|
Ринок енергоносіїв в контексті |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення галузей: промисловість, сільське і лісове господарство, будівництво, транспорт і зв'язок, торгівля і громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення (логістика), культура, освіта, охорона здоров'я, соціальне забезпечення, наука, управління, житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування населення.
Додано: П'ят 20 гру, 2019 22:40
zРадио написав: mephala написав:зрадіо так я не зрозумів. ти великий віщун чи тикаєш пальцем в небо? як то кажуть - якщо мавпа буде часто тикати то може написати війну та мир 
Тролль, если тебе нечем заняться, то можешь подвести итоги всех моих прогнозов. Посмотрим, что получится. Я же не на один вопрос даю много прогнозов на все возможные исходы, а на много вопросов даю по одному прогнозу на исход. Так что твоя обезьянья метафора - только людей смешить 
злив зараховано коли по суті влучності своїх прогнозів сказати тобі більше нічого 
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 20 гру, 2019 22:54
mephala написав:злив зараховано коли по суті влучності своїх прогнозів сказати тобі більше нічого 
Тролль, первым написать "слив засчитан" тоже не значит ровным счетом ничего. Ты слился еще на моменте своей обязьяньей метафоры, когда влез подлить масла в чужой спор
-
Радіо
-
-
- Подякував: 3336 раз.
- Подякували: 7219 раз.
-
-
Профіль
-
-
16
8
1
4
Додано: П'ят 20 гру, 2019 23:01
zРадио написав: mephala написав:злив зараховано коли по суті влучності своїх прогнозів сказати тобі більше нічого 
Тролль, первым написать "слив засчитан" тоже не значит ровным счетом ничего. Ты слился еще на моменте своей обязьяньей метафоры, когда влез подлить масла в чужой спор
злився ти коли почав собі корону віщуна ціпляти  я лише пояснив народу вартість твоїх віщувань - така сама як і в тиканні мавпи.
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 20 гру, 2019 23:06
zРадио Зрадіо -ти з штанів вистрибував обливаючи фекаліями а -політику в газовій сфері б - особисто керівництво Нафтогазу і ці свої помиї-аргументував тим що політика яку проводить Нафтогаз залишить нас без а - транзиту б - газу бо тобі здавалось що москалі всесильні... Мені не хочеться зайвий раз піднімати теми реверсу,транзиту... але ти вляпався з своїми прогнозами у своє ж лайно по вуха а - транзит буде б -за нього заплатять більше ніж платили (в перерахунку на перекачаних 1000м3) в - гроші в Стокгольмі-ми виграли і москалі погодились їх виплатити(а як будуть виплачувати-тілом чи тушкою-мені особисто по барабану)
Тому в подальшому менше пиши всякої беліберди і точніше позиціонуйся,а то з твоїми дощ піде або не піде...-завжди можна виявитись правим на 50%....
ПС Мене особисто цікавить інше В мене є своя думка Вона може бути хибною ,але я її притримуюсь і навіть стараюсь пояснити(навязати )оточуючим. Якщо ця думка вірна - я отримую задоволення.якщо ні-засмучуюсь А от навіщо такі як ти сидять на цих сторінках як флюгери? Не маючи власної думки .але розкидаючи протилежні по змісту фрази через повідомлення... Так ,пройде якийсь час і взявши якесь одне з них - ти зможеш заявити що був правий... Але при цьому-це ж не твоя думка,не твої переконання-це просто технічна тролятина... Отримувати задоволення від того що виставляєш себе флюгером?-дивна позиція.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 20 гру, 2019 23:19
budivelnik
С какого дуба ты упал? Я привел пруф, в котором 1) положительно оценивал возможность заключения сделки при условии контроля Коболева со стороны Кабмина и 2) спрогнозировал объем коммитмента в 40 млрд кубов, который подтвержден по предварительной информации.
