Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 51665167516851695170 ... 7544>
Повідомлення Додано: Чет 16 січ, 2020 01:47

mephala написав:
  Козак-характерник написав:Мова йшла про долю українських громадян на окупованих територіях. Ніхто не вимагає там платити пенсії, що є не можливим фізично. Виплати повинні відбуватися тут на не окупованій частині ЛЮДЯМ. Людина, що приїхала на вільну Україну має право звернутися до каси Ощадбанку, пройти ідентифікацію і отримати свою пенсію, згідно законодавства України. Без усіляких довідок переселенця. Єдиним документом, що підтверджує його правовий зв'язок з державою є паспорт. Усілякі перепони бюрократичні повинні бути скасовані.

не знаю яка зараз процедура виплати пенсії але якщо змусити щомісяця їздити до каси з паспортом щоб пройшли ідентифікацію на підконтрольній території то це буде краще?

Там здорові пропозиції є в законопроекті. Скасувати довідку переселенця, як обов'язкову умову для отримання пенсії. Обов язкову ідентифікацію робити раз на 6 міс. А так, хай приїзджає людина, як схоче. Якщо їй по кайфу мотатися раз на місяць - вольному - воля! :) А так нехай періодичність обирають, як їм зручно. Ускладнюючи процедуру, держава плодить липових переселенців, що мають такий статус, але де факто проживають на окупованій частині. Крім того, додатково до пенсійних виплат, такі псевдопереселенці, отримують ще виплати від УТСЗН, як допомогу. А виплату від УТСЗН, я ввважаю, повинні отримувати лише справжні переселенці, що витрачають на оренду житла. Зараз держава дурить сама себе. І просто розтринькує бюджетні кошти.
Козак-характерник
2

Подякував: 2241 раз.
Подякували: 2359 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 16 січ, 2020 01:57

YKK написав: Что касается Ваших текстов на русском, то они лучше Ваших украиноязычных версий (Вы явно лукавите, про то, что русский не Ваш родной). Мова, в моем вопросе, как раз означала намек на то, что Вы очень хорошо говорите на русском языке, но зачем-то пытаетесь говорить на суржике ( что сами в ответе и признаете).

скоріш за все ви просто не сприймаєте українську мову тому мої дописи російською вам подобаються більше.
а взагалі я не розмовляю російською - я перекладаю на неї. 5 років російськомовного середовища дають можливість це робити якісно.
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 16 січ, 2020 02:14

Козак-характерник написав:Там здорові пропозиції є в законопроекті. Скасувати довідку переселенця, як обов'язкову умову для отримання пенсії. Обов язкову ідентифікацію робити раз на 6 міс. А так, хай приїзджає людина, як схоче. Якщо їй по кайфу мотатися раз на місяць - вольному - воля! :) А так нехай періодичність обирають, як їм зручно. Ускладнюючи процедуру, держава плодить липових переселенців, що мають такий статус, але де факто проживають на окупованій частині. Крім того, додатково до пенсійних виплат, такі псевдопереселенці, отримують ще виплати від УТСЗН, як допомогу. А виплату від УТСЗН, я ввважаю, повинні отримувати лише справжні переселенці, що витрачають на оренду житла. Зараз держава дурить сама себе. І просто розтринькує бюджетні кошти.

пфу коли працює на підконтрольній території він отримує інфу коли пенсіонер помер. причому регулярно.
якщо пенсіонер проживає на непідконтрольній території то взнати чи живий він можна тільки під час ідентифікації. тому ідентифікація повинна бути щомісячна якщо відміняти довідку переселенця. не знаю чи це полегшить їм життя.
mephala

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 16 січ, 2020 02:35

mephala написав:
  Козак-характерник написав:Там здорові пропозиції є в законопроекті. Скасувати довідку переселенця, як обов'язкову умову для отримання пенсії. Обов язкову ідентифікацію робити раз на 6 міс. А так, хай приїзджає людина, як схоче. Якщо їй по кайфу мотатися раз на місяць - вольному - воля! :) А так нехай періодичність обирають, як їм зручно. Ускладнюючи процедуру, держава плодить липових переселенців, що мають такий статус, але де факто проживають на окупованій частині. Крім того, додатково до пенсійних виплат, такі псевдопереселенці, отримують ще виплати від УТСЗН, як допомогу. А виплату від УТСЗН, я ввважаю, повинні отримувати лише справжні переселенці, що витрачають на оренду житла. Зараз держава дурить сама себе. І просто розтринькує бюджетні кошти.

пфу коли працює на підконтрольній території він отримує інфу коли пенсіонер помер. причому регулярно.
якщо пенсіонер проживає на непідконтрольній території то взнати чи живий він можна тільки під час ідентифікації. тому ідентифікація повинна бути щомісячна якщо відміняти довідку переселенця. не знаю чи це полегшить їм життя.

