Разувают держателей долларов, на большой сумме сбережений колоссальные потери, ибо цены в гривнах в основном не то, что не снижаются в след за долларом, а наоборот растут.
Хотя можно заняться аутотренингом и верить в доллар.
|
|
![]() Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2019 ГОД (UAH/USD)Да и как-то про осеннюю сезонность вдруг все резко забыли. И крутят бабло огромными объемами на межбанке и ценой вниз.
![]()
Так, я от так все це і бачу. ![]() Хто знає? Але зміцнення гривні ще не закінчилось, як я і писав раніше 24 досить вирогідно побачити в цьому місяці. Але в ще нижче не вірю. Щоб не депрессувати по цьому курсу, раджу зосередитись на нерухомості, якщо є щось зайве, що можна продати, то краще це робити зараз. Зі зміцненням гривні ціни на нерухомість в доларі вже почали зростати, а пік цін можна не встигнути зловити. ![]() Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2019 ГОД (UAH/USD)Про вартість землі писав тут viewtopic.php?p=4710815#p4710815 отже це від 30 млрд і аж до 120 млрд по новітніх оцінках найсміливіших оцінщиків. Тому суми в ОВДП нерезидентів і фізиків надто малі. Це звичайна легалізація з перестрахуванням від девальвації. Хіба щось зміниться з 1 січня 2020
Ринок землі збираються запустити наступного року, а "нерезиденти" вкладаються на довше, а звідти так просто не вийдеш при зародковій вторинці... Сезонність поламалася viewtopic.php?p=4741347#p4741347 Правда, не думаю, що на стільки, щоб не було взагалі росту. Виростемо, тільки звідки, коли почнем і на скільки. Сьогодні НБУ на МБ 24,75 тримає зубами, стояв на смерть. Хоч є ті, хто серйозно стверджує про 24. Але я не думаю. Якщо конвертуватися, то може таки пізніше і вигідніше??? ![]() Сезонность сдвинулась (ушла) из-за изменения баланса спроса/предложения валюты. Кроме хорошего урожая и цен на с/х и металлургию и сырьё, всякие госы продают валюту (предварительно заняв её), а не покупают как раньше. Здесь и Нафтогаз, и Минфин, и прочие. Очень сильный реально удар получился по дерибанщикам бюджета - они реально оказывали давление на валюту своим спросом. Сам вижу как сейчас на уровне города/области уменьшили финансирование, зарубили проекты, снизили в разы оценочную стоимость работ. Для себя ещё 10 дней назад считал верным покупать на новую гривну валюту по 25-25,10, а не заходить в гривневый депозит. В начале октября - буду смотреть. В 30+ не верю, уменьшаю верхний порог курса вместе с понижением сейчас текущего. Все видят цифры сейчас, все понимают, что так не будет вечно - вопросов два: когда разворот и до каких цифр подпрыгнем?))))) ![]() Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2019 ГОД (UAH/USD)Поздравляю Синус с победой в этапе и Долярчика (!!!!!) с серебром! Молодцы!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|