Realist написав:Я за стабільність і за другий варіант і ставку не менше 12,5% Прогноз +1,5%
Жили, до минулого року, і без нерезів. Ставку навряд чи змінять - занадто довго її знижували, і поки немає відтоку депозитів з БС, то й підстав немає. ЗВР однозначно схуднуть на кілька мільярдів, але таки отримають кредит від МВФ і все стабілізуюєься, бо експорт вже не впаде так сильно, як в 2015. Курс повернеться на адекватні 26-29.
От от. поки нерезів не було - то не було і проблеми їх виходу із нашої країни. Тепер вони є, значить є і проблема втримати їх тут. А ваші слова про
lapay написав:але таки отримають кредит від МВФ і все стабілізуюєься, бо експорт вже не впаде так сильно, як в 2015. Курс повернеться на адекватні 26-29.
то комусь би у вуха. Але не факт, що вас і нас почують.
proftpd66 написав:Киев, григоренко 28 и рядом везде прием евро по 29.2 и продажа по 29.9
Зря мы продали евро по 28.7-28.8
но я большую часть не продал Я так и знал что Вы блефуете
Охрименко запiздився, что доллар не будет больше 26
Я всегда Охри слушаю.Хороший,добрый дядя,все правильно рассказывает,гг,только вот когда его на Ютубе и в статьях становится очень много,то это сигнал.Обычно он за гривну очень хорошо рассказывает,какая она классная.В общем,в эти времена у меня гривен только на еду и текущие траты.И таки случается пушной зверь.Карма.