Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
akurt писал(а):Маєте рацію. "Кто не успел - тот опоздал!"
Приятелі виставили будинок на Дніпрі ніжче Дніпра - собівартість (не хотєлки) 200 000 доларів. Максимальна пропозиція сьогодні: 50 000 доларів.
Приятелі виставили ділянку 15 соток в сосновому лісі на Дніпрі вище Дніпра - пропозиція 2008 року 70 000 доларів. Максимальна пропозиція на сьогодні: 7 000 доларів.
Але те, що я написав вище - 300 000 - 500 000 доларів - я не просто так написав. Спеціально/жартуючи під виглядом покупця заїжджав в 2 комплекса вілл досить далеко від моря - в бік гір - але територія міста Анталія - ціни 3 000 000 - 3 500 000 лір, то приблизно 500 000 доларів - так всі були продані, одна пропонувалася в оренду. Там 2,5 поверха. Площа приблизно 300 квадратів. Власний невеличкий басейн. Власний ліфт. Цікаво, що в одному з комплексів забудовник встановлює сонячні електричні батареї на даху і запевняє, що буде вся електрика безкоштовно.
зауваження було що б вна Україні вони би стільки коштували, колись, а в Анталії, думаю, цілком реально.
п.с. от пан акурт, пише, що бува перечитує по 4 рази. так і цього разу, прочитав раз, і не зовсім зрозумів, що було стверджено мною, а що заперечено.
п.п.с ніхто не знає майбутнього, і цілком природньо, що люди могли помилитися, ставлячи на європерспективи при Ющенку, із населенням, яке тільки вилізло із-під совка, і одним оком дивиться на Росію, а іншим трохи коситься на Європу.
flyman писал(а):п.с. от пан акурт, пише, що бува перечитує по 4 рази. так і цього разу, прочитав раз, і не зовсім зрозумів, що було стверджено мною, а що заперечено.
Цікаво, що Ви весь час помиляєтеся.
Я НЕ перечитував ЧОТИРИ рази - прочитайте вище мій текст.
Крім того, чим більше ви приймаєте спроб показати, що Ви там в чомусь та якийсь там фахівець, тим більше видно, що справи у Вас дуже дуже дуже дуже (цього разу дійсно 4 разИ) кепські. Не варто видавати такі секрети. Це порада. Вибачайте, самі напросилися - впавши в третій раз з п"єдесталу.
А я Вам дав комплімент: коли людина раптово говорить слово "диверсифікація", це заслуговує до того, щоби зупинитися та прислухатися. Я так і зробив.
Не писав раніше, роздумуючи, щоби воно таке значило, тепер "пазл" склався: диверсифікацією і не пахне навіть віддалено. Справа ось в чому (Вікіпедія): Диверсифіка́ція (новолат. diversificatio — зміна, різноманітність; від лат. diversus — різний і facere — робити) — володіння найрізноманітнішими фінансовими активами, кожен з яких має різний рівень ризику, з метою зниження загального ступеня ризику портфеля в цілому. Фінансових активів і не було, і немає.
P.S. Реально сподобалося:
flyman писал(а):план мати 3 кавалірки вздовж 3х основних гілок метро, щоб при зміні офіса переїзжати туди, де зручніше
Супер! До вересня 2015 року бігати по фірмочках Києва із портфельчиком на відстань не більше 15-и хвилин пішки від метро, щоби у 2020 під час пандемії бігати по Києву із офісними стільцями... Круто. Реально круто.
Транспорт працює, ресторани відкриті: як Стамбул переживає карантин. Відео
У Стамбулі (Туреччина) під час оголошеного через пандемію коронавірусу COVID-19 карантину громадський транспорт продовжує працювати в штатному режимі.
Обмеження в русі по місту запровадили лише для громадян старше 65 років і тих, хто має хронічні захворювання. Про це в ефірі ObozTV розповів український громадянин, який навчається в стамбульському університеті Мармара, Ескендер Меметов.
За його словами, якщо громадяни цієї категорії вийдуть на вулицю без крайньої необхідності, їм загрожує штраф у розмірі 3600 турецьких лір (близько 15 тисяч гривень). Дотримання заборони контролюється поліцією.
У перші 2-3 дні після оголошення карантину в супермаркетах Стамбула був присутній ажіотажний попит на продукти харчування, "люди закупилися, але порожніх полиць не було. Зараз все в нормі", – розповів Ескендер Меметов.
У місті працюють ресторани, але тільки "на винос" – сидіти в приміщеннях заборонено. Функціонує доставка продуктів, готових страв та будь-яких товарів.
