|
Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 03 кві, 2020 17:07
akurt написав:Ну що ж Ви так, пан flyman, вже 2-ий раз впали з п"єдестала експерта закордонної нерухомості. Питання ж дуже толерантні: люди в нашу епоху - ну скажімо так, в інтересну епоху - бо я думаю, що це на дуже довго - вкладаються в бетон - цікава ж ваша думка: причини, роздуми, економіка, доведення доцільності - хіба не важливо? Я не даремно наголосив на філософській складовій - бо ПРОСТІР+ЧАС. Спробуйте, питання ж реально толерантні та без "підводних каменів". І не помиляйтеся так в черговий раз: я народився і виріс в центрі великого міста в приватному будинку, який на ділянці в 6 соток побудували тато та мама. Шість соток землі видала УРСР - як було записано в документах - у "безстрокове користування". Ні тато, ні мама не чекали ні хрущовок, ні панельок від держави. ПрОшу.
Може почитаєте класиків по екоміці. Думаю там це все чудово розписано щодо споживачів/інвесторів нерухомості: - типи, - моделі, - мотивація, - і т.д. Чи ви хочете від мене безплатну лекцію?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 03 кві, 2020 17:08
Я би не просив/пропонував - але ж ви стали самим активним дописувачем на гілці про закордонну нерухомість, тому ваша думка особливо цікава та особливо є цінною.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4000 раз.
- Подякували: 1444 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: П'ят 03 кві, 2020 17:21
akurt написав:Я би не просив - але ж ви стали самим активним дописувачем на гілці про закордонну нерухомість, тому ваша думка особливо цікава та особлио цінна.
Бачите, Вам тут завжди ставлять наглядача  який(як і всі інші) сам не може відповісти ЧІТКО на поставлені йому питання! Тож, пане Акурт, відповідайте всім тим "поважним панам" стандартною фразою - "слів защітан"! 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 кві, 2020 17:31
Пан Долярчик - тут вже слава Богу - не більше 1 (один) раз на день пишуть, що то Ви, то не Ви, то ще 1000 осіб - мої клони. А я ж у людей вчуся. Ось дивіться які цінні міслі - рука не піднімається написати " думки" - інколи пишуть: flyman написав:тре срачно ліквідність, продаючи аднушки на 100%, решту будуть доїти колись потім
flyman написав: Serg-ik написав: reus написав:Таки дождусь я Па 1500 НЛ
интересно какое количество жителей НЛ заразилось?
почекай 2 тижня з каклєтою Франклінів
між іншим, пан долярчик, я дійсно задава питання до людини без "підводних" каменів. Ось що я приблизно чекав: - Я вирішив купити квартиру в Києві - це не моє рідне місто (якби було рідне, то квартиру мав би ще 40/45/35/30/25/15/5 років тому назад), але тому що (варіянти: тут кращій клімат, тут більше умов для розвитку, тут є можливість заробити великі гроші, тут мені запропонували нову посаду, тут... (і так далі).) - Я вирішив купити квартиру 1-о кімнатуну (варіянти: 2-о кімнатну, 3-кімнатну, 4-и кімнатну, приватний будинок, студію, пентхауз) тому що в мене велика родина (варіянти: хочу мати окремий кабінет, маю колекцію монет та треба десь тримати та показувати товаришам та фахівцям, я митець - пишу картини... (і так далі)). - Я проаналізував плани розвитку Києва та прийшов до висновку, що: (що саме). - Проаналізувавши тенденції, я вирішив купити квартиру на проміжку між станціями метро "Героїв Дніпра" та "Теремки", тому що... - Я знаю, що в Києві готові з ремонтом кваратири можна купити по ціні в (варіянти: 1400; 1500; 1700; 2500 доларів за квадрат, так дехто і робить, але я виршив, що найму людей (варіянти: зроблю сам, зроблю частково сам... (ще варіянти). - Я, вибираючи будинок, звернув увагу на (варіянти: розташування супермаркетів, театрів, кінотеатрів, базарів, університетів, лікарень і так далі). - Я, вибираючи будинок, звернув увагу на транспортне сполучення (варіянти: метро, трамвай, автобус, автовокзал, аеропорт і так дал). - Я усвідомлював, що дял мене голвним критерієм є вартість заготвоки під квартиру і вибирав в діапазоні ціни (орієнтир діапазону). - Я купивши в ці длін квратиру та роблячі там ремонт дав би пораду новому покупцеві (далі пара-трійка головних порад під час вибору квартири). Ось як би я вибирав для себе або радив би комусь купити щось в Анталії, я би розмірковував та говорив саме так. Оскільки я НЕ ВИБИРАЮ нічого в Києві, то я на київську гілку НЕ лізу, щоби з мене НЕ сміялися дуже поважні (реально) пани і не пишу там ніяких дурниць.
