За розрахунками вчених, до кінця квітня 2020 від Корона вірусу в Україні захворіє понад 60 тисяч, а втрати можуть скласти понад 4500 людей. Це прогнози Світового центру даних при Київській політехніці.
fler писал(а):За розрахунками вчених, до кінця квітня 2020 від Корона вірусу в Україні захворіє понад 60 тисяч, а втрати можуть скласти понад 4500 людей. Це прогнози Світового центру даних при Київській політехніці.
Яка різниця, захворіють рано чи пізно чи не всі. Лікувати в нас і не лікують. Шо без карантина буде фігня, що з карантином буде фігня, але з карантином + ще тотальне зубожіння.
fler писал(а):За розрахунками вчених, до кінця квітня 2020 від Корона вірусу в Україні захворіє понад 60 тисяч, а втрати можуть скласти понад 4500 людей. Це прогнози Світового центру даних при Київській політехніці.
Яка різниця, захворіють рано чи пізно чи не всі. Лікувати в нас і не лікують. Шо без карантина буде фігня, що з карантином буде фігня, але з карантином + ще тотальне зубожіння.
Є різниця. Чим пізніше захворіють, тим більше шансів матимуть на одужання.
Ну так це в найгіршим випадку, без карантину, а базовий прогноз втричі менше. Я думаю, що і того не буде.
Є різниця. Чим пізніше захворіють, тим більше шансів матимуть на одужання.
чем позже заболеют, тем выше шанс откинуть коньки, я недавно приводил британские данные, там уже даже антибиотиков не хватает, не говоря о защите и ИВЛ...
fler писал(а):Чим пізніше захворіють, тим більше шансів матимуть на одужання.
Маю вищу освіту. Не зрозумів вашого тлумачення. Поясніть.
Выживут все, кто дотянет до момента вакцинации и захотят вакцинироваться. Плюс сейчас массово во многих странах работают над лекарствами, чтобы ни говорили, но тут есть продвижение.
edvardd писал(а):чем позже заболеют, тем выше шанс откинуть коньки, я недавно приводил британские данные, там уже даже антибиотиков не хватает, не говоря о защите и ИВЛ...
Это если заболеть на пике эпидемии, по-любому через два-три месяца будет спуск с горы.