Валютний ринок в контексті ДС

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 26162617261826192620 ... 11908>
Повідомлення Додано: Пон 04 лис, 2019 22:13

somilitark написав:Да не мучайтесь с МВФ,пока в мире эпоха дармовых денег,на кредиторов можно будет хоть по-большому ходить с высокой колокольни,дадут этим жадинам не 6%,а 8 и очередь будет стоять,это же не педро,который сам себе наливал под 10% и пугал хутиннападёць.
Тут новая хохма,я думаю что в 100 ярдах ОВГЗ нерезов очень много ИВК и его друзей,так что удвоение в валюте за 5 лет это самоцель,а может и больше.

Бацька говорит, что китайцы дают кредиты Беларуси под 2 процента. И в отличие от кредитов МВФ эти кредиты идут сразу в экономику.
))) А зачем нам кредиты под 2 процента ? Там обычно оговорки, что китайские комплектующие, да китайские работяги что-то строят.
Нам такие кредиты не нужны, нам надо поддерживать отечественных производителей. Сарказм.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Пон 04 лис, 2019 22:17

Re: Валютный рынок в контексте ДС

Коломойский должен вернуть украденные деньги — МВФ ---
http://rusjev.net/2019/11/04/kolomoyski ... dengi-mvf/

Шикарные заголовки!
То есть ВОР в законе мешает движению страны вперед!
супер !
rasmus

Подякував: 857 раз.
Подякували: 246 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 04 лис, 2019 22:32

freeze написав:
  somilitark написав:Да не мучайтесь с МВФ,пока в мире эпоха дармовых денег,на кредиторов можно будет хоть по-большому ходить с высокой колокольни,дадут этим жадинам не 6%,а 8 и очередь будет стоять,это же не педро,который сам себе наливал под 10% и пугал хутиннападёць.
Тут новая хохма,я думаю что в 100 ярдах ОВГЗ нерезов очень много ИВК и его друзей,так что удвоение в валюте за 5 лет это самоцель,а может и больше.

Бацька говорит, что китайцы дают кредиты Беларуси под 2 процента. И в отличие от кредитов МВФ эти кредиты идут сразу в экономику.
))) А зачем нам кредиты под 2 процента ? Там обычно оговорки, что китайские комплектующие, да китайские работяги что-то строят.
Нам такие кредиты не нужны, нам надо поддерживать отечественных производителей. Сарказм.

Бацька мировой изгой,такой как Иран,Венесуэла,Аргентина,его занесли в чёрный список и там держат,нас относительно любят в мире,у нас уже достаточно много долгов,кредиторам уже стоит заботиться о нашем здоровье,так что всё нормально,никаких обвалов не будет,вилка курса 22-28 на годы вперёд,вон бюджет уже становится похож на драконовский с урезанием всего и вся,я уверен,что МВФ тут уже приложил руку,я когда поступил в универ в 99-м,то мы подробно разбирали катострофическое падение экономики в 95-м году,более 15% ВВП,так вот именно тогда Пинзенык пошёл на поводу у МВФ за первые кредиты и стал проводить так называемую сбалансированную денежно-кредитную политику,стали закрывать массово предприятия и соцобъекты,стали задерживать зарплаты и выплаты,результат налицо,зло конечно и гиперинфляция,но возможно ещё более вредоносный депилизм это драконовский бюджет :shock:
somilitark

Подякував: 706 раз.
Подякували: 3859 раз.

Профіль

5
5
Повідомлення Додано: Пон 04 лис, 2019 22:40

hamster bear написав:
  centurionus написав:
  KirillT8 написав:Нацбанк нагадав, що щорічні надходження України від транзиту складають близько $ 3 млрд

3 млрд. "надходжень" - це без врахування витрат на транзит. В "сухому залишку" - близько 1 млрд. (який теж, вірогідно, "попиляють").

Витрати від 300 до 600 млн. дол. на рік. Це внутрішні оцінки НАКу та УТГ. Звичайно можно витратити і 2, і 3 ярди на "обслуговування" труби.

Результат сегменту «Транзит природного газу»
Обсяг транзиту природного газу територією України у 2018 році склав майже 86,8 млрд куб. м, що на 7% менше за обсяги 2017 року.
Дохід сегменту транзиту природного газу за 2018 рік зменшився загалом на 2% порівняно з 2017 роком, в основному за рахунок зменшення обсягів транзиту. Результатом сегменту є прибуток у розмірі майже 36,5 млрд грн, що на 1% менше за результат 2017 року.
без врахування сплати податку на прибуток, розумію.
http://www.naftogaz.com/www/3/nakweb.nsf/0/F74766DEBAA8F44AC22583E5005BF5BF?OpenDocument&Highlight=0,13,6%20%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B3%D0%BE%20%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B1%D1%83%D1%82%D0%BA%D1%83
centurionus

Подякував: 374 раз.
Подякували: 508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 04 лис, 2019 23:09

загонялы в гривас прямо табунами пошли)
barabass

Подякував: 1 раз.
Подякували: 77 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 04 лис, 2019 23:23

Василь-Рівне написав:
  Квесторе_поверніться написав:Василь-Рівне, кажіть шо робить?

Легше сказати що не робити. Коли я, будучі співвласником і заступником директора фірми на якій працювало 150 осіб пахав так, що ледве пересував кінцівки під кінець робочого дня, а дебіли експедитори ше й серед ночі телефонували - мені надзвичайно важко уявити як можна протягом 14-ти годин влаштовувати муторне шоу з поїдання піцци замість того щоб напружено працювати, коли в твоєму підпорядкуванні знаходиться 30-38 мільйонів душ країни яка знаходиться в стані гібридної війни з другою армією світу! Ну от як? Я не розумію, мене 150 осіб виснажували повністю, а йому десятки мільйонів і по барабану, точніше чимось по клавішах роялю. Ну от як? :shock:

Як?! Та дуже просто, якщо освоїв хоч трішки азів науки під назвою управління! А там пишуть, що реально керівнику можна керувати максимум 7-8 чоловік... А якщо він хоче керувати 150 людьми, то в нього нічого не вийде! Він буде витрачати максимально енергію, думати, що він незамінний, а на виході пшик! У мене є декілька друзів керівників і власників бізнесу з якими не можна і годину поспілкуватися, бо їм кожні півхвилини хтось телефонує! А у мене телефон за годину 2-3 дзвінки видає, хоча в мене підприємство в 5 разів більше! Я завжди таким кажу - ну, невже ти такий дурний, що не можеш нормально організувати процес і нормально підібрати і розставити кадри?! А то якийсь мазохізм! Ну, а керівника, який постійно на роботі і ще й вдома цим займається, при цьому не відпочиваючи, потрібно гнати в три шиї! Якщо сам собі не може організувати нормальний графік роботи і відпочинку, то що він зробить для підлеглих!
Qwerty

Подякував: 349 раз.
Подякували: 678 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 04 лис, 2019 23:42

freeze написав:

Кетайцы дают целевые кредиты, под конкретные проекты, львиную долю которые выполнять будут сами же кетайские компании.
Бацка те кредиты разве понюхать издали может.

С украиной, где инвесторы дают правительству бабки тупо под обещание их через пару лет вернуть с определенным процентом, просто смешно сравнивать. Это ведь даже не кредиты от мвф, кабмин баблом от продажи облигаций распоряжается как хочет, главное только не распугать уже вложившихся папиков и вовремя обслуживать имеющиеся обязательства.

Вообще такую архаичную страну, с отсутствующими финансовым рынком и нулевой свободой предпринимательства, как белоруссия, просто смешно тут приплетать.
Востаннє редагувалось escobar в Пон 04 лис, 2019 23:46, всього редагувалось 1 раз.
escobar

Подякував: 20 раз.
Подякували: 116 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 04 лис, 2019 23:44

Стрельба и погоня на трассе Одесса-Киев: объявлен план "перехват"
Неизвестные открыли стрельбу в заведении на трассе Одесса-Киев в районе КП "Дачное".
По информации "Дорожных хроник", они атаковали компанию из семи человек. У потерпевших отобрали личные вещи, в том числе рюкзаки, в которых находилось :mrgreen: 12 млн грн.
Злоумышленники скрылись на автомобиле "Mercedes" синего цвета.
lestat

Заблокований
Подякував: 14 раз.
Подякували: 216 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 04 лис, 2019 23:55

escobar написав:Вообще такую архаичную страну, с отсутствующими финансовым рынком и нулевой свободой предпринимательства, как белоруссия, просто смешно тут приплетать.

Столь любимый у наших правителей и экономистов Doing Business, смеясь приплетает и расставляет так:

Беларусь - 49 место
Украина - 64 место
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Пон 04 лис, 2019 23:57

Qwerty написав:
  Василь-Рівне написав:
  Квесторе_поверніться написав:Василь-Рівне, кажіть шо робить?

Легше сказати що не робити. Коли я, будучі співвласником і заступником директора фірми на якій працювало 150 осіб пахав так, що ледве пересував кінцівки під кінець робочого дня, а дебіли експедитори ше й серед ночі телефонували - мені надзвичайно важко уявити як можна протягом 14-ти годин влаштовувати муторне шоу з поїдання піцци замість того щоб напружено працювати, коли в твоєму підпорядкуванні знаходиться 30-38 мільйонів душ країни яка знаходиться в стані гібридної війни з другою армією світу! Ну от як? Я не розумію, мене 150 осіб виснажували повністю, а йому десятки мільйонів і по барабану, точніше чимось по клавішах роялю. Ну от як? :shock:

Як?! Та дуже просто, якщо освоїв хоч трішки азів науки під назвою управління! А там пишуть, що реально керівнику можна керувати максимум 7-8 чоловік... А якщо він хоче керувати 150 людьми, то в нього нічого не вийде! Він буде витрачати максимально енергію, думати, що він незамінний, а на виході пшик! У мене є декілька друзів керівників і власників бізнесу з якими не можна і годину поспілкуватися, бо їм кожні півхвилини хтось телефонує! А у мене телефон за годину 2-3 дзвінки видає, хоча в мене підприємство в 5 разів більше! Я завжди таким кажу - ну, невже ти такий дурний, що не можеш нормально організувати процес і нормально підібрати і розставити кадри?! А то якийсь мазохізм! Ну, а керівника, який постійно на роботі і ще й вдома цим займається, при цьому не відпочиваючи, потрібно гнати в три шиї! Якщо сам собі не може організувати нормальний графік роботи і відпочинку, то що він зробить для підлеглих!

Кверті, золоті слова. І у тому числі, що половина про них і гадки не має, у нас у досі такий неефективний бізнес при нормальній робочій силі.
Навуходоносор

Подякував: 820 раз.
Подякували: 1020 раз.

Профіль

3
  #<1 ... 26162617261826192620 ... 11908>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей