Це м'яко кажучі неправда. Николи гривня не перевищувала первинний обміний курс.
|
|
![]() Re: Валютный рынок в контексте ДСЦе м'яко кажучі неправда. Николи гривня не перевищувала первинний обміний курс. ![]() Re: Валютный рынок в контексте ДС... дивлюсь на "міняйло".... - та це просто свято!
![]() - свято гривні! #САМОЇКРАСИВОЇ!!! ![]() ![]() Re: Валютный рынок в контексте ДСПару слів дуже коротко:
1 МВФ на порозі. З десяти їхніх вимог критичних немає. Більше того, навіть по вимозі щодо антикорупційної боротьби і повернення незаконно виведених коштів позитиву більше ніж треба. В ОП корупцію випалюють вогнем, чуть не половина керівництва НБУ в суді. ![]() 2 не дають мені спокою, все таки, чотири річки на 26 листопада. 19 розміщення не дуже популярних двохрічок. А розміститися би вартувало, поки хтось не використав слова ІВК по своєму (не тільки ж одні інтереси в країні існують, тут зараз можуть вигнати людей на вулиці за деякі його слова, благо погода дозволяє). Та й по транзитному контракту інформація може остудити інтерес інвесторів. Слід пам’ятати, що 2-3-5 річок вже багато а по 7-10 ще ризиковано і зарано. Тому безпечне вікно залишається по 4-ри річках. А якщо 26-го 10+ млрд. дадуть то 24 може й не встояти (я вже писав про подарунок під ялинку імпортерам). Пробиття 24, враховуючи сезонні продажі валюти «під ялиночку» може спровокувати похід в район 23,5 і значне поповнення ЗВР НБУ. 3 контракт на транзит газу. Підписання хоч чогось ніяк на курс не вплине. Інформація, що договору не буде посприяє відчутному зміцненню ВКВ. Як на мене, найголовніше до кінця року. А які вже складуться комбінації – побачимо. Мені більш імовірним бачиться зміцнення грн.. ![]() ![]() Re: Валютный рынок в контексте ДСможно проследить закономерность: -30 копеек в неделю
соответственно до середины декабря цель - 23 грн за бакс, потом праздники.... ![]() Re: Валютный рынок в контексте ДСРадаБанк 24.37 - беруть онлайн
ТАС 24.28 - віддають онлайн це якийсь сюрреалізм ... ![]() Ось як в одній макитрі може таке існувати?.. Нащо купляти по 16, якщо ви 12 очікуєте ?... Щоб потім нити на форумі, коли по 12 буде?.. ![]()
![]() Всем доброго утра
Обратил внимание что на сайте НБУ перестали обновлять информацию об остатках на депо сертификатах. Точнее ее обновляют, но на самой странице в визуальном доступе информация устаревшая, а последние данные доступны только во вложенном файле. Собственно, на странице "Анализ Ликвидности" цифра 45,4 млрд грн по состоянию на 30.07 А вот если загрузить прикрепленный файл с динамикой, то на вчера сумма почти 80 млрд. Интересно, у НБУ нехватака людей, просто некому это обновлять? Или это злой умысел и введение в заблуждение ленивых и невнимательных посетителей сайта? ![]() Эти средства так и зазимуют на сертификатах? Или все таки окажут некое влияние на курс к концу года? Предполагаю это не освоенные бюджетные средства, которые должны будут освоить?
![]() ... свято наближається! ©®™)))...зараз у мене(на моменті) ~75/25 грн-депо/юсд-депо
- Новий рік планую зустріти ~ 80/20 або 90/10 - буду дивитись/думати....... - і так доляри витрачаю лише на закупівлю товару.... - тож, або більше товару куплю, або залишу в юсд..... - ну, або курс стрибне до 27.....- але, "це фантастика, синку!" ©®™ ![]() Востаннє редагувалось Долярчик в Чет 14 лис, 2019 12:58, всього редагувалось 1 раз.
![]() Все вірно. Треба терміново знижувати проценті ставки хоча б до 10% у гривні. Облікову ставку - до 4%. У 2020 році гривневі депозити мають бути не більше ніж 6% і тільки на рік. Не можна дозволяти лихварям-матрасникам наживатися на виробниках. Більш того, треба ввести додатковий податок на депозити хоча б до 30% і нікуди ці лихварі не дінуться - поскиглять і понесуть. Кредити виробникам мають бути знижені хоча б до 10% у гривні.
|
|