Surfer написав:Нынешнее укрепление гривны , неплохие результаты в целом ряде остальных макроэкономических параметров говорит о том что в клиент скорее жив чем мертв.
Макроекономічні показники це падіння промвиробництва на 7,5%, зростання негативного зовнішнього торгівельного балансу на 5% за рік. А заміна зовнішніх боргів у валюті (до 10%) на гривневі з валютною дохідністю до 40% подібна на велику аферу. Розкрутилось валютне заробітчанство і найперше воно дає можливість укріпляжу, але це також палка про два кінці на якій далеко не заїдеш.
Мизантрóп написав:"На плівках, які були поширені сьогодні в соціальних мережах, я вказана як один із учасників зустрічі, де обговорювалися економічні питання. Будь-хто, знайомий зі мною, скаже, що на плівках не мій голос і не мій стиль спілкування. А якщо ці переговори справді мали місце, то я не знаю ні коли, ні де вони відбувалися", - написала Ковалів у Facebook Більше читайте тут: https://tsn.ua/politika/na-plivkah-ne-m ... 75208.html
Там была сотрудница Минфина Александра Бетлий, а не Ковалив из ОП. Перепутали. Остальные идентифицированы верно.
Гончарука можно сразу принимать на работу в Квартал-95
- Мы не понимаем. У нас нет планов. И у нас реально нет планов.
- То есть ему надо рассказать, смотри Вова, из-за того, что курс падает, оливье на следующем новогоднем столе будет дешевле.
Что !!!! Индекс бигмака заменяем на индекс оливье ))) Пропал дом (с)
Ну как тут с этими ребятами можно что-то прогнозировать хотя бы на квартал вперёд. Что им ударит в голову ?
Говорят эти пленки Зеленский слушал еще в декабре, отставки Гончарука не будет, будет отставка ряда министров на следующей неделе, Гончарук боролся за этих министров, это было его люди, слив произошел для того, чтобы отставки произошли гладко и без информационного шума.
Хотя спасибо и на том, что многим открыли глаза на эффективных менеджеров типа Гончарука )))
Гурман Та нема в тих записах ніякого страшного "компромату". Звісно, не всі виглядають професорами економіки, але це розмова за чашкою кави/чаю у вузькому колі. І краще, що юрист Гончарук чесно визнав, що не шарить в економіці, а не вдавав із себе гуру і чуть не професора як Гройсман чи Юлька. Проблема в тому, що зараз Коломойський, Ахметов,Аваков будуть тільки дуже раді проблемам Гончарука у комунікаціях із Зеленським і фракцією. А той факт, що наради в прем"єра зливають - це найбільша проблема!!! P.S.Дуже прикро вразило, що топові українські урядовці все ще спілкуються російською.
Відставки прем’єр-міністра Олексія Гончарука та всього Кабміну через економічні одкровення та критику економічних знань Володимира Зеленського найближчим часом не буде. Про це повідомили джерела AgroPolit.com в Офісі президента.
За даними нашого джерела, є кілька цікавих нюансів у цій ситуації.
Перший – запис зробила Юлія Ковалів, а не відповідні секретні служби. Другий — прем’єр-міністр не піде у відставку, хоча заява написана і передана ним Зеленському. Третій – Зеленський після цього всього сам дзвонив Гончаруку і в цій розмові приємного було мало, але уряд буде і далі працювати. Четвертий нюанс – в найближчому часі Гончарука міняти не будуть, але посилять Кабмін одним чи двома віце-прем’єрами: на них зараз розглядають три кандидатури – Сергія Тігіпка, Валерія Хорошковського та Юлію Ковалів», — говорить наше джерело. https://agropolit.com/news/14920-cherez ... -ekonomiki