portoz написав:Я взял на последнюю котлету по 23,09 и вздохнул пока спокойно, даже если ещё просядкт на 15-20 коп. нормально дно все равно тяжело поймать и не всегда есть время гонять в роликах по городу
portoz написав:Я взял на последнюю котлету по 23,09 и вздохнул пока спокойно, даже если ещё просядкт на 15-20 коп. нормально дно все равно тяжело поймать и не всегда есть время гонять в роликах по городу
так и па20 будет
Сильно в этом сомневаюсь
Я, чесно кажучи, не настільки впевнений, що ще трохи не продавлять - можливо 23 і пробємо(любий тренд має деяку інерційність, а умови для цього тренду формували довго). Але після свят "будем посмотреть"
Тут кто-то интересовался: какие олени сдают сейчас по 23. Рассказываю: подвернулась мне вторичка по сладкой цене из разряда срочно, посмотрели, договорились о сделке. Продавец намекнул, что ему под новострой нужна гривна (желательно), но у кого же она сейчас есть) Таким образом, я избавляюсь от падающего актива, а продавец будет вынужден сдать нную сумму по 23, если успеет)
За підсумками листопада 2019 року обсяги промислового виробництва в Україні скоротилися на 7,5% проти обсягів виробництва у листопаді попереднього року. Такі дані наводить Державна служба статистики України.
Водночас за даними Держстату, проти показників жовтня 2019 року обсяги промислового виробництва в Україні скоротилися на 4,6%.
Річне падіння промислового виробництва найбільшим було у сфері енергетики — на 9,3%. Також суттєво скоротилися обсяги виробництва інвестиційних товарів — на 9,1%.
Водночас у Держстаті зафіксували зростання виробництва хімічної продукції — на 34% та меблів — на 1,5%. Решта категорій промислової продукції зазнали падіння.
andrein написав:а підсумками листопада 2019 року обсяги промислового виробництва в Україні скоротилися на 7,5% проти обсягів виробництва у листопаді попереднього року. Такі дані наводить Державна служба статистики України.
- Как у тебя там, Маэстро ? - Всё нормально, падаю.