікаві речі. Улан писав регулярно, а з його посадою і досвідом-знаннями було що почитати, Фріз писав щодня (зараз зосередився на іншому, нажаль), Очкарик також (з безпосереднім чуттям і інформацією від середнього бізнесу, пов’язаного з будівництвом, що також цінно) і тд. А зараз, погодьтеся, трохи по іншому. І відверто спірних думок щодо цін, пенсіонерів, зубожіння і тд, трохи забагато (в більшості пенсіонерів є діти-внуки, які допомагають). При декларованому тотальному зубожінні, ледь знайшов минулих вихідних місце в Карпатах, щоб відпочити з сімєю, і кількість наших в Туреччині і Єгипті росте… Але хтось сприйняв дуже близько до серця, значить щось муляє.
Пишучи про відпочинок, не казав, що на завжди і не чекав, що хтось щось буде просити, просто хотів звернути увагу, що відхилилися суттєво від головної мети, через яку і набрали 2 млн переглядів, адже про ціни і пенсіонерів є де почитати… Але хтось зрозумів, а хтось ні. Тепер таки трохи про зачіплене не по темі. Вітл, якби не мій дідо і такі як він, то нас зараз би тут також годували лайном з лопат. І про події 40-50х минулого століття знаю не з книжок чи інтернету, а з розповідей учасників. А тут більшість казки переказує. Про Майдан 13-14 років писати також не хочу, бо весь ефір також в казках, щоб знати і говорити – там треба було бути. Чомусь ті хто був і має що сказати – мовчить, а журнашлюхи задовольняють хочучки певної частини населення (вкрай не патріотичної і галасливої). Щодо війни теперішньої, те саме, там не все так просто і щоб розуміти – треба бути. Дивна річ, ті хто живе там на лінії фронту і в безпосередній близькості чітко розуміє хто що почав, а про твою, Вітл фігню, говорять ті, хто почував себе королями життя там в 13-тому, а зараз не бідує, продовжує розкішно жити (правда гірше трішки), але в Києві, Одесі, Дніпрі, Львові і тд. Куди СБУ дивиться? Ще про початок війни, Вітл, якби не ті «націоналісти з Західної України», яких ти з гівном змішав, ти міг би жити в Дніпропетровській НР. Так, кістяк добробатів складали колишні афганці, специ-пенсіонерм, бійці приватних СБ Коломойського і інших, бандити, трохи найманців, але решта – патріоти з Західної, з Криму, з Києва, Дніпра і тд. Ну ок, в двох словах тим, хто зеленої уяви не має як все насправді, не поясниш. А розписувати…трохи небезпечно, мабуть. Ну це дужеее коректно і м’яко… Щодо оцінки моїх профільних старань, я ж тому і пишу, що припиню трохи, адже мене багато і все фігня, дам місце спецам, почитаю, повчуся… orest
так ты ж вроде сам писал, шо в армию недобор, где же патриоты кстати, в одессе тоже полно отдыхающих и ты опять же знаешь почему, но многие одесситы помнят за "майские праздники"... Зомбоящик каже, що на Черкащині, яка пам'ятає гайдамаччину-коліївщину, і є батьківщиною Чорного Ворона, роздали 18тисяч повісток, а з'явилась четвертина, з яких лише майже 20% придатні до служби. Отже, на 100 чоловік - 25 патріотів (що досить близько корелюється з результатами виборів президента, чи не так). З цих 25 патріотів лише 5 здорових, інші хворі. Підсумок, на 100 молодих чоловіків - 5 здорових патріотів, що готові захищати Черкащину. Інші 95 напевно відпочивають в Карпатах, Одесі, Туреччині. От така історична правда.
историю назад не отмотаешь...если бы не 2014 еще бы лет 30 не смогли бы порвать дружбу с мышебратьями(я просто "забыл навеки" всех родственников из Москвы/Калуги , а также "ватных" одесситов-друзей и родичей) 30% ваты будет помнить и дом профсоюзов и георгиевскую ленту... Одесса- это вата ватная
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||