Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 34903491349234933494 ... 12848>
Сообщение Добавлено: Пт 10 апр, 2020 09:39

Investor_K писал(а):Ребята.
Много букафф.

НА ЧЕМ ЗАРАБЫТЫВАТЬ? КУДА ВКЛАДЫВАТЬ?

Заробляють на рості, а коли падіння, тоді намагатися зберегти (в нас нема інструментів щоб шортитися і заробляти на падінні)
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Пт 10 апр, 2020 09:42

Puente писал(а):Vlad442
Ви в СРСР жили в заробляючому віці ? І в Київ , і в Москву хто дуже хотів - приїжджали і заробляли . І якраз ті , хто ну дуже хотів . А зараз якраз повно таких собі - а чого б не поїхати - грошей платять більше - на життя вистачить ... І все - тільки на життя - не більше . 80 , чи й більше % всіх цих орендарів ніколи не купить квартиру в Києві . І вони потрібні тільки на достатньо низькооплачуваних роботах ( на Європу подивіться ) . Це шлях в нікуди - на перспективу років 100 ... І такий варіант перетворює умовний Хельсінки в Мехіко ...

Хочеш квартиру в Києві?
є багато способів, спитай у акурта,
починаючи від вийти заміж/одружитися на куянину/куянці, до заробити/вкрасти і купити.

Київ, що, новий Рим? Фетиш?
Купи в БЦ, Боярці, Борисполі, Ірпені ...
просто який дитячий садок із інфантилами та інфантками.
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Пт 10 апр, 2020 09:55

flyman писал(а):
  Puente писал(а):Vlad442
Ви в СРСР жили в заробляючому віці ? І в Київ , і в Москву хто дуже хотів - приїжджали і заробляли . І якраз ті , хто ну дуже хотів . А зараз якраз повно таких собі - а чого б не поїхати - грошей платять більше - на життя вистачить ... І все - тільки на життя - не більше . 80 , чи й більше % всіх цих орендарів ніколи не купить квартиру в Києві . І вони потрібні тільки на достатньо низькооплачуваних роботах ( на Європу подивіться ) . Це шлях в нікуди - на перспективу років 100 ... І такий варіант перетворює умовний Хельсінки в Мехіко ...

Хочеш квартиру в Києві?
є багато способів, спитай у акурта,
починаючи від вийти заміж/одружитися на куянину/куянці, до заробити/вкрасти і купити.

Київ, що, новий Рим? Фетиш?
Купи в БЦ, Боярці, Борисполі, Ірпені ...
просто який дитячий садок із інфантилами та інфантками.

Так ото ж - при таких підходах Київ буде рости до 30-40 % загального населення країни ... Не треба прикиївські населені пункти розвивати - треба всі інші піднімати рівень . Вже давно казав - треба щоб Київ був непривабливий для комфортного життя для будь-кого . Хоч краще навпаки - щоб інші міста були більш привабливими - порівнюючи з тепер ...
Puente

С нами с: 12.08.09
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 10 апр, 2020 10:06

Puente писал(а): Вже давно казав - треба щоб Київ був непривабливий для комфортного життя для будь-кого . Хоч краще навпаки - щоб інші міста були більш привабливими - порівнюючи з тепер ...

прикольно)
а почему же вы тогда вместо того чтобы развивать свой город (село) покинули малую родину и положили жизнь, чтобы вы и ваши дети стали киевлянами и жили в "непригодном для нормальной жизни"(с) Киеве?
не надоело еще ересь писать?
kingkongovets

С нами с: 05.06.16
Благодарил (а): 1316 раз.

2
Сообщение Добавлено: Пт 10 апр, 2020 10:09

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Привет. Меня зовут Puente.

Расскажу свою историю. Ранее у меня был почти пассивный доход, была жена. Но потом грянул кризис и пришлось устраиваться в офис. Получал и получаю гроши. А жена давно ушла…

Сейчас мне почти сороковник. И я нашёл отраду в идеях неофaшизма, из СМИ пропитался ненавистью ко всем, кто богаче меня, или живет иной реальностью.

Не состоявшись в жизни, я изливаю желчь в интернете. Не судите строго. А что мне остаёшься? Я никчемный винтик в системе ненависти, культивируемой государством, гражданином которого я, по несчастью, являюсь.

Помолитесь за меня. Всегда ваш, Puente.
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Пт 10 апр, 2020 10:12

kingkongovets писал(а):
  Puente писал(а): Вже давно казав - треба щоб Київ був непривабливий для комфортного життя для будь-кого . Хоч краще навпаки - щоб інші міста були більш привабливими - порівнюючи з тепер ...

прикольно)
а почему же вы тогда вместо того чтобы развивать свой город (село) положили жизнь, чтобы вы и ваши дети стали киевлянами и жили в "непригодном для нормальной жизни"(с) Киеве?
не надоело еще ересь писать?

А я тут вже з деким з цього приводу говорив ... Так сталося , що і я в Києві виріс , і діти мої ... Це зовсім не означає - що отакий Київ , як він зараз є - мені повинен подобатися . Київ розрахований на значно меншу кількість меншканців . Інфраструктура - ніяка . Ви не гірше мене знаєте недоліки - і нічого тут про це говорити . А що Київ перетворюється в малопривабливе для життя місто - то і Вам це видно насправді ...
Puente

Сообщение Добавлено: Пт 10 апр, 2020 10:14

flyman писал(а):Привет. Меня зовут Puente.

Расскажу свою историю. Ранее у меня был почти пассивный доход, была жена. Но потом грянул кризис и пришлось устраиваться в офис. Получал и получаю гроши. А жена давно ушла…

Сейчас мне почти сороковник. И я нашёл отраду в идеях неофaшизма, из СМИ пропитался ненавистью ко всем, кто богаче меня, или живет иной реальностью.

Не состоявшись в жизни, я изливаю желчь в интернете. Не судите строго. А что мне остаёшься? Я никчемный винтик в системе ненависти, культивируемой государством, гражданином которого я, по несчастью, являюсь.

Помолитесь за меня. Всегда ваш, Puente.

а хто "состоявшийся"? чувак з підвалом хз де і хавающий мівіну і дошираки в польщі, щоб зекономити? :D
wild.tomcat

С нами с: 28.10.09
Благодарил (а): 45 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 10 апр, 2020 10:18

flyman
Так ти набагато більше жовчі виливаєш ...
І повторюю - Київ стає все більш некомфортним для проживання містом .
Само собою - якщо хтось сюди приїхав у умовного Вільнянська , Нової Каховки чи Волочиська - то тут буде здаватися шикарно ...
Я в Києві вже дуже давно живу - і тенденції очевидні ...
Puente

Сообщение Добавлено: Пт 10 апр, 2020 10:20

Флаймен, подивись фільм Жмот 2016, там про тебе і твій образ життя.
xio13

Заблокирован
С нами с: 13.04.16

Сообщение Добавлено: Пт 10 апр, 2020 10:22

jj1981ua писал(а):
  reus писал(а):Бедные всегда ненавидят богатых, и не важно как богатый заработал свой капитал, даже если он белый и пушистый и заплатил все налоги и работал, не нарушая законодательство его все равно хотят прижучить неудачники.

открою страшную тайну - тот, кто заплатил все налоги или врет или его бизнес умер. вывод - рабочие места серые, налоги минимизированы до копеек, но да - ты великий, крутой и опытный бизнесмен)
Это типичный аргумент всех неудачников, вы бы думали, когда пишете
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
  #<1 ... 34903491349234933494 ... 12848>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор