Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Подброшу дров в рокету, господа и дамы, с интересом читал весь карантин
За даними дослідження Info Sapiens «Споживчі настрої в Україні» у квітні Індекс споживчих настроїв (ІСН) склав 66,2 п., що на 6,8 п. менше, ніж у березні. Найбільше скоротилися такі складові індикатора: Індекс доцільності робити великі покупки та Iндекс очікуваного розвитку економіки країни впродовж найближчого року.
«Індекс споживчих настроїв втратив у другий місяць карантину ще 7 в.п. Ця втрата є невеликою у порівнянні із погіршенням споживчих настроїв у квітні порівняно до березня у європейських країнах. Зокрема, у Польщі та Угорщині падіння індексу сягнуло 37 в.п., в Німеччині - 26 в.п., в Іспанії - 13 в.п., в Італії - 10 в.п . Схильність українців вірити у короткостроковість кризи (в перспективі одного року) та оптимізм щодо розвитку у наступні 5 років утримує споживчі настрої від різкого падіння. Водночас найбільш вразливим до поточної кризи виявився індекс доцільності робити великі покупки: квітневе значення цього індексу є мінімальним за період з червня 2014 року. Приблизно такий самий рівень доцільності робити великі покупки було зафіксовано у липні-серпні 2015 року. Падіння індексу доцільності робити великі покупки свідчить про сильне відчуття невизначеності серед споживачів та стратегію обережної споживчої поведінки.» - коментують аналітики Info Sapiens.
airmax78 написав:Я - на другую. Из моей маятник не получится - она без тросов. Если топливо закончится - стремительным домкратом вниз.
Если РОкета бизнес класса и в приличном месте, то никакого стремительного домкрата не будет. На таких РОкетах всегда найдутся желающие прокатиться с Котлетой на руках.
investorkiev написав:Уну, ты ж сам поуши в бетоне, часть из которого даже не достроена!
Ракета упадет тебе прямо на темечко
Наличие бетона по самые уши внезапно отключает умение мыслить адекватно? Давление бетона на доли?
Унуноктий написав:
Hotab написав:
Унуноктий написав:Влад+Трибека= два дыбила это сила!
А Влад то чего?
Бей жидов и велосипедистов! - А почему велосипедистов?
почитай что он несёт последнее время
Рассматривает всякие сценарии. Для чела в бетоне вполне здраво. ЮНІСЕФ: Рівень бідності в Україні зросте з 27% до 44%. В родинах з дітьми з 33% до 51%. Понад 6 мільйонів осіб в Україні можуть опинитись за межею бідності. Про це свідчать розрахунки ЮНІСЕФ, які базуються на макропрогнозі Кабінету Міністрів України. Розрахунки ЮНІСЕФ передбачають, що скрутне фінансове становище очікує кожну другу родину з дітьми.
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 19 тра, 2020 01:02, всього редагувалось 1 раз.
investorkiev написав:Хоттаб- любитель золотого дождя, ты же сам будешь в роли того МАЯТНИКА, когда приедешь в Столицу-Киев со своими денежками в потной ладошке.
Сотни тысяч таких как ты со всей страны и являются тем топливом, которое разгоняет РАКЕТУ цен. Такой себе вечный двигатель, перпетум-мобиле из понаехов.
1. Чтобы я стал топливом,у меня должна там появиться работа. Ее у меня там пока нет и будет ли. 2. Моя работа ,при успешном раскладе, предполагает не сидеть в столице. А бывать только иногда наездами в ней для обучения. И в каких-то 130 км по Е95 мне есть где жить. 3. Потных ладошек , в которых есть что-то, не прибавляется что-то. Это я привезу в очередной раз пиндосовские деньги, заработанные на африканском континенте. А так-то в провинции грязнозеленые бумажки зарабатываются очень непросто. 4. (я рад,что ты понял правильно,какой дождь теья ждёт. )