|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Пон 10 лют, 2020 21:55
M-A-X написав:А может я не хочу ни в ЕС, ни в ТС. Но вопрос так даже не стоял. Понимаете о чем я?
Особисто Ви можете чогось хотіти чи не хотіти... Але ви це 1/42 000 000... Що буде якщо кожен з 42 млн - буде хотіти в різні сторони?Тодіж навіть сторін світу на кожного не напасешся. От і виходить Або демократія - меншість йде за більшістю або диктатура пролетаріату - кожен може хотіти в протилежні сторону...тоді бідність-смерть-безперспективність...ордло в кінцевому результаті. То як - стаєте демократом чи йдете(і тягнете) своїх нащадків(сусідів) в нікуди?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 10 лют, 2020 22:03
Козак-характерник написав: M-A-X написав:А может я не хочу ни в ЕС, ни в ТС. Но вопрос так даже не стоял. Понимаете о чем я?
Звісно розумію, але ми всі іноді вимушені обирати в тих умовах, які створені не нами.
Это не значит, что мы должны выбирать. Пускай планы тех, кто хочет нас поссорить, проваляться.
-
M-A-X
-
-
- Подякував: 822 раз.
- Подякували: 168 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 10 лют, 2020 22:05
detroytred написав:Будивельник То, что у нас именно социальная нагрузка, является препятствием для развития бизнеса, требует обоснования. Можно нашему бизнесу уменьшить налоговую нагрузку. И что? Прям начнётся развитие, модернизация?! Вот Вы, например, как увеличите рост своего бизнеса? Или проще: рост Вашего бизнеса сдерживает недостаток средств? З.Ы. у нас одни носятся не знают куда *лишние* деньги впихнуть, другим - на минимальные потребности не хватает. Ну получат первые ещё небольшой излишек и что? Купит Ринат ещё одну виллу...
Послухайте Це я чи маркс (ленін-енгельс) - сказав що капітал при 30% - бадьорий при 100% - зверне гори при 300% - піде на будь-який злочинТому ваше комуністичне минуле звичайно стверджує що капіталіст - це злочинець з пузом.який не може нажертись... А як вам таке Я 22 роки , на себе витрачаю не більше 70%(на початку) до 30% зараз - від заробленого... і все що заробив - всунув у виробництво чи покращення умов для своїх нащадків. Ви багато знаєте найманих ,які б витрачали на себе менше 90% від того що заробляють? Тому В світі(так вже сталось генетично) є тільки 1-3% людей які а - можуть заробити більше ніж їм потрібно б - 70% від заробленого будуть вкладати в розвиток СВОГО виробництва, а це робочі місця податки і так далі... Тому Якби мене зупинили 22 років тому - Україна була б біднішою на них 70% від мною створеного яке я не пропустив на їжу чи шмотки з автомобілями... В Україні було б на пару десятків робочих місць менше і пару десятків додаткових отримувачів субсидій Повірте ,якби я за останні 10 років сплатив на 1 млн грн менше податків( від мною сплачених) в Україні було б ще десяток додаткових робочих місць. А приклади олігархів - це емоційні вкиди для бідняків,які кожен день втрачають (від пянки чи ліні) по 300-500 грн (для себе) але при цьому дуже переживають що якийсь ахметов в них вкрав 1 грн.....
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 10 лют, 2020 22:05
sal написав: Речь не о проблемах и ни о происхождении языков. А о возможности применения швейцарской идеи (ее части) в Украине.
Какая именно идея? Каждая страна уникальна, Швейцария - особенно.
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 10 лют, 2020 22:06
budivelnik написав:Особисто Ви можете чогось хотіти чи не хотіти... Але ви це 1/42 000 000... Що буде якщо кожен з 42 млн - буде хотіти в різні сторони?Тодіж навіть сторін світу на кожного не напасешся.
Це точно. Насмішили.  Вдале порівняння. Гординя - першоджерело всіх гріхів. Людина вважає, що може впорядкувати своє життя без Бога. Хочеш насмішити Бога? Розкажи Йому про свої плани і хотєлкі...  M-A-X написав:Это не значит, что мы должны выбирать.
Мусимо визначатися. Або оберуть за нас.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2244 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 10 лют, 2020 22:10
sal написав:В США показали фильм о планировании украинского Майдана Байденом и Обамой. В трейлере упоминается фраза "bloody coup". Имеется в виду "coup d'etat". А тут говорят.. гиднисть.
В год выборов еще и не то будет. Шарии-дубинские-бигусы, выполняющие политические заказы, есть везде.
-
Starikan
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 10 лют, 2020 22:12
M-A-X написав:Увидел в цитированном, что дескать на пенсионеров в Украине и ЕС одинаково выделяется по 12%. Типа нужно меньше.
