| 

|   | Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні

Додано: Нед 11 сер, 2019 16:54 

rjkz написав:  airmax78 написав:  rjkz написав: Когда-то в повале ЛИГИ (там кажется кафе было ихнее) вкатали старые газеты в полимерный прозрачный наливной пол - очень стильно и тематично получилось. На Шамрыло.
 Сейчас в Чикаге ОП переехал на -1 этаж. Пол там сделали наливной. Рисунок - просто белый с какими-то вкраплениями. Выглядит - очень и очень. Весь офис сделан максимально бюджетно: бетонные стены и потолок, бетонные колонны. Панели под дерево, мебель какая-то (симпатичная). Спросил их кто вам все это ваяет? Сказали что какая-то итальянская дизайнерская контора. Оно и видно. Ничего лишнего и в то же время очень зачетно.
 Макс, лучше Вам не знать насколько "бюджетен" белый декоративный наливной пол. Хотел такой на венике сделать - неубиваемо, незатопляемо и очень стильно и легко убирается.
 Ну не дороже же чем итальянский керамогранит под мрамор с укладкой? 

airmax78

Повідомлень: 42966З нами з: 25.10.12Подякував: 988 раз.Подякували: 5355 раз. 

Профіль

1

Додано: Нед 11 сер, 2019 17:05 

Долярчик написав:sinus - щоб Ви порадили прчатківцю-лендлорду: взяти для здачі в оренду в новобудові однуху(35-40м2), чи однуху 45-50м2 і зробити з неї двуху?  - другий варіант, наче, вигідніший?(дорожче можна здати)  - тільки от, чи є попит на такі перероблені квартири?  п. с.  ... в ідеалі - зробити з другого варіанту 2 окремих студії! - але, це вже трохи геморно при ремонті і при здачі...... ну і для "початківця" - цей гемор х2  
 На жаль ви не уважно зрозуміли зміст мого тексту. Якщо б зрозуміли, то зробили би наступні висновки: 1. Є час для вхіду в нерухомість (2001-2004 р.;2009-2010 р;2015-2016 р.), а є час для вихіду і він дуже малий (перше півріччя 2008, перше півріччя 2013, перше півріччя 2019). 2. Я написав, що інвестиція в нерухомість це диверсифікація ризиків, тобто якщо накопиченна сумма грошей вже не поміщується на всіх родичів в банках на депозитах, тоді треба вкладати в нерухомість, але не забуваємо про час для вхіду і виходу, щоб зафіксувати прибуток та змінити не "модну" квартиру - вже не модна планіровка, локація чи ремонт, чи сам будинок. 3.Починати треба з малої площини квартири, бо та інвестиція більш мобільна-завжди здаси, завжди продаси  швидко. 

sinus

ЗаблокованийПовідомлень: 743З нами з: 06.11.17Подякував: 15 раз.Подякували: 287 раз. 

Профіль

2

Додано: Нед 11 сер, 2019 18:30 

sinus написав:  Долярчик написав:sinus - щоб Ви порадили прчатківцю-лендлорду: взяти для здачі в оренду в новобудові однуху(35-40м2), чи однуху 45-50м2 і зробити з неї двуху?  - другий варіант, наче, вигідніший?(дорожче можна здати)  - тільки от, чи є попит на такі перероблені квартири?  п. с.  ... в ідеалі - зробити з другого варіанту 2 окремих студії! - але, це вже трохи геморно при ремонті і при здачі...... ну і для "початківця" - цей гемор х2  
 На жаль ви не уважно зрозуміли зміст мого тексту. Якщо б зрозуміли, то зробили би наступні висновки: 1. Є час для вхіду в нерухомість (2001-2004 р.;2009-2010 р;2015-2016 р.), а є час для вихіду і він дуже малий (перше півріччя 2008, перше півріччя 2013, перше півріччя 2019). 2. Я написав, що інвестиція в нерухомість це диверсифікація ризиків, тобто якщо накопиченна сумма грошей вже не поміщується на всіх родичів в банках на депозитах, тоді треба вкладати в нерухомість, але не забуваємо про час для вхіду і виходу, щоб зафіксувати прибуток та змінити не "модну" квартиру - вже не модна планіровка, локація чи ремонт, чи сам будинок. 3.Починати треба з малої площини квартири, бо та інвестиція більш мобільна-завжди здаси, завжди продаси  швидко.
 В 2015м упали до 1000 за Централ Парк. Куда сейчас упадем? До 1000 за Даймонд? Или до 500 за готовые башни Таряна? 

airmax78

Профіль

1

Додано: Нед 11 сер, 2019 19:07 

sinus ... та я це все чудово розумію! - тому, я на іншій гілці вже писав, що зараз не час для входу(і навряд, чи буде вдалий час наступного року)  - я просто запитую на майбутнє - коли прийде час для входу, щоб я вже  знав "у що" входити!  (наскільки я зрозумів, що для початку треба входити в однуху з якнайменшою площею...... - але тоді тема "однухи перероблена на двуху" залишається не розкрита)   

Долярчик

ЗаблокованийПовідомлень: 9491З нами з: 19.10.15Подякував: 593 раз.Подякували: 633 раз. 

