Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Курс почему-то совпадает с курсом, который у аваля на главной странице. 24,50/24,75 в ИБ против 24,65/25,00
Очевидно, що автор який курс знайшов, такий і показує. Можете відрапортувати сюди: Онлайн-курсы обмена валют в банках Украины але, якщо дійсно курс видно лише у ІБ, то малоймовірно, що він з'явиться у таблиці, якщо mustbe не виявить бажання стати клієнтом Аваля.
У той же час, якщо є хтось, хто знає, що таке dev tools у браузері, то було б непогано глянути, як підтягується курс, є шанс, що інформація береться з доступного ззовні джерела. Коротше, допомога вітається - автор відкритий до спілкування.
а не підкаже хто як можна закрити універсальний депозит, відкритий онлайн? а то ставка змінилась на 10% після 3 міс і смислу його відкритим далі тримати нема
balance написав:а не підкаже хто як можна закрити універсальний депозит, відкритий онлайн? а то ставка змінилась на 10% після 3 міс і смислу його відкритим далі тримати нема
Просто обнулите баланс и он в течение месяца сам аннигилируется
А чо? ИМХО 10% на депо-подскока нормально. У меня Валя -- опербанк, всегда есть када/кому чото отСЭПить и поэтому копеечка в 10..15К всегда набегает. Вот у Адки была чехерда на днях, так я не задумываясь на Вальку все остатки скинул Ну а большие суммы интерестнее держать на бессрочных у Шарика или Лушего, ну мож у Таськи ещё.
balance написав:а не підкаже хто як можна закрити універсальний депозит, відкритий онлайн? а то ставка змінилась на 10% після 3 міс і смислу його відкритим далі тримати нема
А чо? ИМХО 10% на депо-подскока нормально. У меня Валя -- опербанк, всегда есть када/кому чото отСЭПить и поэтому копеечка в 10..15К всегда набегает. Вот у Адки была чехерда на днях, так я не задумываясь на Вальку все остатки скинул Ну а большие суммы интерестнее держать на бессрочных у Шарика или Лушего, ну мож у Таськи ещё.
та звичайний універсальний ще відкритий у відділенні теж є, невпенений що дасть обнулити, вро ж 100 грн незнижуваний залишок
та звичайний універсальний ще відкритий у відділенні теж є, невпенений що дасть обнулити, вро ж 100 грн незнижуваний залишок
Есть у кого-то кредитка 100 дней? Если потратить деньги в магазине, а потом сделать перевод с кредитных. То как я понимаю помимо комиссии 3%+15грн, это гарантированный вылет из грейса на всю сумму? А то у меня друг есть, оформил эту карту. Сделал покупки. Загасился через месяц в ноль. А сейчас банк списал процент за пользование кредитом. Он меня спросил за что? Я у него выписку попросил. И вижу что он в конце августа игрался с переводами, сначала кинул 100 грн на карту через Моню, а потом их обратно через приложение Моно вывел. Я так понимаю, что это и было причиной вылета из грейса на всю сумму покупок?