Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
jump написав:Долярчик поділив свою кімнату на 2 частини, і у меншій її частині, наскільки я розумію, зробив дитячу без вікна.
- Ви з дуба впали, щоб я для себе і своїх дітей - робив кімнату без вікна???!!!!! (навіть, для орендарів - рука, мабуть, не піднялась би ) - в мене кухня була 27м2 з трьома великими панорамними вікнами!(точніше з одним величезним 3м+, розділеним трьома металевими грубими рамами) - от я два вікна відділив до дитячої, а одне - залишив для кухні.... - а точніше, замінив його на великі панорамні скляні двері, які виходять на лоджію!
- так, як кухню, все одно хотів велику/студію, то дитячу зробив щось на 9м2..... - так, так - все нормас, так як я вже писав, що нас жило ТРОЄ на 9м2, а тут на одного(старшого синочка) - 9м2 - ЖИР! - так, так - він задоволений своєю ОКРЕМОЮ кімнатою, як слон!!!
Bolt написав:Мені тільки не зрозуміло як однуха може мати 53 метра площі ?!Я зара в двушці роблю ремонт і вона має 48 квадратів.
... а отак, ДумайТЕ! .... Ви що, всі думали, що я якусь конуру в 40м2 взяв? - можете підняти мої архіви - я всюди писав "50м+"!!!
п. с. ....еееехххххх, веселять мене тутешні дописувачі, думаючи, що Долярчик, такий собі простачок.... - живе, без вікон, без дверей.... - а Долярчик, ще й зробив тут (майже) всіх разом з їхніми зеленими матрасами, попиваючи чівас на своєму депогривневому матрасі!
Для зе бобіків : то зараз я перебрався у РАЙ - 53м2 на 4 чол...... 53 м2 на 4 це рай!! Дійсно перл)) сказав би скромно чергова ступінь до 100м2... Так і не буде 13м2 на людину як в союзі! Що ж іншим людям робити? Це ж зебаобаби виростуть! І всюди буде лозунг " зробимо їх в гафно." Потім буде лозунг забрати все у багатих,бо бачите 9м2 на людину не хватає))
jump написав:Долярчик поділив свою кімнату на 2 частини, і у меншій її частині, наскільки я розумію, зробив дитячу без вікна.
- Ви з дуба впали, щоб я для себе і своїх дітей - робив кімнату без вікна???!!!!! (навіть, для орендарів - рука, мабуть, не піднялась би ) - в мене кухня була 27м2 з трьома великими панорамними вікнами!(точніше з одним величезним 3м+, розділеним трьома металевими грубими рамами) - от я два вікна відділив до дитячої, а одне - залишив для кухні.... - а точніше, замінив його на великі панорамні скляні двері, які виходять на лоджію!
- так, як кухню, все одно хотів велику/студію, то дитячу зробив щось на 9м2..... - так, так - все нормас, так як я вже писав, що нас жило ТРОЄ на 9м2, а тут на одного(старшого синочка) - 9м2 - ЖИР! - так, так - він задоволений своєю ОКРЕМОЮ кімнатою, як слон!!!
27 кв метрів кухня , це як компенсація того , що будинок побудований на місці гальванічого цеху інструментального заводу. П.С.Після того трешака з забудовою який робиться у Львові(і який ще намічається ) , щось купувати у Львові вважаю недоцільно.
очевидно неправильно зрозумів Ваші попередні дописи щодо перепланування квартири. але пригадую, що Ви ще сперечались із Будівельником відносно поділу квартири по вікну чи без вікна і він Вам доказував, що не буде достатньої інсоляції при такому плануванні.
радий, що Вам достатньо 53м2 для 4-ох осіб, але ж тоді можна зробити ще хитріше - продати Вашу квартірко, купити 2 смарти, в одному будете Ви зі сім’єю, а 2-й здасте пасивний дохід є і для сина де перекантуватись буде
у мене кілька колег за совка жили у метражах від 19 до 22 м2 (сім’ї з 4 людей-так як у Вас)
як то кажуть кожному своє
Востаннє редагувалось jump в Пон 06 січ, 2020 21:38, всього редагувалось 2 разів.
Долярчик написав:....еееехххххх, веселять мене тутешні дописувачі, думаючи, що Долярчик, такий собі простачок.... - живе, без вікон, без дверей.... - а Долярчик, ще й зробив тут (майже) всіх разом з їхніми зеленими матрасами, попиваючи чівас на своєму депогривневому матрасі!
Ні, навпаки я знаю, що Долярчик - парубок моторний... І козак хоч куди... В нас просто проблема загальнонаціональна - нездатність порадіти за брата. Поспівчувати ще, так сяк можуть....а от порадіти - тут проблема. Жаба дусить на чужий успіх.
Bolt написав:Мені тільки не зрозуміло як однуха може мати 53 метра площі ?!Я зара в двушці роблю ремонт і вона має 48 квадратів.
Легко, маю знайомих котрі зробили зробили з 3к собі однуху (спальня + велика кухня-вітальня), люди старші, дітей не мають. В мене зараз кухня-вітальня теж десь 45м
Правда в наших планування не розумію великих коридорів - для чого вони взагалі, вхід в спальні цілком зручний зразу з вітальні
Долярчик молодець - квартир у нас не так багато щоб з 1к можна зробити 2к і всюди були вікна, знайшов хороший варіант, і дуже підтримую мал спальні і більшу кухню-вітальню, там більшість часу проводиться
Я бачив однуху 72 кв.
Чому не купив??? на кошти, виручені від продажу біткоїнів? Зробив би з неї 5 смартів, здав би в оренду, шатрав би гроші і здійснив би свою заповітну мрію - днями лежакував би і пив би каву з коньяком в львівських кав,ярнях???
До речі, з,явилась нова цифрова "валюта" - Libra! Кажуть, вельми вигідно інвештувати в неї!!!