Всі державні установи, які мають можливість працювати віддалено, перейшли в онлайн. Більша частина приватних закладів також послідувала їх прикладу.
У місті організовано дистанційне навчання – як в вузах, так і в школах. Для школярів уроки транслюють через державні телеканали, університети проводять трансляції на своїх сайтах, повідомив студент.
У той же час в країні відчувається нестача "медиків певної кваліфікації". Щоб вирішити цю проблеми, влада "викликає із запасу" медпрацівників, які вийшли на пенсію.
akurt писал(а):Ні, в Анталії і не тільки НЕ можна виходити на пляж. Суцільна заборона - карантин - вихід до моря (тут пляж довжиною з 15 км) перекрито. Тут треба врахувати, що тут набережна з газонами і зазвичай на пляж та на газони вибираються родинами - відпочивають та п"ють чай. Інколи готують шашлик. Все це заборонено - Набережна в Анталії огорожена - чергує поліція на мотоциклах. За вихід на пляж або за проведення пікніків - я писав вище - штраф 3 150 лір або приблизно 500 доларів. Я планував виїхати в гори сьогодні, але підкорився карантину та не поїхав. Дивлюсь серіали.
Дуже раджу не жартувати з тією бідою і зробити 3 речі:
а) почитати заяву мера Дніпра Бориса Філатова.
б) почитати вище повідомлення від clientage
в) робити як я - виконувати умови карантину та як я - дивитися серіали - проектор транслює зображення на всю стіну спальні. Так ось, хто жартує: серіал від Netflix "The rain". Данія. З перекладом (я дивлюсь в оригіналі - мова англійська, субтитри англійською) можна подивитися тут:
х х х По непроверенным сообщениям въезд в Анталию на авто разрешен ТОЛЬКО авто с номерами Анталии (серия номерных знаков 07).
Відсьогодні в Туреччині - суцільна заборона виходу на вулицю осіб у віці менше 20 років. По всій території. Без варіантів. З будь-яких причин. Президент так і заявивив: вихід на вулицю будь-кого з будь-яких причин з датою народження від 1 січня 2000 року - заборонено. Відсьогодні закрито буль-який в"їзд-виїзд в 31 велике місто Туреччини, в тому числі в Анталію. Навіть на власному авто із власною жінкою.
Гадаю панам інтересно буде розглянути таке: припустимо, в Україні введуть таку заборону і штрафи. Як пани бачуть реалізацію цього? Чи дійсно українці будуть платити штрафи і механізм вимоги штрафів якимось чином існує? Для довідки: в Туреччині всі проблеми/непроблеми кожного громадянина заносяться у вседержавну базу даних, громадянин і держава має доступ до кейсу кожної людини. Людина може в поштовому відділення за пред"явленням паспорта отримати спеціальний пароль входу у в систему (зроблено саме для того, щоби співробітник ОСОБИСТО побачив саме цю людину і тільки цій людині дав пароль первинного входу. Далі людина може увійти ще після додаткової авторизації. Там є все: навіть коли в якій лікарні ви здавали загальний аналіз крові і які результати того аналізу. Якщо туди попаде відомість/інформація про будь які борги або штрафи - людина буде блокуватися по всіх інстанціях і на будь-яких рівнях.
Так ось, панове - я сподіваюсь - пітримуєте карантин та маєте час - яка ваша думка з цього приводу.
akurt писал(а):Відсьогодні в Туреччині - суцільна заборона виходу на вулицю осіб у віці менше 20 років. По всій території. Без варіантів. З будь-яких причин. Президент так і заявивив: вихід на вулицю будь-кого з будь-яких причин з датою народження від 1 січня 2000 року - заборонено. Відсьогодні закрито буль-який в"їзд-виїзд в 31 велике місто Туреччини, в тому числі в Анталію. Навіть на власному авто із власною жінкою.
Гадаю панам інтересно буде розглянути таке: припустимо, в Україні введуть таку заборону і штрафи. Як пани бачуть реалізацію цього? Чи дійсно українці будуть платити штрафи і механізм вимоги штрафів якимось чином існує? Для довідки: в Туреччині всі проблеми/непроблеми кожного громадянина заносяться у вседержавну базу даних, громадянин і держава має доступ до кейсу кожної людини. Людина може в поштовому відділення за пред"явленням паспорта отримати спеціальний пароль входу у в систему (зроблено саме для того, щоби співробітник ОСОБИСТО побачив саме цю людину і тільки цій людині дав пароль первинного входу. Далі людина може увійти ще після додаткової авторизації. Там є все: навіть коли в якій лікарні ви здавали загальний аналіз крові і які результати того аналізу. Якщо туди попаде відомість/інформація про будь які борги або штрафи - людина буде блокуватися по всіх інстанціях і на будь-яких рівнях.
