| 

|   | Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні

Додано: Сер 20 лис, 2019 13:59 

Первый написав: Квартира в центрі отримує додатковий сенс:-)  їздити в центр Києва на машині повинно бути платно, дорого і боляче — радник Кличка Радник мера Києва Максим Бахматов вважає, що в'їзд в центр міста на автомобілі повинен бути платним.  Про це він сказав в інтерв'ю Liga.net. «З приводу в'їзду в центр треба придумати модель. Я вважаю, що їздити в центр на машині повинно бути платно, дорого і боляче. Всім процвітання!
 Треба тільки правильну плату відпрацювати . Встановили 50 грн - все одно їздять - тоді 100 грн - не поменшало . 200 грн в день - мінімальна зарплата за робочий місяць ... Місцевим - безкоштовний абонемент . Будуть продавати за пів ціни ... 

Puente

Повідомлень: 3601З нами з: 12.08.09Подякував: 0 раз.Подякували: 418 раз. 

Профіль

Додано: Сер 20 лис, 2019 14:03 

Первый написав: Квартира в центрі отримує додатковий сенс:-)  їздити в центр Києва на машині повинно бути платно, дорого і боляче — радник Кличка Радник мера Києва Максим Бахматов вважає, що в'їзд в центр міста на автомобілі повинен бути платним.  Про це він сказав в інтерв'ю Liga.net. «З приводу в'їзду в центр треба придумати модель. Я вважаю, що їздити в центр на машині повинно бути платно, дорого і боляче. Всім процвітання!
 Та перегородили бы все дороги в центр ФБСками , сразу несколько проблем решились, машин не было бы и дороги не надо ремонтировать. 

Vadim_

ЗаблокованийПовідомлень: 4017З нами з: 23.05.14Подякував: 623 раз.Подякували: 509 раз. 

Профіль

Додано: Сер 20 лис, 2019 14:18 

Vadim V написав: Та перегородили бы все дороги в центр ФБСками , сразу несколько проблем решились, машин не было бы и дороги не надо ремонтировать.
 На Подоле уже запущен пилотный проект. 

UA

Повідомлень: 9832З нами з: 19.07.08Подякував: 1885 раз.Подякували: 2363 раз. 

Профіль

1

1

1

Додано: Сер 20 лис, 2019 14:19 

artlife написав:  Vadim V написав:  artlife написав: На Липках в старом фонде опять рост числа новых объявлений о продаже. Похожее было в 2014-2015. Даже не знаю, с чем это связано. Как будто кто-то куда-то сваливает . Или, может, обновляют жилье.
 Помню , наверное ещё в начале 90-х в городе дешевели квартиры и все говорили это потому что евреи валят на историческую родину , потом был период шо дорожало , опять говорили шо это евреи возвращаются назад.
 Думаете, причина та же? Ранее свалившие и вернувшиеся евреи опять сваливают?  
 Круговорот евреев на КРЖН. 

airmax78

Повідомлень: 42966З нами з: 25.10.12Подякував: 988 раз.Подякували: 5355 раз. 

Профіль

1

Додано: Сер 20 лис, 2019 14:24 

airmax78 написав:  UA написав:  airmax78 написав: Атмосфера благополучия и счастья царит в этом ЖК.
 От Вы там жили?    Не спорьте о вкусе устриц...
 Я там был на просмотре. Заходишь в МОП  и думаешь: "ну вот я и дома". Нигде больше у меня такого чувства не было.
 Карьеру консьержа в Тетрисе не рассматривали?   

UA

Профіль

1

1

1

Додано: Сер 20 лис, 2019 14:30 

UA написав:  airmax78 написав:  UA написав: От Вы там жили?    Не спорьте о вкусе устриц...
 Я там был на просмотре. Заходишь в МОП  и думаешь: "ну вот я и дома". Нигде больше у меня такого чувства не было.
 Карьеру консьержа в Тетрисе не рассматривали?  
 Рассматривал. Но там девушки симпатичные нужны. Я думаю о том, что если окончу академию Geberit и получу квалификацию сантехника, то можно было бы отправить им свое резюме на позицию сантехника. 

airmax78

Повідомлень: 42966З нами з: 25.10.12Подякував: 988 раз.Подякували: 5355 раз. 

Профіль

1

Додано: Сер 20 лис, 2019 14:37 

airmax78 написав:  UA написав:  airmax78 написав: Атмосфера благополучия и счастья царит в этом ЖК.
 От Вы там жили?    Не спорьте о вкусе устриц...
 Я там был на просмотре. Заходишь в МОП и думаешь: "ну вот я и дома". Нигде больше у меня такого чувства не было.
 Мне очень знакомо Ваше чувство. Когда-то я после сильной усталости шел с больной ногой 30 км пешком и боролся со сном, в который проваливался на ходу, и единственным желанием - присесть и отдохнуть хоть пару минут, чтобы не заснуть и не замерзнуть. И когда вдали увидел огни города, подумал "ну вот я и дома".Востаннє редагувалось artlife  в Сер 20 лис, 2019 14:42, всього редагувалось 2 разів.

artlife

Повідомлень: 642З нами з: 07.10.19Подякував: 77 раз.Подякували: 156 раз. 

Профіль

Додано: Сер 20 лис, 2019 14:38 

airmax78 написав:  UA написав: Карьеру консьержа в Тетрисе не рассматривали?  
 Рассматривал. Но там девушки симпатичные нужны....
 Думаю Трайбека за недорого Вам поможет. У неё богатый опыт подобных трансформаций. 

UA

Профіль

1

1

1

Додано: Сер 20 лис, 2019 14:44 

Помимо ограничений нужно и окраины развивать. Чтобы там была и работа, и досуг, и все остальное. Я в центр сейчас вообще только пару раз в месяц выезжаю прогуляться на выходных. 

Gastarbaiter

Повідомлень: 3807З нами з: 26.02.18Подякував: 707 раз.Подякували: 622 раз. 

Профіль

Додано: Сер 20 лис, 2019 14:53 Gastarbaiter написав: Первый написав: Квартира в центрі отримує додатковий сенс:-)  їздити в центр Києва на машині повинно бути платно, дорого і боляче — радник Кличка Радник мера Києва Максим Бахматов вважає, що в'їзд в центр міста на автомобілі повинен бути платним.  Про це він сказав в інтерв'ю Liga.net. «З приводу в'їзду в центр треба придумати модель. Я вважаю, що їздити в центр на машині повинно бути платно, дорого і боляче. Всім процвітання!
 Помимо ограничений нужно и окраины развивать. Чтобы там была и работа, и досуг, и все остальное. Я в центр сейчас вообще только пару раз в месяц выезжаю прогуляться на выходных.
 Думаю ще тре зарплати піднімати, тарифи на жкх знижувати, пенсії зробити як у працюючого, медицину, освіту, мости, развязки, заводи нові будувати ..... медведів з цирку забрати, скло окремо від батарейок збирати.... Всім процвітання! 

Первый

Повідомлень: 16296З нами з: 27.10.09Подякував: 235 раз.Подякували: 2383 раз. 

Профіль

|  | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  

| Схожі теми |  

| 
         | 25354 | 17280725 |  |  
      | 
         | 1380 | 6779706 |  |  
      | 
         | 3 | 80477 | Пон 11 жов, 2021 17:05_Klim
 |  |