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 03 кві, 2020 18:08, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: П'ят 03 кві, 2020 18:08
akurt написав:Я би не просив/пропонував - але ж ви стали самим активним дописувачем на гілці про закордонну нерухомість, тому ваша думка особливо цікава та особливо є цінною.
щодо нерухомості в Києві, відкинувши іншу провокативну лабуду, тільки залишивши чисто конктретні запитання: akurt написав:Які резони? Які економiчні аспекти?
відповідаю щодо себе: - диверсифікація активів, - план мати 3 кавалірки вздовж 3х основних гілок метро, щоб при зміні офіса переїзжати туди, де зручніше, решту здавати (або здавати всі три, а собі щось знімати там де хочу)
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 03 кві, 2020 18:10
Ну ось бачите: можете ж... Ну, просто трохи Вас підштовхнути та трохи додати толерантності (тут поки що проблема) - і відразу становитесь нормальною людиною. Читаю і перечитую уважно. Перше враження: мені подобається. Пункт перший вимагає роздумів. Пункт другий і думати нема чого: при нинішній тенденції на ринку орендарів/орендодавців краще одну не здавати і залишити - для себе, а не в ОРЕНДУ (дивись тему гілки).
х х х Перечитав тричі (хоча там чотири рядки) і порадів за Вас - я очікував простішого. А так: плюс! Плюсуючи, зауважу, що не розумію агресивність в мій бік. Агресивність безпідставна: в мене все диверсифіковано, нікому дорогу не переходив, я маю двушку в Україні, яку не здаю, не збираюся, не збирався і офіси мені не потрібні. Як бачите: жодних підстав.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: П'ят 03 кві, 2020 18:30
akurt написав: Плюсуючи, зауважу, що не розумію агресивність в мій бік. Агресивність безпідставна.
багато фантазій, які не відповідають дійсності, ось напр.: akurt написав:і - нарешті - після довгих (25 років) роздумів вирішили кинути якір у Києві. Тобто Київ для Вас - реальне зарубіжжя.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 03 кві, 2020 18:40
Ну, я про Ваші фантазії в мій бік написав би в 10 раз більше рядків, але ж не пишу.
Про нерухомість і на тему гілки: сьоголні мандрував трохи та на висоті в 1500 - 2000 м над рівнем моря зустрів три поселення з дуже не дешевими та новими/майженовими будинками. То не селяни. Хоча й такі були. Зробив висновик, що то вілли заможних людей: насолоджувався архітектурою та будівельними - з підпірними стінками - рішеннями. На мій розсуд, такі вілли в Україні коштували б приблизно 300 000 - 500 000 доларів. Як не більше. На жодному з будинків не було оголошення "ПРОДАМ". Було пару оголошень: "ПРОДАМ ДІЛЯНКУ". Цікаво: одні люди рвуться до моря - а інші - від моря - у гори...
Востаннє редагувалось akurt в Суб 04 кві, 2020 05:37, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: П'ят 03 кві, 2020 19:49
akurt написав:Про нерухомість: на висоті в 1500 - 2000 м над рівнем моря зустрів три поселення з дуже не дешевими та новими/майженовими будинками. То не селяни. Хоча й такі були. Зробив висновик, що то вілли заможних людей: насолоджувався архітектурою та будівельними - з підпірними стінками - рішеннями. На мій розсуд, такі вілли в Україні коштували б приблизно 300 000 - 500 000 доларів. Як не більше. На жодному з будинків не було оголошення "ПРОДАМ". Було пару оголошень: "ПРОДАМ ДІЛЯНКУ".
хіба що за тиждень до кризи 2008
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 03 кві, 2020 20:35
Маєте рацію. "Кто не успел - тот опоздал!"
Приятелі виставили будинок на Дніпрі ніжче Дніпра - собівартість (не хотєлки) 200 000 доларів. Максимальна пропозиція сьогодні: 50 000 доларів.
Приятелі виставили ділянку 15 соток в сосновому лісі на Дніпрі вище Дніпра - пропозиція 2008 року 70 000 доларів. Максимальна пропозиція на сьогодні: 7 000 доларів.
Але те, що я написав вище - 300 000 - 500 000 доларів - я не просто так написав. Спеціально/жартуючи під виглядом покупця заїжджав в 2 комплекса вілл досить далеко від моря - в бік гір - але територія міста Анталія - ціни 3 000 000 - 3 500 000 лір, то приблизно 500 000 доларів - так всі були продані, одна пропонувалася в оренду. Там 2,5 поверха. Площа приблизно 300 квадратів. Власний невеличкий басейн. Власний ліфт. Цікаво, що в одному з комплексів забудовник встановлює сонячні електричні батареї на даху і запевняє, що буде вся електрика безкоштовно.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
4