|
Валютний ринок в контексті ДС |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Нед 22 бер, 2020 13:54
kmm3 написав:Щось мені видається, що це все спланована операція по знищенню світового домінування США, проводиться Китаєм і Росією. Китай взявся за розповсюдження вірусу, Росія б'є велику частину економіки США низькими цінами на нафту. Зараз, в умовах надзвичайно низького споживання нафти у світі, особливо ніхто не скористається рекордно низькими цінами на неї. Країни закриваються, домінуючу роль почнуть відігравати місцеві валюти, оскільки міжнародна торгівля обвалюється, скоро може постати проблема простого виживання. Реакція Трампа була передбачувана - друк доларів. Тепер повинно відбутися різке скорочення імпорту товарів у США із Китаю і гіперінфляція долара неминуча. Тоді й долар втратить статус світової валюти. Сподіваюся, що помиляюсь, оскільки ще не встиг вийти з долара. Альтернатива долару зараз? Єна і франк, думаю
А фунт?
-
Kravec_5
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 37 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 бер, 2020 13:57
prodigy Привет , Старина ! Всем Здоровья и Крепких нервов.
Хотел еще один плюс за видео поставить, не удалось . Как же мы недооцениваем умственные способности некоторых людей .... И переоцениваем других .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4142 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Нед 22 бер, 2020 13:57
kmm3 написав:Щось мені видається, що це все спланована операція по знищенню світового домінування США, проводиться Китаєм і Росією. Китай взявся за розповсюдження вірусу, Росія б'є велику частину економіки США низькими цінами на нафту. Зараз, в умовах надзвичайно низького споживання нафти у світі, особливо ніхто не скористається рекордно низькими цінами на неї. Країни закриваються, домінуючу роль почнуть відігравати місцеві валюти, оскільки міжнародна торгівля обвалюється, скоро може постати проблема простого виживання. Реакція Трампа була передбачувана - друк доларів. Тепер повинно відбутися різке скорочення імпорту товарів у США із Китаю і гіперінфляція долара неминуча. Тоді й долар втратить статус світової валюти. Сподіваюся, що помиляюсь, оскільки ще не встиг вийти з долара. Альтернатива долару зараз? Єна і франк, думаю
А мне кажется вы пересмотрели кгбешной пропаганды с рашатудей. раша продавала 300 ярдов кубов газа по 500 долларов за 1000 кубов,но провела спецоперацию и теперь продаёт 100,но по 80 долларов.Профит на лицо! раша добывала 10+ мио барелей в день и продавала по 110 долларов за бочку,но провела спецоперацию и потеряет объёмы и будет продавать по 19 долларов за бочку.Вот это прорыв,так держать. Но это не промахи и агония,это просто царь опять всех перехитрил. ВВП падает,рейсмарка в 3 раза обвалилась,но главное доллар это овно,им скоро будут обклеивать туалеты. Красотища,вы сделали мой день!!!
-
somilitark
-
-
- Подякував: 706 раз.
- Подякували: 3859 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
5
Додано: Нед 22 бер, 2020 14:01
Kravec_5 написав:А фунт?
Это вообще сказка,тут есть на форуме ник ЛОБ,так он в 2008-м на всю котлету взял этой радости по курсу 2 доллара за 1 фунт. Озолотился "лучше" чем на квартирах,которые он брал в валютную ипотеку в 2007-м 
-
somilitark
-
-
- Подякував: 706 раз.
- Подякували: 3859 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
5
Додано: Нед 22 бер, 2020 14:04
Якщо є можливість купити юань, то я б частину заощаджень конвертував безсумнівно. Фунт міг би бути гарантованим варіантом, якби ті дурки не вийшли з ЄС, а так хтозна. Повторюю, жодним чином не рекомендую свої роздуми сприймати як джерело істини, оскільки вони деяким чином навіяні мріями про крах світового домінування США, тобто, цілком можливо, я бачу те, що хочу бачити 
-
kmm3
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 207 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 бер, 2020 14:08
kmm3 написав:Якщо є можливість купити юань, то я б частину заощаджень конвертував безсумнівно. Фунт міг би бути гарантованим варіантом, якби ті дурки не вийшли з ЄС, а так хтозна. Повторюю, жодним чином не рекомендую свої роздуми сприймати як джерело істини, оскільки вони деяким чином навіяні мріями про крах світового домінування США, тобто, цілком можливо, я бачу те, що хочу бачити 
somilitark написав:А мне кажется вы пересмотрели кгбешной пропаганды с рашатудей.
цікаво буде подивитися на нового тигра, коли ФРС підніме ставку з 0
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 22 бер, 2020 14:18
Сибарит написав: orest написав:А цей бюджет зараз іде на підтримку німецької економіки, ну максимум ЄЦБ (fактично підрозділ Німецької економіки) викупить акції проблемних підприємств Італії, Fранції, Іспанії, Португалії "підтримуючи" їх.
Думаю, что и тут Китай поможет первым.
в СССР был термин "американская помощь" (план Маршала), все идет по спирали. кризис , вызванный коронавирусом-уникальный шанс для Китая осуществить "мягкую колонизацию" стран Европы (пусть даже частичную) кстати, колонизация Африки происходила приблизительно с 2000х и уже практически закончена
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3312 раз.
- Подякували: 3335 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Нед 22 бер, 2020 14:19
somilitark написав: kmm3 написав:Щось мені видається, що це все спланована операція по знищенню світового домінування США, проводиться Китаєм і Росією. Китай взявся за розповсюдження вірусу, Росія б'є велику частину економіки США низькими цінами на нафту. Зараз, в умовах надзвичайно низького споживання нафти у світі, особливо ніхто не скористається рекордно низькими цінами на неї. Країни закриваються, домінуючу роль почнуть відігравати місцеві валюти, оскільки міжнародна торгівля обвалюється, скоро може постати проблема простого виживання. Реакція Трампа була передбачувана - друк доларів. Тепер повинно відбутися різке скорочення імпорту товарів у США із Китаю і гіперінфляція долара неминуча. Тоді й долар втратить статус світової валюти. Сподіваюся, що помиляюсь, оскільки ще не встиг вийти з долара. Альтернатива долару зараз? Єна і франк, думаю
А мне кажется вы пересмотрели кгбешной пропаганды с рашатудей. раша продавала 300 ярдов кубов газа по 500 долларов за 1000 кубов,но провела спецоперацию и теперь продаёт 100,но по 80 долларов.Профит на лицо! раша добывала 10+ мио барелей в день и продавала по 110 долларов за бочку,но провела спецоперацию и потеряет объёмы и будет продавать по 19 долларов за бочку.Вот это прорыв,так держать. Но это не промахи и агония,это просто царь опять всех перехитрил. ВВП падает,рейсмарка в 3 раза обвалилась,но главное доллар это овно,им скоро будут обклеивать туалеты. Красотища,вы сделали мой день!!!
Все можливо. Але Росія не живе одним днем. Як би нам не було прикро, але це одна з держав, яка визначає світову політику. Іноді можна допустити втрати на деякий час, щоб виграти в довгостроковій перспективі. Приклад з власного досвіду: Якось на Закарпатті була небрендова заправка, яка вперто не хотіла підтримувати узгоджений великими мережами рівень цін. Товар вони тягнули звідкись з-за кордону, тому обмежити поставки їм не могли. Так великі мережі в околиці цієї заправки кілька місяців продавали пальне нижче собівартості, поки вона не закрилась
-
kmm3
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 207 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 бер, 2020 14:24
kmm3 написав: somilitark написав: kmm3 написав:Щось мені видається, що це все спланована операція по знищенню світового домінування США, проводиться Китаєм і Росією. Китай взявся за розповсюдження вірусу, Росія б'є велику частину економіки США низькими цінами на нафту. Зараз, в умовах надзвичайно низького споживання нафти у світі, особливо ніхто не скористається рекордно низькими цінами на неї. Країни закриваються, домінуючу роль почнуть відігравати місцеві валюти, оскільки міжнародна торгівля обвалюється, скоро може постати проблема простого виживання. Реакція Трампа була передбачувана - друк доларів. Тепер повинно відбутися різке скорочення імпорту товарів у США із Китаю і гіперінфляція долара неминуча. Тоді й долар втратить статус світової валюти. Сподіваюся, що помиляюсь, оскільки ще не встиг вийти з долара. Альтернатива долару зараз? Єна і франк, думаю
Все можливо. Але Росія не живе одним днем. Як би нам не було прикро, але це одна з держав, яка визначає світову політику. Іноді можна допустити втрати на деякий час, щоб виграти в довгостроковій перспективі. Приклад з власного досвіду: Якось на Закарпатті була небрендова заправка, яка вперто не хотіла підтримувати узгоджений великими мережами рівень цін. Товар вони тягнули звідкись з-за кордону, тому обмежити поставки їм не могли. Так великі мережі в околиці цієї заправки кілька місяців продавали пальне нижче собівартості, поки вона не закрилась
Це про те що буде з РФ - державою бензоколонкою. Досвід розпаду СРСР Кремль нічого не навчив.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 22 бер, 2020 14:32
Expert100500 написав:Єрмак напередодні карантину купив Mercedes за 3 мільйониГлава офісу президента Андрій Єрмак 11 березня придбав автомобіль Mercedes-Benz за 2 млн 972 тис. 776 грн. Згідно з його декларацією, з серпня 2015 року він користується автомобілем Toyota Camry, який не перебуває у його власності. По вартості це десяток апаратів для штучної вентиляції легень
Слуга ур**.
-
goldfinger
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 343 раз.
-
-
Профіль
-
-