Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Замість Свинарчуків - прийшли Зеленарчуки! Отримайте і розпишіться, панове зефіли!
"За списком "Слуги народу" йде ще один ставленик забудовника Вавриша Вадим Струневич, - "Схеми". Під №40 від партії "Слуга народу" в Раду йде Вадим Струневич, ще одна "людина" забудовника Андрія Вавриша, який є директором у фірмі ТОВ "Укрінвестбуд Девелопмент"" Вавриш відомий тим, що за часів Януковича та до 2015-го року був заступником головного архітектора Києва. Цей столичний департамент тоді погодив низку найбільш скандальних забудов, що згодом викликало масові протести киян: наприклад, Сонячна Рів’єра на березі Дніпра, забудова Сінного ринку, будинки афериста Войцеховського.
Після звільнення з КМДА Вавриш і сам став забудовником.
Раніше вже було відомо, що "люди Вавриша" йдуть по столичних округах від "Слуги народу" – це Ганна Бондар (округ № 220), яка працювала у департаменті Вавриша в часи його роботи в КМДА, та Дмитро Гурін (округ № 218), з яким Вавриш розробляв концепцію ЖК "Рибальський"
Frant написав:.. Під №40 від партії "Слуга народу" в Раду йде Вадим Струневич, ..є директором у фірмі ТОВ "Укрінвестбуд Девелопмент"" ...
Это же просто праздник какой-то для инвесторов Укрбуда! Значит будут строить и буитдорожать! Нехорошо, канэшно, от Педалика тикать, то тут ниче личного, просто бизнес.
airmax78 написав:Frant Ну, по карйней мере, за Рыбальский и прочие стройки Саги можно быть чуть более спокойным.
Рыбальский - это КГС вроде. Не?
А Вавриш - это денежный мешок. СН, как и другие партии, часть списка продает. Кто считал, что этого не будет с СН - лопухи. Кто считает, что этого не делают все остальные, в том ПАПа - еще бОльшие лопухи
airmax78 написав:Frant Ну, по карйней мере, за Рыбальский и прочие стройки Саги можно быть чуть более спокойным.
Рыбальский - это КГС вроде. Не?
А Вавриш - это денежный мешок. СН, как и другие партии, часть списка продает. Кто считал, что этого не будет с СН - лопухи. Кто считает, что этого не делают все остальные, в том ПАПа - еще бОльшие лопухи
Ватан зрозумів, що "Слуби нароту" його трохи наїпали?
Frant написав: Ватан зрозумів, що "Слуби нароту" його трохи наїпали?
Ну ты и лжец! Причем сам знает, что врет, и тем не менее врет! Я за Зеленского не агитировал и не голосовал. Только на этой ветке можно найти много десятков подтверждений.
Моя позиция всегда была и остается в том, что все варианты либо плохие, либо очень плохие.
Это только у порохоботов мир черно-белый - кто не с нами, тот против нас, и если не Порошенко, то кот!
Frant написав: Ватан зрозумів, що "Слуби нароту" його трохи наїпали?
Ну ты и лжец! Причем сам знает, что врет, и тем не менее врет! Я за Зеленского не агитировал и не голосовал. Только на этой ветке можно найти много десятков подтверждений.
Моя позиция всегда была и остается в том, что все варианты либо плохие, либо очень плохие.
Это только у порохоботов мир черно-белый - кто не с нами, тот против нас, и если не Порошенко, то кот!
А чому ватан не їде на Росію, освоювати Усурійський край?
раз в Україні йому так погано. Працювати, він, правда, не хоче і не вміє. До речі, на Росії відкрились нові вакансії моряків-підводників.
zРадио написав:Я за Зеленского не агитировал и не голосовал. Только на этой ветке можно найти много десятков подтверждений.
Невже??? Хоч одне наведи? В якому ватан вказав би, наприклад: "Я, зРадіО, прошу не голосувати за Зуленського, тому що він охлократ, популіст і планує віддати Україну Путіну". Можеш навести подібні приклади з свого репертуару?