|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 09 сер, 2019 14:59
Рыба-сом написав: plugatyrev написав:Рыба-сом а что, у даймонда на грушевского намного лучше?!
Это Эйр его нахваливает, я за него не топил 
Нах Даймонду придомовая? Аксольдова могила и парк Славы их придомовая.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
-
plugatyrev
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 41 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 09 сер, 2019 15:01
airmax78 написав:И чем вас так Икея обидела? Прелесть ее в том, что в одном месте вы сразу видите как будет выглядеть ВСЯ ваша квартира от и до. И это не будет какое-то быкотство, как легко может быть, если вы все подбираете сами и на свой вкус. При этом Икея обеспечивает более-менее приличное качество и вменяемую цену.
Я не верю, что это пишет элитист Эйр. Да, удобно: пришёл, и всё купил для новой/арендной квартиры на скромный бюджет от рамочек для картин до мебели и держателей для туалетной бумаги. Но оно ж реально всё дешёвое и, хоть сделано действительно хорошо как на эти деньги, это всё явно видно + через год юзанья ушатывается дай Б-же, сразу становится понятно, что это и почему так дёшево. Кароч, это Юск + Эпицентр. Такое добро есть и в Киеве (ну, может, не в одном магазине сразу), реально не понимаю этого культа Икеи. ЗЫ Это как если б Вы написали: ой какие квартиры хорошие в Аркаде/ДБК с ремонтом: зашёл - и сразу можно жить )))
-
Рыба-сом
-
-
- Подякував: 1834 раз.
- Подякували: 632 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
Додано: П'ят 09 сер, 2019 15:02
airmax78 написав: Рыба-сом написав: plugatyrev написав:не понимаю. зачем равнять xyq с пальцем. какая прага, какая чехия? автозаз уже ваг выкупил и начал произвоство гиперлупов? чехи признали свое пиво помоями и перешли на оболонь и черниговское?
Тут неоднократно МОП-евангелист и пророк Саги Эйрмакс рассказывал, что "дома с правильными МОПами и фасадами" в Киеве строят так, что им и посреди Амстердама встать не стыдно. Хотя после фейла с Икеей (а я ему верил) почему-то начинаю верить в легенду про зята-прыймака 
Именно так их и строят в Киеве, что мой друг из Амстердама подокуевает, когда видит входные группы. И чем вас так Икея обидела? Прелесть ее в том, что в одном месте вы сразу видите как будет выглядеть ВСЯ ваша квартира от и до. И это не будет какое-то быкотство, как легко может быть, если вы все подбираете сами и на свой вкус. При этом Икея обеспечивает более-менее приличное качество и вменяемую цену.
...входные группы...это называется потемкинские деревни. обкатано 200 лет назад 
-
plugatyrev
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 41 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 09 сер, 2019 15:08
Ребята, давайте завязывать с критикой домов, в которых мы с вами максимум что можем купить - это гостевой санузел. Давайте возвращаться на землю.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 09 сер, 2019 15:11
Рыба-сом написав: Первый написав:Рыба-сом написав:+ не 20 квартир на этаже "в элитном доме" (сколько там в Чикаге?) Кстати, в Праге заметил, что Ылитные башни если строятся, то совсем не впритирочку. В V Tower на Панкраце, например, если на запад, то "видовые" начинаются с этажа 3-4 (чтоб выше деревьев в парке).
Ця башта? Зи. Переставайте заганять в ТТ з прайсом в 2 куе за квадрат.  Надіслано від мого нокія 8800
Ага, воно. Не знаю, що там з самим будинком буде (чи так як в буклеті і на рендерах), але 100%, шо у ТТ з територією/"відовими" буде трошки інакше 
12 900 000 крон студія. На 8 поверсі 45 квадратів з видом в труселя..... Зупиняйтесь, це вже не смішно. Зи. Тт походу продають за безкоштовно.  Надіслано від мого нокія 8800
-
Первый
-
-
- Подякував: 235 раз.
- Подякували: 2383 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 09 сер, 2019 15:15
Первый, меценати чи якісь інші причини?
-
Рыба-сом
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
3
Додано: П'ят 09 сер, 2019 15:26
Рыба-сом написав:Первый, меценати чи якісь інші причини?
Їх чимало. Наприклад відсутність кредитування, нижча вартість праці, будівельних матеріалів, енергії та решти комунальних послуг, транспортних витрат. Але ж розмова не про те, а про те що в празі за 4 куе супербуперхайкласзаипися квартири, а в києві омно. А тепер виходить, що в празі квадрат смарту в будинку аля ЦП коштує 10койро.... що в 4-5 разів дорожче цп. Впору починати гілку коли почнеться обвал нереальних цін в Празі. Зи. Тут взагалі повний розрив шаблонів. Нам би 5 поверхівок як у ойропі, а тут 94 метри висотка і з таким конським прайсом. Не вмовляйте. В тт не піду. Чекаю па тищі.  Надіслано від мого нокія 8800
-
Первый
-
-
- Подякував: 235 раз.
- Подякували: 2383 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 09 сер, 2019 15:31
Первый написав:Але ж розмова не про те, а про те що в празі за 4 куе супербуперхайкласзаипися квартири, а в києві омно.
Трошки не так: і "омном" ніхто не називав, і ЦП до цього будинку (якщо брати не саму коробку - тут не знаю, тому сперечатися не буду - а "воопщє") ще далеко. ЗІ Відсутність кредитування не дає зубожілим купувати хати в ТТ, тому ціни такі низькі, я правильно зрозумів?
-
Рыба-сом
-
-
-
-
Профіль
-
-
3