Как по мне, то откат на 24.70 был рассчитан и стал следствием мощнейшей интервенции НБУ в $200 млн, чтоб на следующий день те, кто понимали что сезон охоты на аленей начался, могли заскочить как VIP-клиенты через свои банки (сами сотрудники НБУ, члены правительства, депутаты). Остальные окажутся за бортом.
TylerTruman_ написав:як раніше писав 24,7 і 24,5 на які народ надіявся – це рівні ні про що, … і про кеди на тижні, коротку відкупив (злив був на 24,85), … а довшу кАтлєту та акумульовану грн. буду паркувати в бакс тільки на розворотній формації, … озвученої цілі 24,0-24,2 досягли, на основному графіку, що роблю ТА бакс/красива 50й фібо рівень = 24,19 … поки немає підтвердження дна, маю надію, що розворот буде із тесту 23 (бай зона 23-23,2), потім корекція вище 25, ймовірно тест 26, вотЪ
Ну шо наш технічний аналізатор, котлєту відкупив, чи залишився з макулатурою та рівнями підтримки?
04.10.2019 посмотрел в онлайн банкинг отдача 25,25 с учетом всех комиссий, вышел я прогуляться на 15 минут , кошелек забыл , посмотрел на курс в трех соседних обменках около 25,25 , увидел в банке на отдачу 25 , ууу думаю прикуплю немножко , пошел за кошельком , вернулся в приглянувшийся банк через 15 минут ..ну в общем кто сегодня следил тот в понял ...стало 25,5 15 минут и 50 копеек ...между делом онлайн банкинг отреагировал так же мгновенно ну и редиски +50 коп за 15 минут звиняйте выше 25 я покупать $ не буду , и сливать ниже 27,3 тоже не буду. И при таком громадном спреде - ну его нафиг .
Большая часть меня меня верит в падение ... как там говорят умным термином - временная коррекция на пути к дальнейшему укреплению грн.
Отец говорит сыну: — Знай, сын, умные люди всегда сомневаются, а глупые точно уверены! — Пап, а ты уверен? — Абсолютно!!!
Долярчик написав:чомусь я більш, ніж впевнений, що тут ЖОДЕН з вас не піднімає свій дохід на 30% щорічно!
Саме головне-бути долярчиком,який не в стані спрогнозувати що таке+30% на протязі навіть 10 років..., я вже мовчу про 20 , а про 30 можуть помріяти навіть ротшільди. 1 рік=100 в місяць 2 рік=130 3=169 4=220 5=285 6=371 7=482 8=627 9=815 10=1060 .... 20=11240 .... 30=119150
Старина , а можно у Вас спросить , почему Вы читаете непонятных людей о которых мы вообще не слышали ? Они сделали капитал как Ахметов ,Фирташ , Порошенко ? Или они зарабатывают на открытии тайны их бытия на уровне выпуска видеоклипа как жить ? ...отвлеченное ....
...напевно, найбільше заробляють в тому, що Ви написали(я виділив) - але погодьтесь - сама ідея, таки досить і досить НЕ погана! - особливо для самодисципліни!
я наразі із інтересом вивчаю досвід нашого співвітчизника, який поставив собі цілком реальну і чотку ціль - мільйонер за 7р. розповідає (на практциці!!!) як і що він робить до речі там є і ваш любий бетон-чик
Вкладчик1234 написав:Так нацбанк сольёт всё, что откупил за год
А треба таке робити? Хіба щоб дати заробити власникам ОВДП не 18-20%, а 30-40% річних у валюті.
Україна активно розпродує облігації внутрішнього державного займу під 18–20 відсотків річних. Таких ставок немає в жодній країні світу, — говорить фінансовий аналітик Олексій Лупоносов, 38 років. — До нас заходить іноземний капітал у доларах. Їх обмінюють на гривні. Через надлишок валюти курс долара падав. До того ж побільшало трудових мігрантів, які пересилають валюту додому. Сьогодні й сам по собі долар, унаслідок політики федеральної резервної системи Сполучених Штатів, почав знецінюватися. Розвинені країни сприяють тому, щоб їхня валюта була недооцінена. Тоді компанії, що продають продукцію на експорт, матимуть конкурентні переваги. Бюджет через зміцнення гривні недоотримав 60 мільярдів гривень. https://gazeta.ua/articles/money-newspa ... vni/931222