Укрпромбанк не возвращает депозит

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви тем розділу Розміщення вільних коштів та активів.
  #<1 ... 17801781178217831784 ... 2082>
Повідомлення Додано: Чет 05 лис, 2009 19:56

шо по активам пока неясно, может хотят избавиться от всех пассивов и продать, ликвидировав укрпром на бумаге для вдобства ко ?
чик

Подякував: 6630 раз.
Подякували: 1170 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Чет 05 лис, 2009 19:56

telefon написав:Блин, долбоибизьмЪ какой-то!
Сейчас позвонил в филиал, проверить, попал ли депо в списки на передачу. Позвонил не начальству, а девочке из депозитного.
А та и говорит, что в списки включили ВСЕ депы, независимо от наличия решений.
Судики, проверьте в Ваших отделениях!

Я ж еще вчера вывесила здесь инфу из своего отделения - В СПИСКАХ ВСЕ!!! Перевести, думаю.всех переведут, а что там??? :roll: ОпЫТ АКЦИЙ У НАС УЖЕ ЕСТЬ, :evil: и НАС СТАЛО ГОРАЗДО БОЛЬШЕ!!! :twisted:
ASSOL

Повідомлення Додано: Чет 05 лис, 2009 20:13

чик написав:шо по активам пока неясно, может хотят избавиться от всех пассивов и продать, ликвидировав укрпром на бумаге для вдобства ко ?

Да уж, меня тоже эта мысль посещала... :roll:
ASSOL

Повідомлення Додано: Чет 05 лис, 2009 20:17

Шановні клієнти!

Відповідно до спільної Постанови Кабінету міністрів України та Національного банку України від 07.10.2009р. №1133 зобов’язання Укрпромбанку перед фізичними особами готуються до передачі в банк з участю держави – РОДОВІД БАНК. У зв’язку з цим в Укрпромбанку призупинено всі виплати з депозитних, поточних та карткових рахунків, в тому числі нарахованих відсотків за депозитами.

В Укрпромбанку залишаються вклади (в тому числі поточні та карткові рахунки) наступних категорій:
сума залишку по вкладу менша за 100 грн. або еквівалент в іноземній валюті;
кошти внесено на рахунок з метою погашення кредиту;
вклад знаходиться в заставі в Укрпромбанку або третьої особи;
є судове рішення (за позовом вкладника) про стягнення з Укрпромбанку суми вкладу та за ним не припинено виконавче впровадження або не підписана мирова угода;
на вклад накладено арешт.
Інформацію про конкретне місце отримання Вашого вкладу буде додатково повідомлено найближчим часом шляхом розміщення відповідних оголошень у філіях та відділеннях Укрпробанку, де було оформлено Ваш вклад.

З 4 листопада спеціально для клієнтів Укрпромбанку запущено в роботу веб-сайт www.helpukrprombank.com, який створено з метою абсолютно прозорого виконання зобовязань перед вкладниками Укрпромбанку, переведеними до РОДОВІД БАНКу.
ksu

Повідомлення Додано: Чет 05 лис, 2009 20:21

ВСЕМ У КОГО ИСПОЛНИТЕЛЬНОЕ ПРОИЗВОДСТВО

Нас много,необходима объединенная позиция.Мне сегодня звонили из Укралпромотал.
Мы мешаем им.Нас нужно разъединить и уничтожить по одиночку.Вместе мы сила.
Нельзя верить ни одному слову подонков и воров.ВАС ПОИМЕЮТ ПРИ ПЕРВОЙ ВОЗМОЖНОСТИ.
Нужен юридический документ,который будет гарантировать возобновление производства в случае не выполнения обязательств правоприемника!!!
Без этого нельзя.Потому что в будующем открыть закрытое дело по возврату будет НЕЛЬЗЯ.
Все откроют,кроме тех кто отказался.
Юрий А.

Повідомлення Додано: Чет 05 лис, 2009 20:21

[quote="ksu"]Шановні клієнти!

Відповідно до спільної Постанови Кабінету міністрів України та Національного банку України від 07.10.2009р. №1133 зобов’язання Укрпромбанку перед фізичними особами готуються до передачі в банк з участю держави – РОДОВІД БАНК. У зв’язку з цим в Укрпромбанку призупинено всі виплати з депозитних, поточних та карткових рахунків, в тому числі нарахованих відсотків за депозитами.

В Укрпромбанку залишаються вклади (в тому числі поточні та карткові рахунки) наступних категорій:
сума залишку по вкладу менша за 100 грн. або еквівалент в іноземній валюті;
кошти внесено на рахунок з метою погашення кредиту;
вклад знаходиться в заставі в Укрпромбанку або третьої особи;
є судове рішення (за позовом вкладника) про стягнення з Укрпромбанку суми вкладу та за ним не припинено виконавче впровадження або не підписана мирова угода;
на вклад накладено арешт.
Інформацію про конкретне місце отримання Вашого вкладу буде додатково повідомлено найближчим часом шляхом розміщення відповідних оголошень у філіях та відділеннях Укрпробанку, де було оформлено Ваш вклад.

З 4 листопада спеціально для клієнтів Укрпромбанку запущено в роботу веб-сайт www.helpukrprombank.com, який створено з метою абсолютно прозорого виконання зобовязань перед вкладниками Укрпромбанку, переведеними до РОДОВІД БАНКу.[/quote\
А что мешает Родовиу подписать с нами мирову угоду?
Если НЕ подписывают, значит НЕ уверены, что деньги вернут.
Верно?
Elelja

Повідомлення Додано: Чет 05 лис, 2009 20:24

ASSOL
Ассоль, прочтите пост Елели от 16:11 сегодня.
Что бы меня заставило прилюдно непотребно ругаться?
Может быть, Вашу подругу специально дёргаться заставляют?
telefon

Подякував: 6 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 05 лис, 2009 20:30

telefon написав:ASSOL
Ассоль, прочтите пост Елели от 16:11 сегодня.
Что бы меня заставило прилюдно непотребно ругаться?
Может быть, Вашу подругу специально дёргаться заставляют?

:D
Ассоль узнавала по- моему у операторов. А я у " ферзя" :D
Звонят многим ПО НЕСКОЛЬКУ раз с вопросом: " Ну что Вы решили?"
Видно,что- то их очень тревожит. И время для нас уже не такое, как раньше было, а с 9 о 18(!)
Только приходите.
Загадка :wink:
Elelja

Повідомлення Додано: Чет 05 лис, 2009 21:22

Вопрос: отдадут ли сразу вклад, срок которого НЕ закончился?

Ответ:
Дякуємо Вам за звернення та за поставленні запитання!
Інформуємо Вас, що на виконання постанови Кабінету Міністрів України і Національного банку України від 07.10.09 № 1133 „Про взаємодію Кабінету Міністрів України і Національного банку України щодо відчуження Товариством з обмеженою відповідальністю „Український промисловий банк” зобов’язань за вкладами фізичних осіб та активів Публічному акціонерному товариству „РОДОВІД БАНК” в ТОВ „Укрпромбанк” зафіксовано загальний розмір зобов'язань перед фізичними особами та проводиться робота щодо передавання цих зобов'язань до Публічного акціонерного товариства „РОДОВІД БАНК”.
Після завершення процесу переведення активів та пасивів Укрпромбанку, та реалізації всіх технічних моментів, почнеться реєстрація клієнтів вкладників Укрпромбанку.
Для отримання вкладу потрібно буде пройти реєстрацію через сайт банку www.rodovidbank.com або через сайт www.helpukrprombank.com чи зателефонувати до Контактного центру .
Для реєстрації буде потрібно вказати деякі дані, наприклад, свій ідентифікаційний код, ПІБ, номер договору та обрати зручний час й найближче відділення Родовід банку.
Звертаємо Вашу увагу, що з 05.11.09р. для клієнтів «УкрпромБанку» розроблено інформаційний сайт www.helpukrprombank.com, відвідавши який, Ви маєте можливість отримати відповіді на найбільш поширені та актуальні питання.

Звертайтеся за уточненням інформації відносно порушеного Вами питання до Контактного центру АТ «Родовід Банк» за тел. 044 200-10-90 чи 0 800 50 8888 у другій половині листопада.

Будемо раді бачити Вас нашим клієнтом!
Вдалого Вам дня!
yuri1978

Подякував: 18 раз.
Подякували: 82 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 05 лис, 2009 21:22

Re: Контроверсійна думка.

[quote="Scanderbeg"][quote="Юрий А."][quote="Scanderbeg"]Як завжди висловлю дещо [b]абсурдну[/b] на перший погляд думку. Вона стосуватиметься тих, у кого є вже рішення суду і тому їх не переводять до Родоводу...[/quote]Уважаемый, у Вас отсутствует активная жизненная позиция. Вы привыкли ходить с опущенной головой. А как же человеческое достоинсво? Честь,совесть. Какой пример Вы подадите своим детям? Не будет ли Вам мучительно СТЫДНО за свою жизненную позицию-ПРИСМЫКАТЬСЯ!?[/quote]У вашій позиції є суттєве протиріччя, якого ви не помічаєте. Ви висловлюєте пафосні думки, але всі вони спрямовані виключно на досягнення глибоко приватної цілі. У цьому ви мало чим виріжняєтеся від наших політиків. Чи не тому вони досі при владі?

Взагалі ж пафос доречний там, де йдеться про громадські або загальнолюдські інтереси. І я давно уже писав, що людей можна привернути до себе лише пропонуючи їм щось таке, що вириває їх з пересічності та повсякчасності. Боротьбічна боротьба за повернення свого депозиту викличе лише глузування або сміх. І цим на моє переконання пояснюється мізерна кількість учасників акцій протесту.

Так от я виходжу з того, що в вирішенні своїх особистих проблем можлива непослідовність та непринциповість. Врешті решта, яка різниця, як вам повернуть депозит? Чи під фанфари в залі суду з гільотинуванням робітників Укрпрому, чи тихо і буденно в якомусь задрипаному відділенні Родоводу? Коли вам хочеться борні, то варіантів є безліч. Це і бійцівські клуби, і махачі з ультрасами Інтера, і борня за права негрів в Африці.

Не варто розпорошувати свої сили на такі дрібниці, як не повернутий депозит![/quote]

"Смутные сомнения меня терзают" что Вы из числа вкладчиков.
Но отвечу Вам так:
Мой дед освобождал Берлин в 1945.Он воевал за РОДИНУ и думал всегда о своей СЕМЬЕ поэтому Ваши слова."..пафос доречний там, де йдеться про громадські або загальнолюдські інтереси.." як мінімум не доречні.
Воровской банк сегодня ведет себя как ФАШИСТ.Это открытый бандитизм,грабеж среди белого дня,который крышуется государством..Масовый грабеж населения страны сравним с ГЕНОЦИДОМ Украинского населения.И я это могу подтвердить на личном примере.
В ноябре 2008 я подал заявление в суд.Выиграл дело в марте 2009,а в апреле 2009 года я стал инвалидом 2-й группы,т.к.неоднократно просил банк через Соболева-Терещенко выделить деньги на мое лечение (тяжелая операция в Институте им.Яновского,5 дней реанимации).Ни копейки я не получил.Кроме того,дочь перешла на 5-й курс Университета(платное обучение)и так же ноль.
Я не знаю сколько мне осталось жить,но я точно знаю,как учил дед,своих врагов я потяну за собой и сделаю это красиво.
А у Вас, Уважаемый [b]Scanderbeg[/b],рабская душа.Вы не способны на поступок.Не обижайтесь,но Вас не любят женщины.М.Горький (Сердце Данко)писал:...а кокой то человек,незаметно,наступил на еще пылающее сердце Данко.Кабы чего не вышло.Вот Ваша гражданская позиция.Вы все время дышите в спины тех,кто идет впереди,и первый критикуете,при неудаче,потом опять прячетесь за плечи лидеров.Я не сомневаюсь Вас увидеть в очереди за депозитом первым.
Я проехал всю Европу,и мои друзья там живут хорошо.И о кризисе знают из газет.И живут они хорошо,потому что не позволяют подонкам "от власти"глумиться над собой.
И чем ниже Вы Уважаемый [b]Scanderbeg[/b]наклоните свою голову.тем больше и сильнее Вас поимеют.
Вопрос:"А может Вам это нравится?"
Мы с Вами в разных колонах.
Юрий А.

#<1 ... 17801781178217831784 ... 2082>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