zzzzzz написав:Сьогодні Нафтогаз успішно розмістив два транші єврооблігацій, деноміновані в євро та доларах США: €600m 7.125% 5 років та $335m @ 7.375% 3 роки.
То що, пірнати у гривню на усі??!!
Даааа! На ближайшие ... надцать лет! Только следите за ценами на зерно и сталь на мировых биржах и за темпом роста денежной массой в Украине!
Путь к богатству сейчас - это по уши в гривну нырнуть и на стовпчики по банках распихать. Вот чего я такой умный не был шесть лет назад? Стал бы уже настоящим богачём на сегодня. А то, как лох бегал в кедах летом на протяжении шести последних лет баксы покупал по "сладкому курсу" , олух.
Востаннє редагувалось Yuri_61 в Суб 13 лип, 2019 10:54, всього редагувалось 1 раз.
Yuri_61 написав:Вот чего я такой умный не был шесть лет назад? Стал бы уже настоящим богачём на сегодня. А то, как лох бегал в кедах летом на протяжении шести последних лет баксы покупал по "сладкому курсу" , олух.
если бы вы 6 лет назад положили свои деньги в банк - сейчас бы сидели с голой ж***.
Yuri_61 написав:Вот чего я такой умный не был шесть лет назад? Стал бы уже настоящим богачём на сегодня. А то, как лох бегал в кедах летом на протяжении шести последних лет баксы покупал по "сладкому курсу" , олух.
если бы вы 6 лет назад положили свои деньги в банк - сейчас бы сидели с голой ж***.
А фонд гарантирования вкладов зачем? тело вклада + проценты - не болле 200 тыщ грн чтоб было Всем вернули па200 в каждом лопнувшем банке а у кого было больше там чем 200 тыщ на один банк, то сами виноваты
Безпроигрышный вариант до 200 тыщ
Востаннє редагувалось Yuri_61 в Суб 13 лип, 2019 10:59, всього редагувалось 1 раз.
А фонд гарантирования вкладов зачем? тело вклада + проценты - не болле 200 тыщ грн чтоб было Всем вернули па200 в каждом лопнувшем банке а у кого было больше там чем 200 тыщ на один банк, то сами виноваты
Безпроигрышный вариант до 200 тыщ
я имел ввиду девальвацию. а не возврат ваших денег.
Долярчик написав:(... та й що тут казати, якщо, навіть, я - три роки тому ПЕРЕДБАЧИВ - хто буде теперішнім президентом! )
Долярчик Ооо, Ви справжній провидець...то по курсу гривні на найближчий рік, що скажете?
... а що тут казати, якщо Юра все написав...
... а я ВІРЮ в теперішнього президента і тому гривня, якщо не буде всяких криз і зовнішніх потрясінь.... то у нашій державі все буде гуд! - і з гривнею в тому числі!
... я що, просто так заліз більшою частиною скирди на річні гривнедепо? (70%) - а 30% на доларо депо лише тому, що мені дУляри потрібні для мого бізнесу/самозайнятості..... ну і диверсифікація мусить бути
Востаннє редагувалось Долярчик в Суб 13 лип, 2019 11:22, всього редагувалось 1 раз.