Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Hemi написав:В ibox почемуто при выборе вкладки конкорда не работает считыватель. Если вбивать номер вручную, всё норм.
Після введення вручну отримував таймаут. Хоча в той самий час Моно працював. P.S. Таки відшукав працюючий (із сабжем) ibox, отже не все так погано.
А коли такі поповнення поирахунку проводять? Що у виписці пише, день у день хоча б?
Для прикладу, з Укрсибу СЕП за 15 хвилин десь залітає, а ще через 15 хвилин стає доступним на рахунку, з Привату близько 20 хвилин зазвичай, після чого одразу доступні.
Hack-Stock написав:ну если икона хочет, то логично шо через икону и толкал)
Там нема штовхача.
Підключись до інтернет-банкінгу icON25, щоб: 9. Робити перекази власних коштів на картки будь-якого банку України за 0,5 % комісії та на картки MasterCard за кордоном – за 1,5%
kreuz написав:А коли такі поповнення поирахунку проводять? Що у виписці пише, день у день хоча б?
Раніше було миттєво (1-2 хв). Зараз, мабуть, так само, але точно сказати не можу бо цього разу саме перед поповненням у мене розрядився телефон. ) Десь через годину, коли я підключився до icon25, гроші вже були на місці. Час у виписці відповідає часу поповнення, про різницю у день мова не йде.
kreuz написав:А коли такі поповнення поирахунку проводять? Що у виписці пише, день у день хоча б?
Раніше було миттєво (1-2 хв). Зараз, мабуть, так само, але точно сказати не можу бо цього разу саме перед поповненням у мене розрядився телефон. ) Десь через годину, коли я підключився до icon25, гроші вже були на місці. Час у виписці відповідає часу поповнення, про різницю у день мова не йде.
IMHO не всё так быстро и однозначно З.Ы. при желание можете взять реальную выписку в отделении - из неё поймёте что вечернии пополняхи проводятся по счёту на следующий день
Hack-Stock написав:ну если икона хочет, то логично шо через икону и толкал)
Там нема штовхача.
Підключись до інтернет-банкінгу icON25, щоб: 9. Робити перекази власних коштів на картки будь-якого банку України за 0,5 % комісії та на картки MasterCard за кордоном – за 1,5%