Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
kreuz написав:Знаючи Ваш безмежний досвід, прошу, прокоментуйте мінімальний суповий (для входу-виходу, відкриття й поповнення депо) набір, який бажано за раз оформити, щоб далі й носа у відділення не показувати. Дякую дуже!
Вы имеете в виду Зем.Кап? Вообще-то, банк днепровский, главный офис в Днепре. И в Никополе. Но т.к. я в Киеве, то могу прокомментировать только Киевское отделение. Сейчас акционный депозит: «ОТРИМАЙ БІЛЬШЕ» (діє до 29.02.2020р.) - это скретч-карта от 0,5% до 2,5% к ставке депозита. Минимальная сумма вклада 7500грн Пополнение в течение всего срока, кроме последнего месяца. Проценты ежемесячно.
Есть еще акция «Бонус 1000» Её суть в том, что при открытии депозита на сумму от 100К клиенту выплачивают на карту одноразовый бонус в размере 1000 грн. Бонус выплачивают в последний день месяца, в котором был открыт депозит. К этому депозиту тоже можно тянуть скретч-карту с дополнительным бонусом
Пополнять депозит можно дистанционного. На сайте есть подробная инструкция для пополнения вклада по реквизитам. Какая сейчас мин.сумма пополнения я не знаю. Раньше была от 1000 грн.
Карта под депозит бесплатная. Но именная, так что за картой нужно будет идти еще раз. Но, может, уже есть и неименные. По всем вопросам можно звонить: 0800218284. По картам: 0800505555
kreuz написав:Знаючи Ваш безмежний досвід, прошу, прокоментуйте мінімальний суповий (для входу-виходу, відкриття й поповнення депо) набір, який бажано за раз оформити, щоб далі й носа у відділення не показувати. Дякую дуже!
Вы имеете в виду Зем.Кап? Вообще-то, банк днепровский, главный офис в Днепре. И в Никополе. Но т.к. я в Киеве, то могу прокомментировать только Киевское отделение. Сейчас акционный депозит: «ОТРИМАЙ БІЛЬШЕ» (діє до 29.02.2020р.) - это скретч-карта от 0,5% до 2,5% к ставке депозита. Минимальная сумма вклада 7500грн Пополнение в течение всего срока, кроме последнего месяца. Проценты ежемесячно.
Есть еще акция «Бонус 1000» Её суть в том, что при открытии депозита на сумму от 100К клиенту выплачивают на карту одноразовый бонус в размере 1000 грн. Бонус выплачивают в последний день месяца, в котором был открыт депозит. К этому депозиту тоже можно тянуть скретч-карту с дополнительным бонусом
Пополнять депозит можно дистанционного. На сайте есть подробная инструкция для пополнения вклада по реквизитам. Какая сейчас мин.сумма пополнения я не знаю. Раньше была от 1000 грн.
Карта под депозит бесплатная. Но именная, так что за картой нужно будет идти еще раз. Но, может, уже есть и неименные. По всем вопросам можно звонить: 0800218284. По картам: 0800505555
jay2004 написав:Коли проваляться "дешеві кредити 5-7-9%" - то наступить отрезвіння, а не декларування лозунгів Слуг Народу. Приклад, Рашка вже давно має маленькі депоставки - далеко пішли? є економічний прорив? мо корупція щезла? Але там все тримається на нафто-доларах, а в нас? Мо, собак будемо по світу продавати ?
Це не виправдання фантастичних %%. Маєте намір мати такі %% повторивши шлях України 90-х чи Венесуели 20хх? Все має логіку: або поле чудес з Буратінами і Льоньою Голубковим, або економіка з працюючими економічними процесами (яка формується роками).
Маленькі % є, прориву в економіці нема, точніше "прорив каналізації", як такий є.
kreuz написав:Розглядаю через Мінфін, щоб трохи збільшити прибутковість, але не тільки,
В мене якась ....ня на Минфине. Через МОЙ КАБИНЕТ налоговой вытащил справку по доходах прошедших по ИНН. Выдало 13к и 650 начисленных, оподаткованных но не выплаченных. 50/50 может прибутковости и не быть, может быть геммор. Л О Т Е Р Е Я .
КомІнБанк наразі рекордсБанк )) бо до 18 міс наливає аж 5% з виплатою в кінці або 4.5% щомісячно, та ще й 0.3% додає шанувальникам точної бухгалтерії, якщо доведуть свою платоспроможність свіженькою банківською платіжкою на видачу...
kreuz написав:Розглядаю через Мінфін, щоб трохи збільшити прибутковість, але не тільки,
В мене якась ....ня на Минфине. Через МОЙ КАБИНЕТ налоговой вытащил справку по доходах прошедших по ИНН. Выдало 13к и 650 начисленных, оподаткованных но не выплаченных. 50/50 может прибутковости и не быть, может быть геммор. Л О Т Е Р Е Я .
Я туди ще не заглядав, раптом засмучуся... А чим Вам це завадить, хіба Ви субсидіант?
КомІнБанк наразі рекордсБанк )) бо до 18 міс наливає аж 5% з виплатою в кінці або 4.5% щомісячно
у мене нема такої банки, то для мене ТАК до речі де лінка?
Лінки Вам не дам, бо її навіть працівники не знайшли, у пабліку застаріли ставки, а КУАП з 27-го вже нові задіяв, тож доведеться вірити на слово або чекати підтвердження.
А банки такої і в мене нема, тому довелося викреслити ТАС із Конкордом із перспективного лонг-листа заради неї. А Глобус взагалі мені подав знак, що ліпше в ньому не обслуговуватися, навіть два знаки: в одному відділенні каси без менеджера працювали (десь по справах пішла), а інше на мапі хібно відображено, тому тупо не добіг до нього...