Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 44384439444044414442 ... 7544>
Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2019 22:02

Re: Політичні дискусії

Козак-характерник написав:Ми ж не про бандитів балакаємо, а про українців. Ми всі в одній хаті, нехай трохи і різні...Якщо почнемо сваритися, кому це на руку? Тільки зовнішньому ворогу. Ми хочемо жити в одній хаті? Тоді треба жити в злагоді, знаходити те, що нас єднає, а не роз'єднює. Вчитися чути один одного і домовлятися про правила співжиття в нашій хаті. І тоді, коли ми будемо єдині, будь який ворог, сто разів подумає: нападати чи ні?
У вашому умовиводу є протиріччя, бо сусід-сєпар тебе не підтримає у лиху годину, а навпаки зрадить, коли ворог нападе. Так от, Петлюра як казав: "Нам не страшні москальські воші, як українські гниди", тобто ти пропонуєш в часи загрози Державності України гладити по голівоньці зрадників, які тобі в спину ножа встромлять. Це маразм з твого боку, хіба ти не розумієш.
Востаннє редагувалось Перес де Куэльяр в П'ят 01 лис, 2019 22:05, всього редагувалось 1 раз.
Перес де Куэльяр

Заблокований
Подякував: 1033 раз.
Подякували: 1033 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2019 22:05

zРадио написав:Вы опускаетесь до "внутрикорпоративных" церковных разборок, а я вам говорю о национальном интересе. Если разобраться, все церкви неканоничны и никем, кроме своей паствы, не признаны! Так что мешало развитию в реальности своей церкви??

У КП не было своего прихода, несмотря на т.н. неканоничность? Был, причем многомиллионный. Так что не нужно тут разглагольствовать о превосходстве одних бород и платьев над другими!

А Вы опустились до прямого вранья, и что? :D
И не Вам рассуждать о национальном интересе в вопросе веры. Есть тысячи верующих, и они и без Вас определятся, в какую церковь им ходить.
Тем более что Вы совершенно не разбираетесь в этом тонком вопросе, который пытаетесь комментировать. :D
AlexxK

Подякував: 10 раз.
Подякували: 79 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2019 22:09

Перес де Куэльяр написав:
  Козак-характерник написав:Ми ж не про бандитів балакаємо, а про українців. Ми всі в одній хаті, нехай трохи і різні...Якщо почнемо сваритися, кому це на руку? Тільки зовнішньому ворогу. Ми хочемо жити в одній хаті? Тоді треба жити в злагоді, знаходити те, що нас єднає, а не роз'єднює. Вчитися чути один одного і домовлятися про правила співжиття в нашій хаті. І тоді, коли ми будемо єдині, будь який ворог, сто разів подумає: нападати чи ні?
У вашому умовиводу є протиріччя, бо сусід-сєпар тебе не підтримає у лиху годину, а навпаки зрадить, коли ворог нападе. Так от, Петлюра як казав: "Нам не страшні москальські воші, як українські гниди", тобто ти пропонуєш в часи загрози Державності України гладити по голівонькі зрадників, які тобі в спину ножа встромлять. Це маразм з твого боку, хіба ти не розумієш.

Де я таке пропонував? Не приписуйте мені. Якщо хтось порушує правила співжиття в хаті, то повинен нести відповідальність за свої дії. За ЗАКОНОМ. Не тому, що Ви, наприклад, назвали його сєпаром, або підозрюєте, а за ЗАКОНОМ, рішенням суду. Презумпція невинуватості.

П.С. Я про інше казав. Про внутрішньоукраїнський діалог і порозуміння. І про правила такого діалогу. Принаймні тут, на форумі. :wink:
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2019 22:13

zРадио написав:Так и направь усилия на борьбу с ордой. Потому что пока ты борешься не с ней, а с русскоязычными украинцами. По крайней мере на страницах этого форума. Ты же не станешь, надеюсь, утверждать, что все русскоязычные граждане Украины - сепаратисты и сторонники "русского мира"?
А де мова йде про мову? Я сам русскоязычный, и что? Я поважаю Державну українську і справжній українець повинен її вивчити, якщо не знає, та використовувати. Чи я в чомусь неправий?

