если мне память не изменяет, то если больше 10к, то через 3 дня деньги упадут, после подачи заявки на досрочный разрыв
|
|
![]() значит сегодня вынесут весь евро. ![]() чудес в этой стране не бывает. в лучшем случае будет как всегда - 100 евро или баксов в руки или грн. немерянно, но по курсу ниже плинтуса ![]() Востаннє редагувалось Игорь Алексеевич в Вів 17 бер, 2020 11:50, всього редагувалось 1 раз.
![]() а шо згадувать, тут пол форума было в гривне. також сдал 6т. в среднем па 24.2, обратно вовремя не откупился, теперь вже не хочу - нехай валяются на депо. на жизнь сдаю по новым ценам, сча куда интереснее где остановка и разворот, бо основная сумма остаётся в баксах - надо как минимум отбить убыток, а лучше наварить... Востаннє редагувалось чик в Вів 17 бер, 2020 11:50, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Вітаю, я не писав такого. І на цьому б можна було закінчити діалог. Але Ви не перший, хто останніми днями перекручує чи довигадує свого, коментуючи мої дописи. Кожному по одному разу я відповідаю. Я писав, що вантажне сполучення НЕ закривають і для імпорту, а особливо експорту, проблем би не мало бути, інакше економіці і бюджету хана. По великому рахунку, великий експорт (та й імпорт) організовує логістику морським, ЗД та трубопровідним транспортом. У них проблем жодних. Що стосується авто транспорту - виникають проблеми на кордоні через накладки з поверненням "туристів" і те, що на наших митницях дуже багато нових працівників і вони вчаться працювати (нехай буде так). В кожному окремому випадку, крім озвучених є і субєктивні нюанси (Ваш постачальник може просто закритися через вірус чи через зрив поставок комплектуючих-сировини йому і тд). Це може означати, що вашим працівникам постачання-логістики треба піднапрягтися і пошукати альтернативи, ну чи що конкретно у вас проблеми. Ніхто ж і не забороняв, під шумок, притиснути не критичний імпорт... Зараз маємо новий чинник - обмеження пасажирського транспортного сполучення. Для серйозних ВИРОБНИЦТВ хоча б на кілька сот працівників такі обмеження є проблематичними, оскільки багато хто живе в ближніх містечках і селах. Може виникнути проблема з доїздом і неукомплектованістю змін. Це додаткові проблеми-витрати. А може завтра-післязавтра комусь захочеться ввести повний карантин і закрити ВСЕ. Тоді треба буде платити зп, думати чим обслуговувати кредити (хоча один клоун з посиланням на іншого клоуна-експерта-аналітика писав тут, що бізнес кредитів не має), чим оплачувати сировину, наприклад, яка замовлена кілька місяців-тижнів тому і пливе-їде... Багато цього не перенесуть... Хто зна, про які рішення ми ще почуємо і які наслідки ми отримаємо, якщо навіть про готівкову валюту в БС не було кому подумати, і це може стати основним чинником цифр 30-30+ І хтось же ж купить по такому курсу... Я, для себе, бачу найкращий вихід взагалі перестати писати, щоб не давати приводів для фантазерів і не виправдовуватися потім за те, чого не робив. Письменників тут вистачає і всі цінніші один за одного. Почитати людям завжди буде що. Тим більше, проблем на фірмі - як ніколи. Навіть дурного аніосрабу і неохлору для підприємства неможливо знайти, я вже мовчу про якісь маски-тести-побутові антисептики-безконтактні термометри (президент пару днів тому по телевізору казав, що все буде в достатніх кількостях А НАСПРАВДІ НЕМАЄ НІЧОГО)... ![]() интересно, а резать лимиты по кредиткам когда банки начнут??
сейчас увидят, что все оплаты только по кредиткам идти начнёт. а чем отдавать будет население??? да и закон приняли сегодня про финансовые каникулы. 100 пудов банки начнут рубить лимиты, т.к. увидят что будет не возврат да и курс уходит вверх. ![]()
![]() Я в 2015 помню человека-оленя, которая купила 10 шт. евро по 50. А тут с кратно выросшими зарплатами не найдется желающих по 30 затарится? Бред. Бумаги валом у населения всегда.
P.s. миняйло 28.4 на себя. P.ps насчет евро - олень постучав рогами о кассу, и услышав что доллара нет, купит евро, так что и с ним тоже скоро проблемы начнутся. ![]() Re: Валютный рынок в контексте ДСПредставитель Альфы только что объяснила, что выдача наличных долларов ограничена из-за закрытия авиа-перевозок.
Все, что в кассы попадает, как я понимаю, выдают. Наверное, так и у всех банков будет Хотя мне всегда казалось, что у нас в стране уже давно больше наличного доллара, чем у него дома ![]()
|
|