Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Первый написав:Але ж розмова не про те, а про те що в празі за 4 куе супербуперхайкласзаипися квартири, а в києві омно.
Трошки не так: і "омном" ніхто не називав, і ЦП до цього будинку (якщо брати не саму коробку - тут не знаю, тому сперечатися не буду - а "воопщє") ще далеко. ЗІ Відсутність кредитування не дає зубожілим купувати хати в ТТ, тому ціни такі низькі, я правильно зрозумів?
Середня зп у розмірі 7 тис грн дає змогу поставити ціник лише в 2 куе. Ви ж бажали щоб Я це написав? Я ж написав у чому проблема. Низькі зп у тому числі. Щодо відсутності кредитування, то це стосується не лише "зубожілих" але й забудовника. Тому по факту відсутність кредитування це шанс для людей з котлетою.
Тим більше що 73% зелюдей сповна оптимізму і на днях все буде Зе:-).
[/quote] Ребята, давайте завязывать с критикой домов, в которых мы с вами максимум что можем купить - это гостевой санузел. Давайте возвращаться на землю.[/quote] в стойло?! у шаромыг не получилось так теперь мах нежно приглашает??
trololo написав:кто-то отслеживает динамику цен на пригородные участки под строительство? какие тенденции последние два года?
о общем стагнация но сделки потихоньку пошли и стройки активизировались но т.к. каждый участок имеет индивидуальный набор характеристик, посему небольшое колебание цен все таки есть, но разнонаправленное
спасибо за инфо. я промониторил бегло олх - в целом, как было в районе 2тыс за сотку чето приличное, так и осталось. ну может чуть ниже. интересно, в каком радиусе основные сделки проходят. типа малютянки или там колонщины - это уже считается запопье и неликвид?
в основном движение идет в пятнах новой "живой" коттеджной застройки, участки среди шлаковников и "в поле" неликвид
по ценам, в Киеве в Жулянах в пятне новой застройки реальные сделки стартуют с 38-40куе за 8 соток при наличии Акта без коммуникаций
Ребята, давайте завязывать с критикой домов, в которых мы с вами максимум что можем купить - это гостевой санузел. Давайте возвращаться на землю.[/quote] в стойло?! у шаромыг не получилось так теперь мах нежно приглашает?? [/quote]
2й день жду список киевских строящихся объектов с ценником от 4койро за м2 не дождусь? их нет?
Востаннє редагувалось Прохожий в П'ят 09 сер, 2019 18:07, всього редагувалось 1 раз.
Три дні жив в Братиславі(проживання дешевше(, фактично їздив до Відня десь 75км .Досить потужно йде забудова.Навіть чисто візуально досить цікаві проекти.Межа міста клрдон з Австрією.