Я роблю такий висновок тому, що ти закликаєшь до радикалізму проти більшості. Знайшов якихось ворогів народу, хоча серед електорату Зеленського такі навряд чи є. Прихильники сепаратистів - то хіба що електорат Медведчука, й то дуже вибірково.

А якщо ознак симпатії до сепаратистів в більшості українців немає, то яку ще велику групу ти можешь докоряти - ймовірно, російськомовних.

PS: я володію українською, проте користуватися російською мені легше. Це не робить мене ані патріотом, ані сепаратистом. Це взагалі нічого не значить щодо відношення до держави
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2019 22:17

У вашому умовиводу є протиріччя, бо сусід-сєпар тебе не підтримає у лиху годину, а навпаки зрадить, коли ворог нападе. Так от, Петлюра як казав: "Нам не страшні москальські воші, як українські гниди", тобто ти пропонуєш в часи загрози Державності України гладити по голівоньці зрадників, які тобі в спину ножа встромлять. Це маразм з твого боку, хіба ти не розумієш.

Хорошо. Вы лично по своим каким-то критериям определили соседа, спiврозмовника и т.п. в сепары, бандиты, враги и т.п.

Как предполагаете - сколько их численно примерно будет?
И что с ними предлагаете?
Просто называть сепарами, бандитами, врагами и т.д.?!
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2019 22:19

zРадио написав:А якщо ознак симпатії до сепаратистів в більшості українців немає, то яку ще велику групу ти можешь докоряти - ймовірно, російськомовних.

PS: я володію українською, проте користуватися російською мені легше. Це не робить мене ані патріотом, ані сепаратистом. Це взагалі нічого не значить щодо відношення до держави

В наших пращурів пароль був "Паляниця", а зараз "Ти за закон про Мову, чи проти?" :)
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2019 22:24

Козак-характерник написав:Де я таке пропонував? Не приписуйте мені. Якщо хтось порушує правила співжиття в хаті, то повинен нести відповідальність за свої дії. За ЗАКОНОМ. Не тому, що Ви, наприклад, назвали його сєпаром, або підозрюєте, а за ЗАКОНОМ, рішенням суду. Презумпція невинуватості.

П.С. Я про інше казав. Про внутрішньоукраїнський діалог і порозуміння. І про правила такого діалогу. Принаймні тут, на форумі.
Козаче, друже. Форум і є майданчиком, щоб визначити хто з тобою поряд в окопі буде, а хто напроти, або чотири рази "уклоніст". Навіщо з твого боку займатися пустою писаниною, марно витрачати свій час і щось комусь доводити? Якщо там вата в голові, то це вирок по життю, народилося з цим.
Перес де Куэльяр

Заблокований

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2019 22:29

AlexxK написав:
  zРадио написав:Вы опускаетесь до "внутрикорпоративных" церковных разборок, а я вам говорю о национальном интересе. Если разобраться, все церкви неканоничны и никем, кроме своей паствы, не признаны! Так что мешало развитию в реальности своей церкви??

У КП не было своего прихода, несмотря на т.н. неканоничность? Был, причем многомиллионный. Так что не нужно тут разглагольствовать о превосходстве одних бород и платьев над другими!

А Вы опустились до прямого вранья, и что? :D
И не Вам рассуждать о национальном интересе в вопросе веры. Есть тысячи верующих, и они и без Вас определятся, в какую церковь им ходить.
Тем более что Вы совершенно не разбираетесь в этом тонком вопросе, который пытаетесь комментировать. :D

Где я соврал - прошу цитату!

Далее, голословные обвинения в некомпетентности - снова мимо. Либо доказывайте, либо выключайте поучительный тон.

Что касается неделикатности - вот тут признаю. Но знаете ли, за это я ни извиняться, ни исправляться не намерен. Если вы объявили для себя какие-то вещи святыми и неприкосновенными, и вследствие этого за деревьями леса не видите, то это не моя проблема. Атеисты не вмешивались бы в церковные вопросы, если бы в них не вмешалось светское (!!!) государство. Как известно, проблема не может быть решена на том уровне, на котором возникла. Так вот я вам на правах человека, который может себе позволить и т.н. кощунство, и т.н. святотатство, заявляю - если одни мошенники обвиняют в мошенничестве других мошенников, это можно смело проигнорировать
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2019 22:32

zРадио написав:я володію українською, проте користуватися російською мені легше. Це не робить мене ані патріотом, ані сепаратистом. Це взагалі нічого не значить щодо відношення до держави
З тобою спілкуватись немає сенсу, ти бот тут на зарплатні, підтримуєш бесіду на гілці цілими днями. Ти ні до кого не відносишся, збоку поглядаєш, тобто роботв в тебе така, не підтримувати нікого і ніяку політику. Хіба я неправий?
Перес де Куэльяр

Заблокований

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2019 22:34

zРадио написав:
  Козак-характерник написав:
  budivelnik написав:Туристи знаходять в Карпатах старий ОУНівський схрон, з нього виповзає сторічний дід з машинґвером:
– Слава Ісу. Ну, які новини?
– Та війна, діду.
– Із ким воюємо?
– З москвою.
– А де саме воюємо?
– На Донбасі.
– Ну що... Нормально так хлопці просунулися...

Не моє - але має право на розгляд ,для того щоб зрозуміти в контексті історії а не сьогодення
Ми перемагаємо чи програємо.
В 1991 ми перемоггли в трьох областях
В 2004 нас було 50 на 50%
Сьогодні ми за 50 км від східного кордону України
Ну я так зрозумів, що він просування саме їдеї мав на увазі, нє? :P Нехай розтлумачить детальніше тоді.
Да, пусть потрудится! Но по тексту понятно, что это не о продвижении идей - идея суверенитета Украины победила в 1991-м во всех 25-и областях (даже в Крыму), а не только в 3-х.
Пояснюю
Було кілька етапів
Перший-після розвалу СРСР .Україна визначалась -вона буде частиною наднаціонального утворення,чи стане самостійною...-перемогла думка що Самостійною Державою
Другий етап - після того ,як де-юре була створена не частка імперії ,а самостійна Держава - стало наступне питання
що ми будуємо і куди йдемо...
Галичани(три області Львівська,Івано-Франківська . Тернопільська) хотіли в Європу і вибирали у якості свого керівника Чорновола, інші 22 області прийняли рішення що йдемо соціалістичним шляхом під проводом бувшого секретаря КПУ Кравчука....
Так тривало до 2004 року
Третій етап - так як попередні 14 років будівництва соціалізму під проводом комуніста і червоного директора не дали бажаних результатів , в 2004 ідеї Євроспрямування оволоділи думками вже 50% українців і переміг Ющенко-представник капіталістичного і євроінтегрованого напрямку...
На жаль ,так як голоси розділились 50 на 50% - політична система змушена була дати можливість керувати прихильникам інтеграції з Росією .які в 2010 році перемогли....
Четвертий етап - 4 роки правління росінтеграторів привели до керування Україною людей з російськими паспортами (Голова МВС,Голова СБУ ) , тому прийшов час вибуху народного гніву що закінчилось тим ,що прихильники росінтеграції окопались в ОРДЛО...

Таким чином
Можна константувати ,що не зважаючи на 20 з 27 років керування Україною російськоспрямованими політиками - Україна вибила з голів українців тезу про їх меншовартість і закріпила свої кордони за 50 км від Східного кордону України.
Це не 100% перемога (100% буде тоді,коли Кубань+Смоленщина+Белгородщина - попросять інтегрувати їх в склад України ,а в Тюмені, і на Алтаї будуть проголошені автономні українські округи в складі тих Держав,які на той час будуть на тих територіях)
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 44384439444044414442 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему