orest написав:Ось приблизно так і закінчуються панічні рухи на валютних ринках. Я не дивуюся тим нікам, які тут пишуть з єдиною метою – розганяти паніку (вчора і сьогодні їх перераховував, але повідомлення кудись зникли). Та зараз в мене питання до поважних, знаючих, досвідчених форумчан, для чого було на самому піку щось здавати-зразу відкупляти і так по кілька разів, адже самі писали, що курс загнаний, відкат буде… Щодо коштів, які звільняються з депосертифікатів, а чому вони не можуть піти у вівторок на ОВДП? З якогось дива мінфін оголосив розміщення широкого асортименту гривневих боргових паперів на 24 березня а перед тим НБУ провів плідні перемовини з 50-ма найбільшими банками країни?
Повторю істинну, яку не раз тут всі озвучували: ріст не може бути постійним, передишки і корекції мусять бути. Треба уважно аналізувати всі чинники, які впливають на курс, не зациклюватися на чомусь одному і чітко розрізняти панічні рухи, адже ріст ще буде і з панікою також… НБУ таки працює не зле. Сьогодні продав по 27,99 а потім викупив по 27,35
на рахунок закінчення, я впевненості не маю, у нас ще може бути декілька тижнів турбулентності, ... але в середньосрок вузьколобим ракетчикам скоріше всього прийдеся скуштувати тунця.
yarick26 написав:А чего все «трейдеры» молчат? Где отчёты почем продали/откупили? А то одна теория, где практические примеры ?
вам ніхто нічого не винен, ні теорію, ні ділитися своїми позиціями, вотЪ але все-таки, я сьогодні в онлайн продавав ПА27,72 ... і ще кеди попереду, але який сенс кожен раз рапортувати? коли діляться думками люди, які мають аналітичні задатки, ок, а хом'яки нехай слухають таких же, але полосатіших питайте краще, хто панічно тарився вище 27
Конечно не должны, ни в коем случае. Исключительно праздное любопытство, благо теперь времени хватает(( Спасибо за достойный ответ, давайте будем наблюдать. Моя покупка 28.30 против продажи 27.72 Единственный момент: какова цель? Планируемый уровень покупки? И почему по 28+ не решились на продажу?
yarick26 написав:А чего все «трейдеры» молчат? Где отчёты почем продали/откупили? А то одна теория, где практические примеры ?
вам ніхто нічого не винен, ні теорію, ні ділитися своїми позиціями, вотЪ але все-таки, я сьогодні в онлайн продавав ПА27,72 ... і ще кеди попереду, але який сенс кожен раз рапортувати? коли діляться думками люди, які мають аналітичні задатки, ок, а хом'яки нехай слухають таких же, але полосатіших питайте краще, хто панічно тарився вище 27
Конечно не должны, ни в коем случае. Исключительно праздное любопытство, благо теперь времени хватает(( Спасибо за достойный ответ, давайте будем наблюдать. Моя покупка 28.30 против продажи 27.72 Единственный момент: какова цель? Планируемый уровень покупки? И почему по 28+ не решились на продажу?
Ярик , не психуй . Операция с деньгами совершена. Все действия прошли.
Откат должен быть , перед движением вверх. Вы же не думаете , что за две недели движа все выяснилось. Будет следующая неделя , будет пища для размышлений . Вы увидите свои 28.30.
И вот там ,у вас ,будет выбор ,добрать или сдать ? Я желаю вам хорошего выбора.!
Я не психую)) купил и забыл Пошёл небольшой откат, купил за пришедшую гривну. Мин продажа сегодня была по 27,90. То есть максимум бы выиграл 4000 на 10ке.
для 28+ не було часу на кеди, або треба завести альтернативного кореспондента, ... а на рахунок відкату, на моменті розглядую рівень 26
Я не психую)) купил и забыл Пошёл небольшой откат, купил за пришедшую гривну. Мин продажа сегодня была по 27,90. То есть максимум бы выиграл 4000 на 10ке.
Я Вас поблагодарил за то , что вы не стали спрашивать , что делать ? А за то , что Вы провели действия ! Молодец. Поверьте , я тоже покупал по 28 , только это было давно....
я слил 5к евро по 30.00 купил по 1.067 по 26.60 - РАНЕЕ
купил с них 2.5к долларов по 28.05
сегодня продал ~4к по 28.00. Хотел больше 10к$, но не рискнул. Что не заходить в портфель используемых туалетных бумаг
мог бы купить по 27.75 обратно, но не стал.
Цель: не спекулировать, а инвестировать. Посмотрим что получится.
ДОБАВИЛ: Есть карточка УкрГаз про запас, 15%(12%). До восстребования.
У меня с евро не очень Тоже продал по 30 в прошлую пятницу для расчета, но по ходу откупа с ним не вышло бы все равно. Даже при том, что на форексе подешевело. Поэтому купил $ и все. Если действительно пойдёт к паритету, рискну, докуплю..