Профіль

Додано: Нед 11 сер, 2019 19:21 

sinus написав: 1. Є час для вхіду в нерухомість (2001-2004 р.;2009-2010 р;2015-2016 р.), а є час для вихіду і він дуже малий (перше півріччя 2008, перше півріччя 2013, перше півріччя 2019).
 А що буде після першого півріччя 2019? Черговий спад цін? 

Скупердяй

Повідомлень: 9853З нами з: 30.11.14Подякував: 3 раз.Подякували: 718 раз. 

Профіль

Додано: Нед 11 сер, 2019 19:25 

Долярчик написав:sinus ... та я це все чудово розумію! - тому, я на іншій гілці вже писав, що зараз не час для входу(і навряд, чи буде вдалий час наступного року)  - я просто запитую на майбутнє - коли прийде час для входу, щоб я вже  знав "у що" входити!  (наскільки я зрозумів, що для початку треба входити в однуху з якнайменшою площею...... - але тоді тема "однухи перероблена на двуху" залишається не розкрита)  
 Цікаво, а як з однухи можна зробити двуху? Якщо по факту в кімнаті лише одне вікно, це вийде максимум що кімната з вікном і габероб(кладовка) без вікна ... Думаю, що таку квартиру, як повноцінну двушку здати не можна.    

Скупердяй

Повідомлень: 9853З нами з: 30.11.14Подякував: 3 раз.Подякували: 718 раз. 

Профіль

Додано: Нед 11 сер, 2019 20:57 

Скупердяй написав:  Долярчик написав:sinus ... та я це все чудово розумію! - тому, я на іншій гілці вже писав, що зараз не час для входу(і навряд, чи буде вдалий час наступного року)  - я просто запитую на майбутнє - коли прийде час для входу, щоб я вже  знав "у що" входити!  (наскільки я зрозумів, що для початку треба входити в однуху з якнайменшою площею...... - але тоді тема "однухи перероблена на двуху" залишається не розкрита)  
 Цікаво, а як з однухи можна зробити двуху? Якщо по факту в кімнаті лише одне вікно, це вийде максимум що кімната з вікном і габероб(кладовка) без вікна ... Думаю, що таку квартиру, як повноцінну двушку здати не можна.   
 ... я там вище писав, що в НОВОБУДОВІ! - відповідно, підбираємо планування    п. с.  ... і від багатьох чув, що таку перероблену однуху можна здати, лише трохи дешевше, як повноцінну двуху!(але і дорожче однухи на 1-2 а то і 3тис грн) 

Долярчик

ЗаблокованийПовідомлень: 9491З нами з: 19.10.15Подякував: 593 раз.Подякували: 633 раз. 

Профіль

Додано: Нед 11 сер, 2019 21:17 

Хомякоид написав:  Прохожий написав:  kingkongovets написав: коллеги, кто на сколько собирается поднимать аренду в сентябре? относительно прошлого сентября, разумеется
 старым клиентам думаю +10% но пока чешу репу, посмотрю как доллар себя вести будет
  Слабаки, я уже на 15 % поднял.
 Я даже не сомневался, чебаны это оазис благополучия и рИста    кстати как там доски для заколачивания окон??? 

Прохожий

Повідомлень: 14181З нами з: 05.06.13Подякував: 926 раз.Подякували: 1455 раз. 

Профіль

1

1

Додано: Нед 11 сер, 2019 21:32 Я не понял, Чабаны -однуха были 8000грн, +15%=9200?? 

investorkiev

Повідомлень: 2504З нами з: 06.03.19Подякував: 533 раз.Подякували: 301 раз. 

Профіль

Додано: Нед 11 сер, 2019 21:59 

investorkiev написав: Я не понял, Чабаны -однуха были 8000грн, +15%=9200??
 Стоит только слегка поскрести любого борца с шаромыгами, рылами и прочими проявлениями КРЖН и под тонким налетом революционера-народника обнаружишь до боли знакомого кровопийцу-арендодателя. 

airmax78

Профіль

1

|  | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  

| Схожі теми |  

| 
         | 125657 | 33804797 |  |  
      | 
         | 10773 | 7505641 | П'ят 31 жов, 2025 10:21akurt
 |  
      |