Так ось, панове - я сподіваюсь - пітримуєте карантин та маєте час - яка ваша думка з цього приводу.
Я так думаю, що приклади Північної Кореї та СРСР так всім сподобалися, що очільники майже всіх держав відчули себе Бонапартами і кинилуся будувати поліціяньські держави з тотальним контролем.
Із Сан Францисько: "У нас все из дома работают. Все офисы закрыты. Все общение удалено."
Із (назву міста в Україні видалено). "Зранку був ріелтор із покупцями на ділянку землі в 15 соток. Чоловік просить 50 000 доларів. Я хочу 30 000 доларів. Покупці кумедні: подружжя років 30-ти. Мацали руками дерева та питали чи можна буде пересадити виноград. Спитали який тут водогін. Сказала, що навіщо вам водогін - зробите скважину глибиною в 14 метрів і буде вода безкоштовно. Пішли в гарному настрої"
Порадив віддати за 40 та перехреститися. Ріелтор просить 5%. Карантин карантином, а 5% на дорозі не валяються. Побігли радитися із чоловіком. Цікаво, чим закінчиться...
freeze писал(а):Итак смотрим опять статистику за прошлый день, 3 апреля.
Опять радостного мало. Основной мой вывод - большинство стран явно недооценили ситуацию. Мировой карантин пока не может остановить победную поступь вируса. Вообще уже становится очевидно, что вся эта история с эпидемией и карантинами будет явно дольше, чем ранее планировалось.
Опять "рекорды": 101565 заболевших за день 5974 умерших за день То есть цифры сейчас за один день в мире гораздо выше, чем в Китае за три месяца.
США уже стали своеобразным резервуаром вируса, каждый третий заражающийся человек в мире это вчера был американец, каждый пятый умерший - это был американец.
Япония практически задавила коронавирус, но он там опять возвращается, + 318 заболевших за день.
10 марта в Турции был зафиксирован первый заболевший, сейчас спустя 25 дней больше 21000 заболевших. Вчера за день в Турции заболело больше человек, чем в Украине + во всех странах по периметру Украины, включая РФ, вместе взятых. Так что в Украине пока не самый плохой сценарий идёт. В соседних Румынии и Молдове всё еще хуже.
Из положительного. Похоже Испания, долго топтавшаяся на пике, начинает медленно спускаться с горы. Еще три дня назад прирост был + 8195 заболевших, вчера + 7134. В Иране количество заболевших за сутки уже пятый день подряд также сокращается, правда очень медленно. Швейцария по-прежнему третья страна в мире, где количество выздоравливающих, пусть немного, но превышает количество вновь заразившихся.
flyman писал(а):Що там пишуть в ЗМІ, на скільки впаде ВВП Туреччини цьоо і наступного року, які прогнози на курс ліри до доллара?
Цікаво, що самеВас хвилюють ці питання: про ВВП Туреччини та про курс долара.
Але трохи відповім: курс ліри до долара трохи падає та для українців, які ДУМАЛИ головою (це така коробочка, де зберігається мозок), то - суцільне благо. На вчора курс зафіксувався на рівні 6,73 ліри до долара. А ще місяць тому було 6,08. Держава тримає ціни на будь-які товари. Тому що країна повністю забезпечує себе БУДЬ-ЯКИМИ товарами та продуктами. Я ніколи не зустрічав у продажі товарів, які б були вироблені, наприклад, в Китаї. З імпортного можна зустріти: ананаси (здається Північна Америка), кокоси, презервативи (Велика Британія), вина Чілі, США, Франції та Німеччини. Ніяких інших імпортованих товарів я не бачив. Тому на сьогодні - як вас так хвилює моє (на жаль, не власне) буття - я роблю те, чого не робив раніше: в лікувально-санітарних цілях купую тільки віскі, джин, ром та шампанське (Туреччина, Франція та Італія). Цікаво, що не тілки на будь-який товар, але й і на алкоголь, ціни не змінилися ні на копійку (коруш). На сьогодін помітив таку різницю: в супермарукетах всі овочі тепер запаковані - наприклад, картопля або капуста, ось на такі продукти ціна виросла приблизно на 1 ліру (4 гривні) за кіло.
Повірте, мене менше всього хивлює зростання/падіння ВВП Туреччини. Так само, як і глибина кратерів на Місяці.