Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
airmax78 написав:Это Респект. Странно только что теперь он ушел в супер-эконом сегмент из элитки. Видимо ЦП таки распродал.
Суперэконом легче сдать. Мой друг сдает пару квартир а тех же краях, что и я. У него по 16 к с панельной двушки получается и это именно супер-эконом вариант)
airmax78 написав:Это Респект. Странно только что теперь он ушел в супер-эконом сегмент из элитки. Видимо ЦП таки распродал.
Суперэконом легче сдать. Мой друг сдает пару квартир а тех же краях, что и я. У него по 16 к с панельной двушки получается и это именно супер-эконом вариант)