Я тут відписію, що і де...Інвестуємо в нерухомість закордоном
|
|
![]() Не певен, що Ви розповідали тут - Розкажіть, як Ви заробили свої перші 100 куе? Я володію вільно 3 мовами і вчу 4-ту, а Ви? Вишиванки немає. Живу не в Канаді ![]() ps. Хтось 100 років назад віддавав все в колхоз, хтось на Колиму, хтось "із грязі в князі", хтось все кидав і був таксистом і т.п. в Паріжах, Лондонах і Нью-Йорках. Пройшло 100 років. Все повертається. Історія не любить нові сюжети.. Думаючий зрозуміє, на що натякаю... Востаннє редагувалось change_pm в Нед 12 кві, 2020 15:35, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Це ж дуже гарно і цікаво! Розказуйте, що ви зробили для своєї любимої країни? - пофарбували за свох грощі під"їзд? ліфт поміняли? - носите продукти чужим "бабушкам"? - даєте грощі лікарям? - відремомнтували пару км доріг? ps. То ви ще молодий (38?) і ще ніде не прихватувало.. Я тут відписувався влітку, як мені "діагностували" в Києві апендицит, що я відлетів в Катар і мене там прооперували, бо тут було так - "все в порядке, идите к терапевту". pps. Після того випадку я всі висновки потрібні зробив. Бажаю Вам терпіння! ![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?Как же Никонов хочет к Горбачихе добраться))
смотреть с 15ой минуты. А вообще можно всё глянуть, интересное видео. Очень он хочет осваивать прибрежные зоны, верит в магическую силу Днепра удваивать цену метра. ![]()
Я в СПМК -6 начал работать с 1989 года . Да , в основом квартиры давали в 80-е , но дом для Проминвестбанка был построен в 1992 году и квартиру там получил прораб , ко торый строил этот дом. Дом действительно хороший - кирпичный 9 этажей на один подЪезд ,хорошая планировка квартир, своя отдельно огороженная территория в центральной части города. ![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?думаю, що через певний час мілкий бізнес переформатується
продажі будуть через інтернет, або в якихось гаражах, обслуговування аналогічно, на гаражах/квартирах по попердньому запису, ресторани працюватимуть на розвозку/винос... тобто бізнес малий зміститься в локації ближче до проживання, розпошириться, подалі від "центрів".. піде реальна децентралізація.. робота в офісі, а що там робити? чай/каву можна і дома пити, комп є, інтернет є, електронний документообіг, дзвінки, месенджери... так що офісна робота теж піде надім. школи.. супер.. нарешті передем до homescolling.. та забудем про бісмарівську систему освіти.. універе .. ще краще ... залишається державний секрор... тут стане ясно, що він на 90% паразитичний корпорації ... ці теж пролобіюють свій інтерес. Але хто буде тупо чекати закінчення карантину, як і посадок від зекоманди, то ті лососнуть і отримають дулю та розчарування Востаннє редагувалось flyman в Нед 12 кві, 2020 16:21, всього редагувалось 4 разів.
![]() Киев возглавил мировой рейтинг по загрязненности воздуха. Но сколько там того очерета?
Зараз переглядають цей форум: Google Adsense [Bot] і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|