Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 41164117411841194120 ... 7544>
Повідомлення Додано: Сер 02 жов, 2019 21:35

zРадио написав:Нынешние ревизионисты в своей антисоветской пропаганде скатились уже до бредней о массовой коллаборации украинцев с нацистами, таким образом намекая, что последние были меньшим злом, чем СССР.

Если посчитать скольких в Украине убили совки и скольких нацисты - то так и выходит.
Sommer

Подякував: 428 раз.
Подякували: 541 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 жов, 2019 21:37

lapay написав:Петляють так, як і Петро, в свій час. Але нагадувати про "крок вправо, крок вліво" їм треба постійно, щоб не розслабляли булки. :)

Вопрос методов - в 2015-м под Радой радикалы положили пятерых ни в чем не повинных полицейских! Претензии к одним - в гробах другие. Точно так же, как на майдане - про "кулю в лоб" говорил один подстрекатель, а получили их 100 других людей...
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Сер 02 жов, 2019 21:38

Ethereum написав:
  Козак-характерник написав:
  Ethereum написав:
Я написав що Ви мовчали в цей час що і є правда. А ви якраз на них перекладаєте.
Що Ви зробили проти окупантів? Може листівку наклеїли? Ні ви сцикливо боялися слова сказати.

Звідки Ви знаєте, що я робив у той час? Чому Ви мене хочете поставити в позицію винуватого, щоб я виправдовувався? Ви такий само громадянин України, як і я. Всі ті питання, що ви поставили мені, я можу адресувати і Вам. Чи Ви вважаєте, що кожна область повинна бути сама за себе? Я так розумію, що в нас єдина країна, а не федерація удільних князівств. І відповідальність спільна за все, що відбувається на території держави від краю до краю. Ви можете вважати інакше, перекладати вину на мешканців окремої області, я Вам цього заборонити не можу. І щоб засуджувати когось чи пред'являти щось, ну це треба самому бути взірцем моралі і чеснот. Хто з вас без гріха? Киньте перший в неї камінь.@ Де юре - Ви пропагуєте сепаратизм. Про яку єдину країну може йти мова?

Козак який я до чорта сеператист,як я твою задницю захищав? Трохи по найманцям побахав :D
Тобі не СТИДНО?

Чому мені стидатися? Я роблю логічний висновок, з того що Ви написали. Так за що Ви воювали тоді, не розумію? За відновлення територіальної цілісності? Чи за те, щоб відсікти той "анклав", як Ви висловилися, від України?
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 жов, 2019 21:39

По сакральной святой теме пленных моряков.
Мне кажется с почестями явный перебор.
Как тут писал Либо, нехорошие солдаты сдались без выстрела и сопротивления.
Тут возможно осуждать ребят не надо, погибнуть бессмысленно - это не геройство. Я тут с Либо не согласен.
Но получить за 9 месяцев сидения по квартире, денежной компенсации, внеочередному званию и наградам, имхо, что-то не то. Думаю, многие сослуживцы этих моряков сейчас локти кусают, почему нас не послали в такой сладкий плен.
Ну а дай по стране клич, хотите за квартиру посидеть в СИЗО 9 месяцев, то несколько миллионов желающих украинцев будет.
Зеленский с Пинчуком захотели бонусов и рейтинга на этом поднять, но мне кажется не получилось у них с этим.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Сер 02 жов, 2019 21:40

Schmit написав:

Пропагандиські ролики Росія24 з Соловйовим... Чому за таке не банять тут?
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 жов, 2019 21:47

zРадио написав:
  lapay написав:Петляють так, як і Петро, в свій час. Але нагадувати про "крок вправо, крок вліво" їм треба постійно, щоб не розслабляли булки. :)

Вопрос методов - в 2015-м под Радой радикалы положили пятерых ни в чем не повинных полицейских!

А как там сгоревшие в танках буряты, тоже ни в чем не повинны?
Sommer

Подякував: 428 раз.
Подякували: 541 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 жов, 2019 22:06

Re: Політичні дискусії

zРадио написав:Вопрос методов - в 2015-м под Радой радикалы положили пятерых ни в чем не повинных полицейских! Претензии к одним - в гробах другие. Точно так же, как на майдане - про "кулю в лоб" говорил один подстрекатель, а получили их 100 других людей...

Ще не вечір. Поки що ні закон не прийняли, ні Конституцію не змінили. Просто попередження.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 жов, 2019 22:11

Ethereum написав:
Я написав що Ви мовчали в цей час що і є правда. А ви якраз на них перекладаєте.
Що Ви зробили проти окупантів? Може листівку наклеїли? Ні ви сцикливо боялися слова сказати.

Звідки Ви знаєте, що я робив у той час? Чому Ви мене хочете поставити в позицію винуватого, щоб я виправдовувався? Ви такий само громадянин України, як і я. Всі ті питання, що ви поставили мені, я можу адресувати і Вам. Чи Ви вважаєте, що кожна область повинна бути сама за себе? Я так розумію, що в нас єдина країна, а не федерація удільних князівств. І відповідальність спільна за все, що відбувається на території держави від краю до краю. Ви можете вважати інакше, перекладати вину на мешканців окремої області, я Вам цього заборонити не можу. І щоб засуджувати когось чи пред'являти щось, ну це треба самому бути взірцем моралі і чеснот. Хто з вас без гріха? Киньте перший в неї камінь.@ Де юре - Ви пропагуєте сепаратизм. Про яку єдину країну може йти мова?

Козак який я до чорта сеператист,як я твою задницю захищав? Трохи по найманцям побахав :D
Тобі не СТИДНО?

Чому мені стидатися? Я роблю логічний висновок, з того що Ви написали. Так за що Ви воювали тоді, не розумію? За відновлення територіальної цілісності? Чи за те, щоб відсікти той "анклав", як Ви висловилися, від України?[/quote]

Не грайся в дурники і не тримайся за народ України. Люди пролили кров за те щоб ти мирно вивіз свої манатки звідки і тепер ти за Федерацію. Брехун ти як твої зелені
Ethereum

Подякував: 9 раз.
Подякували: 127 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 02 жов, 2019 22:14

Sommer, lapay,

оба ответили ну просто гениально! Я говорю о том, что ни в чем не повинные украинские полицейские погибли, а в ответ один мне про бурятов, второй - про то, что в этот раз еще все впереди.

Ну капец... Пока это не ваши братья, или сыновья - пох?..
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Сер 02 жов, 2019 22:19

Re: Політичні дискусії

Яценюка вероятно после пластической операции как новое лицо всерьез рассматривают в правительство Гончарука.
Журналиста Сирожу Диброва по всей вероятности назначат замминистра здравоохранения.
Этот Сирожа знаковый персонаж, на сайте Думская он написал десятки постов как вредны прививки от кори, гриппа.

Я думаю, что надо жечь дальше и назначить какую нибудь прорицательницу Серафиму как зам по науке нового юного министра здравоохранения.

Пропал дом (с)
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
  #<1 ... 41164117411841194120 ... 7544>