Якщо він НЕ живий, то не отримає пенсію. Бо отримати її зможе лише особисто, за фізичної присутності у відділенні банка. Тобто умовно не отримував гроші на протязі 4 місяців. Прийшов до каси особисто, з паспортом - отримав за всі 4 місяці. Одночасно його ідентифікували, переконалися, що він живий. :P Все просто.

YKK написав:Козак-характерник Вы правы. Хотя сомневаюсь, что будут какие либо изменения. Это желания и старания правозащитников, у государства своя логика, и она нисколько не поменялась со времен Порошенко.

Сподіваюся на зміни і здоровий глузд. Також на те, що держава є державою, а не беспрєдєльщиком.
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Чет 16 січ, 2020 02:40, всього редагувалось 3 разів.
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 16 січ, 2020 03:10

YKK написав:
  Козак-характерник написав:Сподіваюся на зміни і здоровий глузд. Також на те, що держава є державою, а не беспрєдєльщиком.
Я скептически настроен. От государства жду только какой либо "подлянки", что подтверждается опытом этих непростых лет.

Холодним розумом я сприймаю так як і Ви. Не чекаю вже давно нічого доброго. Але сподіваюся лише на милість Божу. Лише Він може врятувати нас!
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 16 січ, 2020 03:18

YKK написав:...........
:) Извините, но Вам лучше писать на русском. Меня Ваша мова не впечатляет

Ему бы лучше вообще не писать. :)

Умилили 2 момента: признание моей заслуги в том, что он пишет на мове, и гордость тем, что хоть на русском, хоть на украинском не умеет пользоваться знаками препинания. :)
ЛАД
2

Подякував: 5342 раз.
Подякували: 4854 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 16 січ, 2020 05:34

Около 500 тыс. украинцев получили российское гражданство в прошлом году, что почти в два раза больше, чем за аналогичный период 2018 года. Об этом во вторник сообщила руководитель Главного управления МВД России по вопросам миграции Валентина Казакова.

andrein

Заблокований
Подякував: 6 раз.
Подякували: 478 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 16 січ, 2020 10:38

Re: Політичні дискусії

andrein написав:Около 500 тыс. украинцев получили российское гражданство в прошлом году, что почти в два раза больше, чем за аналогичный период 2018 года.
Брехня 100%
Подолянин

Подякував: 25 раз.
Подякували: 117 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 16 січ, 2020 10:40

YKK написав:Мне вопросы языка не интересны

і в той же час

YKK написав:
  mephala написав:я завжди мислю критично. просто ти сприймаєш тільки те що тобі вигідно.

А мыслите Вы тоже в двуязычном варианте? П.С. Вопрос из чистого любопытства. Просто на других ветках, Вы пишите на русском, а тут исключительно на мове.
Вот, как например на ветке Альфа-банка:

https://forum.finance.ua/viewtopic.php?p=4842747#p4842747

YKK написав: :) Извините, но Вам лучше писать на русском. Меня Ваша мова не впечатляет

YKK написав:
  zРадио написав:PS: а насчет обсуждаемых норм украинского языка - он прав, при всем к вам уважении

Может быть, но это касается норм украинского языка, а не мовы, на которой написаны посты этого участника форума.

YKK написав: Мова, в моем вопросе, как раз означала намек на то, что Вы очень хорошо говорите на русском языке, но зачем-то пытаетесь говорить на суржике ( что сами в ответе и признаете).

причому пишу я що українською що російською однаково - ті самі нехтування орфографією та пунктуацією.
але чомусь російська мова незважаючи на помилки для вас все одно залишилась російською.
а от українську мову ви почали називати зневажливо та принижуючи. як саме - достатньо перечитати ваші дописи ще раз які я навів.
так що можете скільки завгодно писати про ваше "мне все равно" але українофобство пре від вас за три версти.
mephala

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 16 січ, 2020 10:47

Козак-характерник написав:Якщо він НЕ живий, то не отримає пенсію. Бо отримати її зможе лише особисто, за фізичної присутності у відділенні банка. Тобто умовно не отримував гроші на протязі 4 місяців. Прийшов до каси особисто, з паспортом - отримав за всі 4 місяці. Одночасно його ідентифікували, переконалися, що він живий. :P Все просто.

перед тим як пенсію виплатити пенсіонеру потрібно її нарахувати.
і коли пенсіонер проживає на підконтрольній території то пфу знає що якщо немає інформації від рацс то пенсіонер живий і йому потрібно нарахувати пенсію.
коли ж пенсіонер проживає на окупованій території то які підстави нараховувати якщо не відомо живий він чи ні?
от приїде та пройде ідентифікацію що живий - то й нарахують на наступний місяць.
mephala

Профіль

#<1 ... 51665167516851695170 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор