Малося на увазі приїзд покупця в мій офіс... А то пан, який дуже переживає за мене, розглядає лише один варіант - це в авто... Ну і мова про банк, це теж коли бажаючий купити приходить в банк і ми з ним сідаємо в кабінеті завідуючого відділенням... Якого я знаю і який знає мене як ВІП-клієнта! Бутилку хорошого напою я йому презентую як і завжди! А якщо покупець, який пару років підряд виставляє постійно оголошення, що купить і не прийде або відмовиться, то так тому і бути... Порахуємо, що він два роки шукає кого кинути, але так і не підфартило йому! До речі, і відносно обміну валюти, такі ж підходи будуть не зайвими, хоча тут варіантів набагато більше!
Qwerty написав:Малося на увазі приїзд покупця в мій офіс... А то пан, який дуже переживає за мене, розглядає лише один варіант - це в авто... Ну і мова про банк, це теж коли бажаючий купити приходить в банк і ми з ним сідаємо в кабінеті завідуючого відділенням... Якого я знаю і який знає мене як ВІП-клієнта! Бутилку хорошого напою я йому презентую як і завжди!
т.е., зайти с деньгами в ваш офис? вариант на любителя. покупатель кило вашего металла не знает, что вы вип и вообще порядочный человек. покупатель с деньгами, если он не дуратино, процентов на 50 подозревает вас как мошенника, который хочет развести его на деньги и не отдать товар, воспользовавшись, например, СБ банка.
всё это очень на любителя. потому столько криминала вокруг такого обмена.
Довідкове значення курсу гривні до долара США на 12:00 04.03.2020................24,9243 Гривна укрепилась почти на 1.5 копейки. Весь вечерний рост был отыгран в начале сессии. Несмотря на двухдневный рост, рынок не очень поверил в его продолжение. Открылись всего на 2 копейки выше вчерашнего закрытия, а уже к 10-30 вернулись к этому уровню. Потом опустились еще на копейку. После 11 с началом активной фазы торгов началось устойчивое снижение. К 12 опустились на 10 копеек. Динамика соизмерима с динамикой понедельника, только направление поменялось. НБУ вчера продал 12 млн. Сумма скромная, однако стоит заметить, что это был самый поздний, если не ошибаюсь, выход с интервенцией. НБУ впервые серьезно приструнил Рыжика. Коррсчета немного выросли за счет сокращения объема суточных сертификатов. Остальные факторы играли по мелочи в противовес.
Продажа валюты на МБ в понедельник увеличилась с 426.1 до 445.9 млн. Однако, учитывая масштабную интервенцию НБУ, чистое предложение сократилось с 426.1 до примерно 345 млн. Это немного, но для растущего в понедельник рынка можно считать естественным.