Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 50705071507250735074 ... 7544>
Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2020 14:33

shapo написав:
Так,оказывается, это амеры расстреливали протестующих против нынешнего иракского правителства, включая своего собственного солдата.
По поводу материальных и финансовых потерь США на смещение С.Хуссейна при котором шиитам ничего не светило в принципе - https://www.bbc.com/russian/internation ... d_iraq_war

И разве 50% добываемой нефти когда-нибудь компенсируют эти потери?

А вот что творилось в Ираке совсем недавно
https://focus.ua/world/442125-irakskaia_osen

И это.конечно, вина США

Вы все правильно пишете, что не американцы - причина дикости нравов на БВ. Но не пишете, что приход американцев не решил там ни одной из существующих проблем. В одном Ираке международный контингент должен быть миллион человек, чтобы хоть немного "осовременить" страну. И пребывать они там должны десятилетиями!

Только кому это надо, сколько это стоит и что из этого выйдет? Единственная боль цивилизованного мира во всей этой истории - безопасность Израиля. Хотите сказать, что обеспечивать ее из Ирана и Ирака легче, дешевле и эффективнее, чем из самого Израиля?
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2020 14:36

detroytred написав:Проще: не меняя условий в рынке, дешевле платить социалку, чем занять или бороться с последствиями снятия социалки.
Цей пункт і є демагогія.
Соціалку дешевше платити коли отримувачів соціалки в рази менше ніж тих хто створює.
Тому в світі - створюють 70% - отримують 30%
У нас створюють 30% - і при цьому є ще море місць де працівник з сьогоднішньою зарплатою в 5000 грн в місяць - зможе отримувати 7000.... але для цього потрібно виключно бажання цього працівника.а не якісь законодавчі реформи...
Так для інформації
В мене магазин працює круглорічно і цілодобово ,за 27 років не закривався ні на хвилину....
З 31/12 на 01/01 і з 05/01 на 06/01 - продавцем працював мій син , хоча в мене правило що святкові дні в двохкратному розмірі ,тобто ставка на ці ночі була 1200 грн ....
Питання на засипку
Чому син мільйонера може працювати за 1200 грн/зміна , а простий продавець в якого 600 грн/зміна - працювати не може? При цьому цей простий продавець входить в число тих мікросімей які я називаю субсидантними.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2020 14:48

zРадио написав:PPS: дикий кот, или как там тебя - идешь в персональный бан

як я з цього приводу переживатиму, спати просто не буду, що тролі мене в "персональний бан" відправили. ти навіть не уявляєш, хоча може і уявляєш, куди тебе відправляє переважна більшість на цьому форумі. ти, правда, весь час повертаєшся, ну то таке, буває.
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2020 14:49

freeze написав:
mephala написав:я казав про те що бажав народ на майдані

Надо вам учится четче артикулировать свои мысли, а то между народом и народом на майдане есть много отличий.
Мне очень интересно, что думал народ на майдане, но гораздо интереснее, что думает народ на всеобщих выборах.

а вам потрібно навчитися читати діалог з самого початку а не встрягати по середині з вумним видом. обговорювалися події та настрої на майдані.
і те що в тій же цитаті йшлося "майдан хотів відсторонення яника від керівництва а не його втечі з країни" ви не помітили бо було так зручно?
https://forum.finance.ua/viewtopic.php?p=4835616#p4835616
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2020 14:55

budivelnik написав:
  detroytred написав:Проще: не меняя условий в рынке, дешевле платить социалку, чем занять или бороться с последствиями снятия социалки.
Цей пункт і є демагогія.
Соціалку дешевше платити коли отримувачів соціалки в рази менше ніж тих хто створює.
Тому в світі - створюють 70% - отримують 30%
У нас створюють 30% - і при цьому є ще море місць де працівник з сьогоднішньою зарплатою в 5000 грн в місяць - зможе отримувати 7000.... але для цього потрібно виключно бажання цього працівника.а не якісь законодавчі реформи...
Так для інформації
В мене магазин працює круглорічно і цілодобово ,за 27 років не закривався ні на хвилину....
З 31/12 на 01/01 і з 05/01 на 06/01 - продавцем працював мій син , хоча в мене правило що святкові дні в двохкратному розмірі ,тобто ставка на ці ночі була 1200 грн ....
Питання на засипку
Чому син мільйонера може працювати за 1200 грн/зміна , а простий продавець в якого 600 грн/зміна - працювати не може? При цьому цей простий продавець входить в число тих мікросімей які я називаю субсидантними.

И какой же демагогический приём использован?
Конкретно.

