|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 09 жов, 2019 12:17
alya_tsimbal написав: flyman написав: investorkiev написав:А подаренная квартира детей в 90% случаев расслабляет и лишает всяческих стимулов к развитию. А если еще и машину подарить - все, считай жизнь молодому человеку разрушили.
Я не згоден. Маючи навіть напівпідвал в Києві, дитина вона має вже ліпші умови старту і конкурентні переваги над іншими. От чому переважно діти багатих багаті, а діти ніщебродів так і лишаються ніщебродами.
Если всё дать сразу может и облениться. Нет в Киеве такого культа подвалов и чердаков, как во Львове. За то есть студио - отличный вариант для 1-2
Я образно. Дати щось для старта, але не задужо, щоб не зажирався.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2848 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 09 жов, 2019 12:18
change_pm написав: zzzzzz написав:Вчера два члена НКРЕКП подали в отставку, работа заблокирована. Теперь у Зеленского есть возможность назначить двух человек от себя. И тогда мы увидим как нас всех любит президент при помощи коммунальных тарифов. 
НКРЕКП, в принципе, тут ни при чем, но Киевтеплоенерго уже планирует повышать тариф на 30%, если за метр, то до 50 грн + еще ж обязательно МОПы нарисуют, даже если там не отапливается. Я вообще от этой страны балдею, USD - вниз, ГАЗ - вниз, тарифы / цены - вверх. Здесь становится жить все дороже и дороже.
В основном тарифы везде НКРЕКП устанавливает, даже для Дарницкой ТЕС, для Киевтеплоэнерго устанавливает киеврада. Фриз приводил статью где ситуация по всей Украине описана, по-этому я и упомянул НКРЕКП.
-
Evgeny
-
1
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3750 раз.
- Подякували: 11991 раз.
-
-
Профіль
-
-
52
27
2
2
Frant написав:Знаю випадки, коли батько купляв сину бюджетну квартиру в Києві. Син сам робив ремонт. Автомобіль, гараж, курортні поїздки - це вже повинно бути за власний рахунок.
Теж так планую зробити.
-
alya_tsimbal
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
...дітям для старта? - як машину, так і квартиру - - достатньо їх просто пустити на рік-5 пожити у квартирі, яку ви відклали, як "пенсійний фонд"! - але чітко, наголосити, що потрібно заробити на свою, так як ця квартира/и для забезпечення вашої старості!
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 09 жов, 2019 12:21
Долярчик написав:...дітям для старта? - як машину, так і квартиру - - достатньо їх просто пустити на рік-5 пожити у квартирі, яку ви відклали, як "пенсійний фонд"! - але чітко, наголосити, що потрібно заробити на свою, так як ця квартира/и для забезпечення вашої старості!
ага щоб почував себе квартирантом і ушатав до стану шлака
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2848 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 09 жов, 2019 12:22
Долярчик написав:...дітям для старта? - як машину, так і квартиру - - достатньо їх просто пустити на рік-5 пожити у квартирі, яку ви відклали, як "пенсійний фонд"! - але чітко, наголосити, що потрібно заробити на свою, так як ця квартира/и для забезпечення вашої старості!
простите, а у вас сколько детей? свои или приемные? По какому сценарию вы идетe пока не понятно, по "финансист" или "Смерть коммивояжёра", будет ли финансовый успех это не важно, конец там один, ни детей ни семьи.
Востаннє редагувалось Kripo в Сер 09 жов, 2019 12:31, всього редагувалось 1 раз.
-
Kripo
-
-
- Подякував: 462 раз.
- Подякували: 255 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 09 жов, 2019 12:25
Kripo написав: Долярчик написав:...дітям для старта? - як машину, так і квартиру - - достатньо їх просто пустити на рік-5 пожити у квартирі, яку ви відклали, як "пенсійний фонд"! - але чітко, наголосити, що потрібно заробити на свою, так як ця квартира/и для забезпечення вашої старості!
простите, а у вас сколько детей? свои или приемные?
когда я начинал карьеру - одним из сильнейших стимулов было купить свою квартиру. Если бы квартиру мне подарили еще на старте - хз, вряд ли я бы так напрягался. Вот сейчас - я уже лендлорд, живу с аренды. Думаете у меня есть стимул учится, осваивать новые специальности, совершенствовать иностранный язык? А нафига? Так мне уже далеко не 18 и всего я добился своим трудом. А в 18 лет такое состояние думаю как кувалдой ударит по психике - и все, каюк.
-
investorkiev
-
-
- Подякував: 528 раз.
- Подякували: 301 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 09 жов, 2019 12:26
flyman написав: change_pm написав: zzzzzz написав:Вчера два члена НКРЕКП подали в отставку, работа заблокирована. Теперь у Зеленского есть возможность назначить двух человек от себя. И тогда мы увидим как нас всех любит президент при помощи коммунальных тарифов. 
НКРЕКП, в принципе, тут ни при чем, но Киевтеплоенерго уже планирует повышать тариф на 30%, если за метр, то до 50 грн + еще ж обязательно МОПы нарисуют, даже если там не отапливается. Я вообще от этой страны балдею, USD - вниз, ГАЗ - вниз, тарифы / цены - вверх. Здесь становится жить все дороже и дороже.
Долярчик сцить кипятком: зробимо їх разом
Він не розуміє, що робить. Рівень інтелехту не дозволяє.
-
Frant
-
-
- Подякував: 1768 раз.
- Подякували: 2581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 09 жов, 2019 12:28
flyman написав: Долярчик написав:...дітям для старта? - як машину, так і квартиру - - достатньо їх просто пустити на рік-5 пожити у квартирі, яку ви відклали, як "пенсійний фонд"! - але чітко, наголосити, що потрібно заробити на свою, так як ця квартира/и для забезпечення вашої старості!
ага щоб почував себе квартирантом і ушатав до стану шлака
... ні, щоб мав дах над головою і вже не тратився на оренду, а скирдував на свою! - от це і буде своєрідним "для старту"! 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 09 жов, 2019 12:30
А потом удивляются почему столько одиноких брошенных пенсионеров. .У знакомых отец попал на удочку радио( которое постоянно крутит рекламу о больших деньгах для пенсов по уходу за ними в счет квартиры) Звонит сыну-я договор на уход заключил. Мне на руки ЦЕЛЫХ 20 тыс дадут - так я тебе их отдам. Сын в шоке был. Так квартиру и потеряли хотя помогали старику как могли, просто в другом городе живут.
-
Sanna
-
-
- Подякував: 18 раз.
- Подякували: 39 раз.
-
-
Профіль
-
-
|