В дополнение, не приводил сейчас пруфа, но легко найду в архиве прогноз о включении долга Газпрома в пакетную сделку. Об этом вообще твердил постоянно, отбиваясь от атак порохоботов, защищавших честь Коболева и Витренко, якобы заслуженно получивших свои премии
-
Радіо
-
-
-
-
Профіль
-
-
16
8
1
4
Додано: П'ят 20 гру, 2019 23:26
zРадио Я за тебе радий Отже я можу заявити що зрадіо перекинувся до табору Порохоботів- бо точно спрогнозував все що Порохоботи у Нафтогазі і Уряді-підписали(готуючи це роками від арбітражу в Стокгольмі до заповнення газосховищ під завязку). Я тебе правильно зрозумів?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 20 гру, 2019 23:28
zРадио написав:отбиваясь от атак порохоботов, защищавших честь Коболева и Витренко, якобы заслуженно получивших свои премии
Тобто ти і зараз наразкоряку? Якщо транзит підписаний і москалі програш в Стокгольмі признали і зобовязались сплатити - то премії Коболєв і Вітренко отримали правильно? Чи все таки старший по Ольгіно змушує стверджувати протилежне?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 20 гру, 2019 23:51
budivelnik написав:zРадиоЯ за тебе радий Отже я можу заявити що зрадіо перекинувся до табору Порохоботів- бо точно спрогнозував все що Порохоботи у Нафтогазі і Уряді-підписали(готуючи це роками від арбітражу в Стокгольмі до заповнення газосховищ під завязку). Я тебе правильно зрозумів?
А что, сделка заключена по решению суда?  Я как раз настаивал на том, что только переговорным путем можно решить проблему. И она была решена переговорным путем! Если ты считаешь, что сделки не было бы, не будь в руках Нефтегаза букета исков к Газпрому - ну что ж, считай себе на здоровье. РФ многократно уже саботировала решения судов - если тебе этого недостаточно, то и живи себе с этим. Я же продолжаю настаивать, что РФ пошла на сделку только потому что нам есть что ей предложить - а именно трубу. Если/когда они построят СП2 и ТП до Болгарии и Балкан, никакими решениями суда, а уж тем более исками, мы их к сотрудничеству не принудим
-
Радіо
-
-
-
-
Профіль
-
-
16
8
1
4
Додано: Суб 21 гру, 2019 00:27
budivelnik написав: zРадио написав:отбиваясь от атак порохоботов, защищавших честь Коболева и Витренко, якобы заслуженно получивших свои премии
Тобто ти і зараз наразкоряку? Якщо транзит підписаний і москалі програш в Стокгольмі признали і зобовязались сплатити - то премії Коболєв і Вітренко отримали правильно? Чи все таки старший по Ольгіно змушує стверджувати протилежне?
Во-первых, ты пока не знаешь условий возврата долга, а во-вторых, премии Коболеву и Витренко выплачены незаслуженно не только потому что долг не был взыскан, а и потому что... барабанная дробь... тупо не за что! Защита интересов бизнеса - это должностная обязанность ТОП-менеджмента! Здесь нет никаких сверхзаслуг для премии - за это ТОПы получают свои высокие зарплаты! PS: об этом, кстати, я тоже говорил много раз. И ты это точно читал, потому что спорил. Так что не прикидывайся шлангом!
-
Радіо
-
-
-
-
Профіль
-
-
16
8
1
4
Додано: Суб 21 гру, 2019 00:40
zРадио написав:А что, сделка заключена по решению суда?  Я как раз настаивал на том, что только переговорным путем можно решить проблему. И она была решена переговорным путем!
Досудове рішення просто набагато швидше, ніж судова процедура. Газпром це пару тижнів назад не визнавав борг, а зараз погодився виплатити. Чудеса? Ні, просто припинення транзиту, про яке так голосно каркали ватани, повернулось бумерангом, і добре хрякнуло по потилиці. І відразу ватні мізкі запрацювали.  zРадио написав:Защита интересов бизнеса - это должностная обязанность ТОП-менеджмента! Здесь нет никаких сверхзаслуг для премии - за это ТОПы получают свои высокие зарплаты!
Премії їм нарахувала міжнародна наглядова рада, по міжнародним стандартам, про що наш топ-менеджер і зеленого поняття не має.
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-