|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Нед 29 вер, 2019 12:52
shapo написав: mephala написав:взагалі то я казав що коли українця вбивають за те що він українець такого ажіотажу немає на відміну коли те саме зроблять з євреєм. навіть подумують зробити тотальну амністію всім злочинцям. от я вам і задав питання - а чим же відрізняється одне від одного?
Я уже ответил, что в ОРДЛО убивали не украинцев, а тех, кто за майдан и киевскую (на тот момент) власть. А украинец Захарченко стал главным сепаратистом возглавляя ДНР. И не он один украинец был и есть на стороне сепаратистов, так что мимо.
шапо тєряєт бєрєга.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 29 вер, 2019 13:21
shapo написав: mephala написав:взагалі то я казав що коли українця вбивають за те що він українець такого ажіотажу немає на відміну коли те саме зроблять з євреєм. навіть подумують зробити тотальну амністію всім злочинцям. от я вам і задав питання - а чим же відрізняється одне від одного?
Я уже ответил, что в ОРДЛО убивали не украинцев, а тех, кто за майдан и киевскую (на тот момент) власть. А украинец Захарченко стал главным сепаратистом возглавляя ДНР. И не он один украинец был и есть на стороне сепаратистов, так что мимо.
ви б для початку поцікавилися чи вважають вони себе українцями щоб стверджувати щось. вони вигадали собі нову національність і її пропагандують. я маю на увазі не всіх жителів донбасу а саме тих хто коїть тяжкі злочини.
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 29 вер, 2019 13:35
shapo написав:...... Дошло?
До него никогда не дойдет. Но ему это и не нужно. Через несколько лет он с тем же успехом может писать прямо противоположное.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 29 вер, 2019 13:43
lapay написав:..... Вбивають "зрадників". Нацисти вбивали євреїв за ніж в спину у вигляді революції, ....
За яку "революцiю"? Всё-таки глупости писать не стоит. Песикот, Рыбака убили не за национальность, а за взгляды.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 29 вер, 2019 13:46
zРадио написав:Позволю себе цитату Тягнибока. Лето 2004-го года, предвыборная агитация. Не весна 2014-го, а лето 2004-го!
Так и где теперь Тягнибок ? Так отож
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 29 вер, 2019 13:53
pesikot написав: zРадио написав:Позволю себе цитату Тягнибока. Лето 2004-го года, предвыборная агитация. Не весна 2014-го, а лето 2004-го!
Так и где теперь Тягнибок ? Так отож
2% поддержки, как я и написал там ниже, имеет... Это приемлемо в рамках страны - в ВР не попадет, в высшую исполнительную власть, соответственно, тоже. Но с учетом сильного регионального перекоса - может представлять опасность. В некоторых городах представители ВО Свобода являются мэрами. Плюс контролируют несколько районных рад и имеют вес в ряде областных...
-
Радіо
-
-
- Подякував: 3336 раз.
- Подякували: 7219 раз.
-
-
Профіль
-
-
16
8
1
4
Додано: Нед 29 вер, 2019 13:55
За такий "зразок" саджати треба! Не видел весь мультик, но, судя по трейлеру, точно.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 29 вер, 2019 13:59
flyman написав: shapo написав: mephala написав:взагалі то я казав що коли українця вбивають за те що він українець такого ажіотажу немає на відміну коли те саме зроблять з євреєм. навіть подумують зробити тотальну амністію всім злочинцям. от я вам і задав питання - а чим же відрізняється одне від одного?
шапо тєряєт бєрєга.
И в чём же он "потерял берега" в данном случае? Можно конкретнее?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 29 вер, 2019 13:59
shapo написав:Да потому, что хохлов пока только за то, что хохол, никто никогда не убивал в отличие от евреев
Жидок-ти в черговий раз забрехався... Українців різали поляки(за що українці різали поляків) Українців різали турки (за що українці різали турків) Українців різали москалі(за що українці різали москалів) Але все це відбувалось коли українці захищали свої землі. Що захищали жиди в Бердичев, Києві чи Львові ? Сталін для жидів створив в Біробіджані -єврейську автономію -чомусь ви туди не поїхали Сталін створив для жидів Ізраїль - чомусь ви там почали витискати арабів і вас знову там різали.... От і виходить Жиди захопили чужу територію а потім ображаються що їх там ріжуть.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 29 вер, 2019 14:07
ЛАД написав: lapay написав:..... Вбивають "зрадників". Нацисти вбивали євреїв за ніж в спину у вигляді революції, ....
За яку "революцiю"? Всё-таки глупости писать не стоит.
Я сам не понял - это о т.н. Октябрьской что-ли?  Ухаха. Сильно же засран мозг у гражданина... Тогда по тому же принципу можно разложить и т.н. Революцію Гідності по национальностям ее лидеров. Яценюк - наполовину еврей (мама - Бакай). Кличко - тоже, только по линии отца. Порошенко - молдаванин. А как же тогда "пам'ятай, чужинець, тут господар - українець"? В общем, что я вам скажу, собеседнички-любители мерять черепа и носы - опасной дорогой вы идете...
-
Радіо
-
-
- Подякував: 3336 раз.
- Подякували: 7219 раз.
-
-
Профіль
-
-
16