Міністерство розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства оцінює рівень падіння валового внутрішнього продукту в січні 2020 року в 0,5%.
Про це йдеться в огляді Департаменту стратегічного планування та макроекономічного прогнозування Міністерства.
З початку 2020 року майже всі види економічної діяльності, що формують динаміку зведеного індексу виробництва товарів і послуг за основними видами економічної діяльності, крім будівництва і внутрішньої торгівлі, продемонстрували скорочення виробництва.
"Як результат, в січні 2020 року зменшення зведеного індексу виробництва становило 2,6% і відповідно скорочення ВВП оцінено на рівні 0,5%", – йдеться в огляді.
"Дія факторів, які впливали на розвиток економіки в 2019 році, на тлі вже сформованих в попередніх періодах структурних дисбалансів і проблем, що накопичилися, а також ризиків, пов'язаних з розповсюдженням коронавірусу в світі, і можливе зниження темпів розвитку світової економіки буде дещо стримувати зростання економіки в цілому, особливо в I кварталі року", – йдеться в огляді.
У 2020 році, як зазначили в міністерстві, продовжиться реформування у всіх сферах економіки, модернізація промислового комплексу і активне оновлення інфраструктурних об'єктів.
Зазначимо, що скорочення ВВП України зафіксовано вперше з 2016 року.
somilitark написав:Распил бюджета,олени на наличке,нерезиденты,как думаете,что такое 70 копеек,это на пол дня или на целый день? Доказано бабой 200,это иногда "работы" на полчаса.
Даремно плюєтесь жовчю. Їй пам'ятник потрібно поставити. Основна заслуга - зміцнення гривні до по23! Вперше за десятки років хтось думав про інтереси держави та народа, а не "знедолених" експортерів.
Pupsik написав:zzzzzz Можете поділитись роздумами про курсову динаміку на середньострокову перспективу?
Запитую, бо не знаю в який бік бігти ...в четвер долар різко дешевшав, а в п'ятницю ситуація геть помінялась
Ситуация на этой неделе просто напомнила 1917-й. Вернулись в 2013-й. Весь цивилизованный мир был послан,что будет с курсом? Очень просто,лёгкая версия это Аргентина,тяжёлая версия это Венесуэла.
Так что нечего говорить,банально замутили многоходовочку.
п.с. почему аукционы по ОВГЗ отменили? А зачем они нужны? Будет ручной НБУ,можно будет печатать скоко хошь,заодно курсом 56 или 112 поддержим промышленность,всё будет как новый премьер сказал((/// Тут все так усердно мантрили на "справедливый"курс 28,его не будет,будет ракета. Вспомнились слова ДС,я когда-то радовался взлёту курса с 8 до 13 и откату до 11.70,на что ДС заметил,чего радоваться,мы же не знаем конечной остановки,может это только начало и дно будет более глубокое чем даже думается? Так что спасайся кто может,беда пришла в дом,курсу капут,всё ясно как апельсин(с).
fin написав:Ну что? Новое правительство вынуждено будет ослаблять гривну и включать печатный станок. Все нормально! Идем на 26. Пока. К зиме возможно 27. Нормальный курс, который должен был быть давно.
Зміна Кабміна лише ширма, пацани домовилися, шоу маст го он
Они не собираются вообще ничего гасить.
Отправлено с моего JSN-L21 через Tapatalk
Недавно продажи ОФЗ показали околонулевой результат. А т.к. наши керманычи известно откуда черпают инфо - сделали выводы
slonic32 написав:Їй пам'ятник потрібно поставити. Основна заслуга - зміцнення гривні до по23! Вперше за десятки років хтось думав про інтереси держави та народа, а не "знедолених" експортерів.
Это троллинг или глупости с вашей стороны? Она взяла курс на 12,сделала 40,а потом держала примерно 28.
fin написав:Ну что? Новое правительство вынуждено будет ослаблять гривну и включать печатный станок. Все нормально! Идем на 26. Пока. К зиме возможно 27. Нормальный курс, который должен был быть давно.
Зміна Кабміна лише ширма, пацани домовилися, шоу маст го он
А що я пропустив? Куди трактори з поля ділися? Сіяти-садити вже не будемо? Від 23 уже різко на 56? Друзі па 30 і 40, ви уже не страшні і не модні. Від сьогодні тренд - все що після 56))))))))
flyman написав:Щось ти дуже швидко перевзувся в повітрі.
Я на грндепо,они сейчас неразрывные. Я не переобулся,я влетел и всё понимаю. Я в шоке,как так можно было,за неделю взорвали бомбу и дерзко всех послали,опять всех сделали ,опять маячит крах,ссориться с Западом при таком уровне экономики и долгов,это очень опасно,знаете как не хочется опять проходить 14-15-е года???