Вы смотрите на всю картину целиком. Рынок -- это свободная рабочая сила. И эта свободная рабочая сила рынка! предпочитает -- за бугор или не работать.

Не работать не из-за социалки-то!!!
Ну уберете Вы социалку (минимальные!!!!!!!! потребности, точнее сверхминимальные), они бросятся работать к Вам в магазин?))))))

Да ещё больше начнут метал воровать, бухать, колоться, воровать, митинговать за популистов или радикалов, и т.д.

Поэтому дешевле платить социалку, снижая уровень перехода...

За окошком хоть и зажатый коряаыми нашими регуляторами, но всё же рынок.

З.Ы. пропаганда о необходимости работать (чтобы лучше жить или государство крепло, и т.п.) --- это тоже функция чья????
Инструменты информвоздействия у кого????

На форуме Вы тут можете говорить сколько угодно, но толеу-то.
Мы же речь ведем не о сферическом коне...
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2020 14:57

shapo написав:
  budivelnik написав:Моя пропозиція
Пенсіонери які отримують субсидії ,володіючі квартирами вартістю від 1 млн і вище - продають ці квартири і купують дешевші,але з такою ж якістю в регіонах в яких житло дешевше...

Не надоело талдычить одно и то же хотя уже десяток раз несколько человек написали что это чушь?
При нашей правовой и банковской системе людям которые уже плохо ориентируются в реалиях современной Украины только этим и заниматься.
Большинство из них гарантированно останутся на улице без гроша в кармане.
Про такую мелочь как привычный уклад жизни когда даже перестановка стула вызывает бурные эмоции и не говорю

4 Інаша моя пропозиція(твердження)
Кожен коваль свого щастя...
Мої опоненти - на ринку не існує вільних ніш......

Я уже спрашивал по этому поводу - на чем сейчас зарабатываете и какие свободные ниши остались в вашем регионе который вы наверняка знаете хорошо.
Ответа до сих пор нет.

Так тут ошибка сразу же.
* продають ці квартири і купують дешевші,але з такою ж якістю в регіонах в яких житло дешевше...*

Важно качество жизни в целом.
А уравниваются качества только квартир (житла).
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2020 15:05

Будивельник
* В мене магазин працює круглорічно і цілодобово ,за 27 років не закривався ні на хвилину....
Питання на засипку
Чому син мільйонера може працювати за 1200 грн/зміна , а простий продавець в якого 600 грн/зміна - працювати не може? При цьому цей простий продавець входить в число тих мікросімей які я називаю субсидантними.* (с)

Отличный вопрос!
Вот и ответьте, почему сын (вынужден?) в выходные работать?
Ведь дело не в необходимости заработать 1200 грн.))))

Рынок...
Был бы этот продавец владельцем такого же своего магазина ... тоже бы вышел работать.

Но он не стал владельцем такого магазина, кафе.
У Вас и так конкуренты вокруг.
Уровень заполнен.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2020 16:14

mephala написав: ІМХО давно пора виводити з тіні на світло відрахування до пенсійного фонду. а то багато хто навіть не здогадується про нього та його розміри. всі відрахування повинні бути сплачені саме робітником.
а не так що НДФЛ робітнику показуємо в корінцях а ЕСВ ні.

Те, кто работает "в белую" - знают о ЕСВ, остальным (а их большинство) всё равно пофиг.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2020 16:47

budivelnik написав: Моя пропозиція
Пенсіонери які отримують субсидії ,володіючі квартирами вартістю від 1 млн і вище - продають ці квартири і купують дешевші,але з такою ж якістю в регіонах в яких житло дешевше...

1 млн грн = примерно $40 тыс.
Мне кажется, что таких пенсионеров не так уж много (несколько сотен тысяч из общего числа 11.5 млн) и они в основном сосредоточены в Киеве. А бедствуют, как правило, пенсионеры регионов и сёл.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2020 18:31

Starikan написав:
  mephala написав: ІМХО давно пора виводити з тіні на світло відрахування до пенсійного фонду. а то багато хто навіть не здогадується про нього та його розміри. всі відрахування повинні бути сплачені саме робітником.
а не так що НДФЛ робітнику показуємо в корінцях а ЕСВ ні.

Те, кто работает "в белую" - знают о ЕСВ, остальным (а их большинство) всё равно пофиг.

слово ЕСВ то знають.
але ви задайте питання людям навколо вас хто офіційно працевлаштований:
"Скільки грошей ти сплачуєш до пенсійного фонду?"

І подивитеся потім скільки вам відповість.
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

#<1 ... 50705071507250735074 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор