|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Вів 24 вер, 2019 22:57
budivelnik написав:Другий виживаючий з розуму пенсіонер,якого ніщо не тримає в Україні Лють бруд на Україну і українців в унісон.. Ви можете це робити,так само як можете спливати жовчю чи отримувати рублі--але Україна була без вас і буде без вас... ПС Для шапо(бо зрадіо вже нічого не допоможе-Іуда-він і в Африці Іуда Іскаріот,який за тридцять срібляників всіх і все продасть) Я переживаю за Україну не для себе ,я переживаю бо тут живуть (і не збираються ні в Польщу ні в Канаду ні в Ізраїль) моїх четверо Тут будуть жити їх діти А тому те що я зроблю сьогодні-допоможе їм завтра А от якого милого ти тут?
1) Про выжившего из ума пенсионера ты всем кто больше 60 говоришь? 2) В Израиль твои дети могут попасть только как заробитчане, ПМЖ им не светит 3) Что ты такого делаешь для Украины чего я не делаю что так гордо несёшь свою более чем скромную персону? Ляпаешь языком на этом форуме? 4) Что я делаю в Украине и почему не уеду в Израиль не твоё дело. Но поскольку я сегодня добрый, то удовлетворю твоё невинное любопытство. Я не только уехать на ПМЖ никуда не могу, но и в отпуск максимум на неделю могу поехать без жены т. к. у меня на руках 90-летняя мать у которой кроме меня никого нет и она давно нетранспортабельна. Кроме того, моей жене, уроженке Калуша, не очень нравится Израиль. И последнее. Т. к. сын собирается расти дальше, то не исключено, что продолжит учёбу и работу в другой стране. А без него мне Израиль не нужен.
-
shapo
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 848 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 вер, 2019 23:01
zРадио написав:А во-вторых, газа для этого может просто не оказаться при прекращении транзита через ГТС, потому что внутри ЕС возникает дефицит в 40 млрд кубов, который даже шустрые американские СПГ-шники не восполнят по шелчку пальца
1 В 2020 нам не потрібен додатковий газ-вистарчить вже запомпованого в сховища 2 Для того щоб в Європі стало менше на 40 млрд м3 газу-потрібно щоб педерація не поставила цих 40 млрд м3-тобто а - втратила 8 млрд доларів виручки б - втратила 20% газового ринку Європи Питання для дурників Як думаєте-піде педерація на такі втрати чи блефує? 3 Росія на перемовинах по транзиту вже погодилась заключати нову транзитну угоду по європейським правилам,правда зробила ремарочку-якщо Україна встигне створити компанію яка буде працювати по цим правилам... але це відмазка для власного населення-бо Коболєв з Нафтогазом вже рік як працюють над створенням такої компанії і точно так само як ти не вірив що вони створять можливість фізичного реверсу-ти тепер мрієш(за російські рублі звичайно) що вони не встигнуть створити. 4 Пять компресорних станцій які модернізовані ,дозволяють прокачувати до 150 млн м3 газу як в напрямку Київ-Західний кордон ,так і в Напрямку Західний кордон-Київ , що разом з 20 млрд м3 газу в сховищах і 60 млн м3 газу щоденного видобутку-дозволить Україні без проблем прожити теоретично можливе припинення російського транзиту 5 Якщо ж з 01-01-2020 росія припинить транзит-то у нас є цілий рік щоб отримати необхідний газ з європи-сша, при чому в літні періоди є постійний надлишок газу
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 24 вер, 2019 23:05
pesikot написав:Не позорься
А що там було у львівських тюрмах, після відходу Червоної армії та НКВД? Чи знає пан Шапо, хто вбив тисячі політв'язнів? І чому Червону армію в 1939 населення Західної України зустрічало хлібом-сіллю, а в 1944 - вогнем кулеметів?
Востаннє редагувалось Frant в Вів 24 вер, 2019 23:06, всього редагувалось 1 раз.
-
Frant
-
-
- Подякував: 1768 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 вер, 2019 23:06
Frant написав:Питання поставлено прямо. Прошу панів українофобів Лада, ЗРадіо, шАпо та інших - дати відповідь. А не тікати від питання, прикриваючись бєлковським чи песков ським
Так и прямой ответ - какое дело настоящему украинцу до гибели какого-то заробитчанина на росии ? Почему никто не упомянул, что за последние несколько дней погибло 9 украинцев в ДТП в Одесской области и 9 украинцев в ДТП в Житомирской области. Или один российский заробитчанин для унылых проигравших порохоботов важнее 18 украинцев ?
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4794 раз.
- Подякували: 7757 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
Додано: Вів 24 вер, 2019 23:07
budivelnik написав:Як думаєте-піде педерація на такі втрати чи блефує?
Я тебе уже надцать раз писал - считаю, что, вероятнее всего, россия не пойдет на это. Но дело не только в ней - по моему скромному убеждению Нефтегазом управляет американский агент, заинтересованный лишить Украину транзитного статуса. Украина здесь не причем, а просто под раздачу попала - nothing personal, just business. Я не сторонник теорий заговоров - самого воротит от большинства из них. Но в данном конкретном случае я вижу заговор! Транзит можно заблокировать не только на российской стороне, но и на нашей. Ты в состоянии это уложить в своем мозгу, или нет? Буду рад ошибаться! Но деятельность этого персонажа позволяет сильно усомниться в его мотивации (аргументацию тоже уже приводил надцать раз)
Востаннє редагувалось Радіо в Вів 24 вер, 2019 23:11, всього редагувалось 2 разів.
-
Радіо
-
-
- Подякував: 3336 раз.
- Подякували: 7219 раз.
-
-
Профіль
-
-
16
8
1
4
Додано: Вів 24 вер, 2019 23:08
shapo написав:1)Когда окажешься в таком лагере как Освенцим то расскажешь как отказаться от какой-либо работы - от сортировки вещей до выноса трупов из газовых камер
Ааа, то, виявляється, можна прислуживати нацистам. Тільки євреїв, за це, не саджають, в Ізраїлі, а всіх інших, шукають по всьому світу, щоб посадити. Отака єврейська справедливість.  shapo написав:2) Оказывается, евреи-комиссары это враждебная нация, а украинцы-комиссары какая, дружественная?
Ти сам почав робити наголос на національностях, коли в демократичних країнах є злочинці, а національність злочинця не має значення. shapo написав:3)Расскажи что такое "зачистки ЦАХАЛа", где и когда они происходили
Рейди в палестинскі території, пошуки "терористів", бомбардування і таке інше.
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 вер, 2019 23:14
zРадио написав: budivelnik написав:1 В 2020 нам не потрібен додатковий газ-вистарчить вже запомпованого в сховища 2 Для того щоб в Європі стало менше на 40 млрд м3 газу-потрібно щоб педерація не поставила цих 40 млрд м3-тобто а - втратила 8 млрд доларів виручки б - втратила 20% газового ринку Європи Питання для дурників Як думаєте-піде педерація на такі втрати чи блефує?3 Росія на перемовинах по транзиту вже погодилась заключати нову транзитну угоду по європейським правилам,правда зробила ремарочку-якщо Україна встигне створити компанію яка буде працювати по цим правилам... але це відмазка для власного населення-бо Коболєв з Нафтогазом вже рік як працюють над створенням такої компанії і точно так само як ти не вірив що вони створять можливість фізичного реверсу-ти тепер мрієш(за російські рублі звичайно) що вони не встигнуть створити. 4 Пять компресорних станцій які модернізовані ,дозволяють прокачувати до 150 млн м3 газу як в напрямку Київ-Західний кордон ,так і в Напрямку Західний кордон-Київ , що разом з 20 млрд м3 газу в сховищах і 60 млн м3 газу щоденного видобутку-дозволить Україні без проблем прожити теоретично можливе припинення російського транзиту 5 Якщо ж з 01-01-2020 росія припинить транзит-то у нас є цілий рік щоб отримати необхідний газ з європи-сша, при чому в літні періоди є постійний надлишок газу
Я тебе уже надцать раз писал - считаю, что, вероятнее всего, россия не пойдет на это. Но дело не только в ней - по моему скромному убеждению Нефтегазом управляет американский агент, заинтересованный лишить Украину транзитного статуса. Я не сторонник теорий заговоров - самого воротит от большинства из них. Но в данном конкретном случае я вижу заговор! Транзит можно заблокировать не только на российской стороне, но и на нашей. Ты в состоянии это уложить в своем мозгу, или нет? Буду рад ошибаться! Но деятельность этого персонажа позволяет усомниться в его мотивации (аргументацию тоже уже приводил надцать раз)
Как лихо закручен сюжет.... 1 Ти впевнений що це америкоси замутили 2 Ти впевнений що росіяни блефують і не підуть на втрату ринку Так чого ж ти переживаєш? Росіяни або втратять 20% ринку і 8 млрд доларів щороку, або спасують і приймуть наші (читай європейські правила/розцінки) на транзит якщо 60 млрд м3 = 30 доларів за 1000м3 прокачаних по нашій території якщо 90 млрд м3 = 25 доларів за 1000м3 прокачаних по нашій території Це ж перемога і треба радіти - а ти чомусь переживаєш? Може ти волгарь який втратить від капіталізацій акцій газпрому ?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 24 вер, 2019 23:32
budivelnik написав:1 Ти впевнений що це америкоси замутили 2 Ти впевнений що росіяни блефують і не підуть на втрату ринку Так чого ж ти переживаєш? Росіяни або втратять 20% ринку і 8 млрд доларів щороку, або спасують і приймуть наші (читай європейські правила/розцінки) на транзит якщо 60 млрд м3 = 30 доларів за 1000м3 прокачаних по нашій території якщо 90 млрд м3 = 25 доларів за 1000м3 прокачаних по нашій території Це ж перемога і треба радіти - а ти чомусь переживаєш? Може ти волгарь який втратить від капіталізацій акцій газпрому ?
Если я прав, и Коболевым действительно крутят-вертят американские газовщики, то он под предлогом защиты интересов Украины может если не сорвать, то по крайней мере сделать все от себя зависящее для срыва сделки. Сам посуди, минимальный коммитмент на транзит в 60 млрд кубов на 10 лет вперед - это в нынешних условиях очень хорошая сделка для Украины (именно такой объем как минимально возможный был озвучен на переговорах на прошлой неделе). Это действительно можно считать победой. Но если сегодня Газпром прокачивает 90 млрд, а с 2021-го СП2 способен будет обслужить 50 из них, плюс ТП до Балкан - еще 15, то Газпром будет упираться до последнего. Переговоры - штука тонкая, и от переговорщика очень много зависит. Постфактум Коболев всегда может, не подставляясь, аргументировать, что защищал национальные интересы, а сделку сорвал неадекватный агрессор. Но считай сам, что для Украины лучше - отсутствие сделки, или коммитмент, например, на 40 млрд кубов... Я ж говорю - грань тут тонкая, и если реально есть крот, то он имеет возможность навредить
Востаннє редагувалось Радіо в Вів 24 вер, 2019 23:33, всього редагувалось 1 раз.
-
Радіо
-
-
- Подякував: 3336 раз.
- Подякували: 7219 раз.
-
-
Профіль
-
-
16
8
1
4
Додано: Вів 24 вер, 2019 23:33
shapo написав:1)Когда окажешься в таком лагере как Освенцим то расскажешь как отказаться от какой-либо работы - от сортировки вещей до выноса трупов из газовых камер
lapay написав:Ааа, то, виявляється, можна прислуживати нацистам. Тільки євреїв, за це, не саджають, в Ізраїлі, а всіх інших, шукають по всьому світу, щоб посадити. Отака єврейська справедливість. 
Ты разницу понимаешь "прислуживать" и "работать рабом"? И сколько евреев которых не уничтожили сразу дожили до освобождения Освенцима чтобы их еще за работу в рабстве еще и осудили? Основная еврейская несправедливость для таких убогих антисемитов, как ты ,это то, что евреи вопреки 2000-летним гонениям и совсем недавнему европейскому Холокосту до сих пор еще живы shapo написав:2) Оказывается, евреи-комиссары это враждебная нация, а украинцы-комиссары какая, дружественная?
lapay написав:Ти сам почав робити наголос на національностях, коли в демократичних країнах є злочинці, а національність злочинця не має значення.
Очередное вранье. shapo написав:3)Расскажи что такое "зачистки ЦАХАЛа", где и когда они происходили
lapay написав:Рейди в палестинскі території, пошуки "терористів", бомбардування і таке інше.
Послушай, знаток израильских евреев. Єто ведь ты написал lapay написав:От мені цікаво, а чому Ізраїль дає звання Праведник, тільки тим, хто рятував євреїв, хіба не євреї вже не люди? Якщо хтось з євреїв врятує араба, від зачистки Цахала, то він Праведник, чи Демон? 
т.е. сравнил людей которые спасали евреев единственная вина которых была в том, что они родились евреями и за это подлежали уничтожению нацистами и их пособниками, с террористами единственной целью которых есть уничтожение государства Израиль и убийство всех евреев живущих в нем. ЦАХАЛ убивает палестинских арабов только за то, что они арабы? И сколько убил за последние 5 или 10 лет? Из-за Багаца сейчас даже не разрушают дома этих отморозков с несколькими пожизненными приговорами. ЦАХАЛ в ответ на 500 ракет запущенных из Газы разбомбил Газу до основания или хотя бы перекрыл ей снабжение электричеством и пр. товарами? PS Кстати, террористов ищет и уничтожает не ЦАХАЛ, а ШАБАК, "знаток Израиля"
-
shapo
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 848 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 вер, 2019 23:34