Дуреньяк чогось не зрозуміє - то обовязково збреше. Я показував що наші 12% і 12% в ЄС - це різні відсотки в абсолютних цифрах для пенсіонерів(чи бюджетників) бо в нас і відчислення бізнесу в бюджет такі самі+/- як і в ЄС У нас мало створюють , а тому такий самий відсоток від створеного - дає маленьку абсолютну цифру Для того щоб більше створювати треба створити дві умови а - менше забирати в тих хто створює і тоді вони будуть розвиватись швидше(створювати більше) б - пунк а напряму звязаний з пунктом б - бо для того щоб менше забрати в тих хто створює - треба менше роздати....а от тут проблема. Поки ця проблема буде існувати ,до того часу порядку все одно не буде ПС Зверніть увагу Поки в нас були тарифи нижчі ніж навіть в росії - до того часу в нас навіть мінімалка була нижча Як тільки ми а - спочатку збільшили тарифи( до рівня російських) б - після того змогли догнати росію по мінімалці в - перший раз за 29 років незалежності -долар почав не зростати, а й навіть відкотився, що зробило нас автоматично багатшими в порівнянні з Заходом...але ж ми хочемо туди прийти не бідними прохачами , а повноцінними .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 10 лют, 2020 22:16
budivelnik написав:А як вам таке Я 22 роки , на себе витрачаю не більше 70%(на початку) до 30% зараз - від заробленого... і все що заробив - всунув у виробництво чи покращення умов для своїх нащадків. Ви багато знаєте найманих ,які б витрачали на себе менше 90% від того що заробляють? Тому В світі(так вже сталось генетично) є тільки 1-3% людей які а - можуть заробити більше ніж їм потрібно б - 70% від заробленого будуть вкладати в розвиток СВОГО виробництва, а це робочі місця податки і так далі... Тому Якби мене зупинили 22 років тому - Україна була б біднішою на них 70% від мною створеного яке я не пропустив на їжу чи шмотки з автомобілями... В Україні було б на пару десятків робочих місць менше і пару десятків додаткових отримувачів субсидій Повірте ,якби я за останні 10 років сплатив на 1 млн грн менше податків( від мною сплачених) в Україні було б ще десяток додаткових робочих місць.
Ну молодець, молодець!  Ми вже всі віддали належне Вашим позитивним якостям підприємця, батька. Шана Вам за це! Головне, щоб Ви робили все це з Любов'ю до ближнього. І до інших людей, можливо не таких успішних, ставилися, як Господь навчав. Інакше без Любові все те пусте, мертва справа. А з Любов'ю, то все живе і Богоугодне діло.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2244 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 10 лют, 2020 22:21
Козак-характерник написав:Головне, щоб Ви робили все це з Любов'ю до ближнього
Скільки б разів не повтороював слово халва - в роті солодше нестане. Якщо ви вважаєте що десятки років можна працюваті зі злості або на ентузіазмі - то ви примітив. До речі Постійні ссилки на світських сторінках на Біблію - робить вас недалеким і обмеженим ченцем десь 13-15 століття, який в 21-му виглядає злегонька туповато-придурковатим.... На пляж - ніхто не приходить в рясі... точно так само як в храм - в плавках Ви зараз на цих сторінках виглядаєте....гірше ченця на пляжі... ПС Так як я себе записую десь між першим і другим мільйоном найбагатших в Україні - то це говоритьт про те що як мінімум 1,5млн підприємців працюють(працювали і будуть працювати) ефективніше від мене .а значит їх поважати потрібно більше ніж мене.
Востаннє редагувалось budivelnik в Пон 10 лют, 2020 22:24, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 10 лют, 2020 22:22
budivelnik написав: M-A-X написав: Козак-характерник написав:П.С. На початку незалежності, стратегічною помилкою було роздавання громадянства направо і наліво. Тепер пожинаємо плоди.
А как нужно было поступить?
Скопіювати досвід Прибалтики Ввести хоча б екзамен на знання мови... Тобто для отримання громадянства-потрібна була активна а не пасивня позиція людини M-A-X написав:И почему ошибка?
Дивимось на результат 29 років основне питання - треба мова-віра-армія Чи не треба, бо москалі брати. А так Мова-віра - було б закрите 29 років тому - дивишся й армія вже б в таких затратах як сьогодні була б не потрібна
Кто его знает... Прибалтов рашка не тронула, они в НАТО-ЕС. А на нас вполне могла еще тогда надавить. И, между прочим, надавила сразу - заставила Крым сделать автономным. А от этого всё и пошло, сначала Тузла, а потом...
-
Starikan
-
2
-
-
-
Профіль
-
-