Валютний ринок в контексті ДС

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 14771478147914801481 ... 11908>
Повідомлення Додано: Нед 07 лип, 2019 19:21

Qwerty написав:
  budivelnik написав:
  vovan_prm написав:У меня сразу два вопроса:
1. На каких зерновых урожайность 10-12, чтоб выходила такая средняя?
2. Видимо доля указанных Вами культур крайне мала, ибо статистически не может быть такой погрешности. Потому как миллионы тонн не могут уйти от внимания "большого брата", как их не продавай.
И ремарка. Если говорить о пшенице, то многие хвастаются про отдельные единичные поля где взяли под 70. А на другом конце хозяйства 22 и побитых головней, но про это обычно обычно узнаешь из других источников
Відповідь проста як двері
1 Як думаєте-чому в тіні 30% ВВП?
А все тому , що для того щоб уникнути надмірного оподаткування-не треба ховати 100% , достатньо занизити врожайність на 30% і все-ти просто балансуєш на межі рентабельності
2 Як думаєте-а чи зміниться щось коли цих 30% - відбіляться?
Ні , бо вони і виникають виключно тому , що наше економічне законодавство дещо застаріло....
От і виходить - щоб зайвий раз не заморочуватись з податковою по питанню доцільності придбання того чи іншого інструменту-техніки-технології - не показують 30% ... і на виручені суми купують необхідне , знову ж не показуючи ці покупки в затратній частині.

Ви хоч би поцікавились би як сільгосппідприємства платять податки! Їм ваша норма рентабельності до одного місця! Занижують урожайність і відповідно отримують тіньовий певний обсяг зерна ті, кому потрібний кеш для погашення своїх зобов’язань, які не були враховані офіційно бухгалтерією! Наприклад, в когось були позичені готівкові кошти або брались якісь матеріальні ресурси, те ж насіння чи засоби захисту... Це в основному стосується малих і середніх господарств... Агрохолдингам це ні до чого, якщо не рахувати заробіток деяких крадійливих керівників структурних підрозділів, які щось продали наліво, але це зараз присікається на корню, хоча випадки трапляються! Я знаю господарство, де господарі за сезон поміняли трьох керівників по вищезгаданій причині!
До речі, бувають і випадки коли приписують більшу урожайність, коли мають невраховані землі, а урожай з них розкидають під офіційно зареєстровані площі!
Також треба відрізняти фізичну і залікову вагу, буває суттєва різниця! Є ще й інші нюанси, але це вузькопрофільні!
А що з того що описав я - заперечується тим що описали Ви?
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 07 лип, 2019 19:23

Pupsik написав:
  sinus написав:і імпічмент не за горами.

Дик...закону ж про імпічмент нема!

Парубій вже наголосив, що є.
Каже, що по закону, якщо президент не підписав в межах сроку подання парламенту, то закон де-юре вступає в силу.
sinus

Заблокований
Подякував: 15 раз.
Подякували: 287 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 07 лип, 2019 19:25

sinus написав:
  Pupsik написав:
  sinus написав:і імпічмент не за горами.

Дик...закону ж про імпічмент нема!

Парубій вже наголосив, що є.
Каже, що по закону, якщо президент не підписав в межах сроку подання парламенту, то закон де-юре вступає в силу.

Порошенко не подписал закон о 100% гарантии вкладов в госбанках. И что? Вступил он в силу?
ramaz

Подякував: 130 раз.
Подякували: 125 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 лип, 2019 19:27

sinus написав:
  FairyPrince написав:
  asti написав:В понеділок буде геп вниз. Мої очікування цього року таритись в зоні 25 не такі вже і наївні) Погашенням ОВДП можете не страшити, це єрунда.
Если 25 случится - тогда вы действительно Сказочный Принц, не то что я - сказочный долбо...б - скупился по '37-'33 на этой неделе. Посмотрим...

Я надіюсь ви не на всьо гривню закупились, а залишили частину :wink: .
Я ловлею ножів не займаюсь, гіркий досвід навчив. І не чекаю 25.00грн за бакс, я казав "зона 25", маємо проколоти 25.90 і на проторговці я заходжу частиною. Вже писав що минулорічні хаї не обновили, тому я очікую нові низи і мені по барабану погашення ОВДП і наливання ПДВ, це короткочасні фактори і тренд вони не ламають.

Якщо після 26-го червня потяг не поїде на 27, то є велика моливість, що він поїде в їнший бік,може й 26 проїхати.[/quote]
Ваш прогноз виявився вдалим! Саме туди й проїхали! Якщо ще будуть в тому напрямку їхати, то нехай і пшеничку вони починають сіяти, бо бути зараз експортером не дуже вигідно!
Qwerty

Подякував: 349 раз.
Подякували: 678 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 лип, 2019 19:34

asti написав:
  FairyPrince написав:В понеділок буде геп вниз. Мої очікування цього року таритись в зоні 25 не такі вже і наївні) Погашенням ОВДП можете не страшити, це єрунда.
Если 25 случится - тогда вы действительно Сказочный Принц, не то что я - сказочный долбо...б - скупился по '37-'33 на этой неделе. Посмотрим...

никогда не нужно спешить, лучше скупиться по 26,20 на восходящем тренде чем по 25,90 и кусать логти от того что курс упал до 25,40. На восходящем вы всегда по 26,20 сдадите (например если начнётся очень длинный боковик). Для закупок курс 26,20 на восходящем тренде видится выгоднее чем 25,90 и полная неопределенность.
Wirująświatła

Подякував: 2519 раз.
Подякували: 3502 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 07 лип, 2019 19:40

vitaliian написав:
  asti написав:
  FairyPrince написав:В понеділок буде геп вниз. Мої очікування цього року таритись в зоні 25 не такі вже і наївні) Погашенням ОВДП можете не страшити, це єрунда.

никогда не нужно спешить, лучше скупиться по 26,20 на восходящем тренде чем по 25,90 и кусать логти от того что курс упал до 25,40. На восходящем вы всегда по 26,20 сдадите (например если начнётся очень длинный боковик). Для закупок курс 26,20 на восходящем тренде видится выгоднее чем 25,90 и полная неопределенность.

А вы успеете по 26.20 потом откупиться? Или доллара в кассах не будет, или премия менял +1 грн будет. Плавали, знаем.
Берите глупцы сейчас, ниже 25 не будет.
Zebra

Заблокований
Подякував: 1885 раз.
Подякували: 2675 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 07 лип, 2019 19:52

Qwerty написав:
  sinus написав:
Якщо після 26-го червня потяг не поїде на 27, то є велика моливість, що він поїде в їнший бік,може й 26 проїхати.

Ваш прогноз виявився вдалим! Саме туди й проїхали! Якщо ще будуть в тому напрямку їхати, то нехай і пшеничку вони починають сіяти, бо бути зараз експортером не дуже вигідно!

Гадаю,що вже недовго залишилось чекати зміни напрямку, 3 тиждня якось протримаєтесь?
Asti, a ви не бачите хмар, ну й гаразд, не бачите так не бачите, я ж не окуліст, щоб вам допомогти побачити.
Для зовсім сліпих є така ознака, яка вже діє останні 15 років-як тільки середня зарплатня становить 500 доларів, чекай нової девальваціі -це по простому, а по складному ліньки писати.
Але буде так, як я написав вище.
sinus

Заблокований

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 07 лип, 2019 19:57

Zebra доллары в кассе мне не нужны, вношу гривну и сразу оформляю долларовый депозит на 3 месяца, потом либо продлеваю либо снова в гривну. Есть несколько банков с онлайн-обменками, есть сервисы чтобы моментально перекинуть деньги с одной карты на другую (в тот банк где курс выгоднее), в общем была бы ясность а вариантов откупиться хватает.

От наличных отказался потому что 1. когда курс растёт в кассах банков никогда в наличии валюты нет, 2. бегает толпа желающих купить, 3. проинспектировать каждую купюру у окошка кассы невозможно, очередь не даст.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 07 лип, 2019 20:03, всього редагувалось 3 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2519 раз.
Подякували: 3502 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 07 лип, 2019 20:01

ramaz написав:Порошенко не подписал закон о 100% гарантии вкладов в госбанках. И что? Вступил он в силу?

Різниця в тому, що у Порошенко була вся влада і зараз залишається , читай абсолютна монархія, а у Зе поки нічого і може так статися, що так і далі буде.
А що дозволено Юпітеру- не дозволено бику.
sinus

Заблокований

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 07 лип, 2019 20:02

sinus написав:Для зовсім сліпих є така ознака, яка вже діє останні 15 років-як тільки середня зарплатня становить 500 доларів, чекай нової девальваціі

Цікаве спостереження...якщо зарплата впаде знову до 200 дол. - ті з працівників хто залишився - збіжать в Польщу (...
Pupsik

Подякував: 803 раз.
Подякували: 772 раз.

Профіль

#<1 ... 14771478147914801481 ... 11908>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: valya і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор